Söndag

2012-10-28 | 21:28:08 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Verkar blogga som tusan idag minsann. Jag är ingen som gillar söndagar så värst mycket, men vem gör det? Tycker alltid helgen går alldeles för fort och man skulle vilja kunna spola tillbaks tiden litegranna ibland. Men i alla fall så kan jag väl berätta om min söndag då. Vaknade vid nio, somnade om, vaknade elva fast då var klockan tio, tack för att ställa tillbaks klockan en timme :). Gjorde frukost, satte mig i soffan med tända ljus, kikade på gårdagens så mycket bättre eftersom jag somnade till det igår när jag skulle se det. Hundpromenad, fixa med disk och lite tvätt. Sen har jag mest haft en slapparsöndag så som det ska vara. Borde skicka lite mejl till de som vunnit auktioner, men det gör jag imorgon istället. Skulle se på solsidan men gjorde inte det, sen har det inte kommit så man kan se på det än, men kanske ser på det nu istället eller så försöker jag sova istället, om det inte finns på playen nu heller. Har varit lite sådär söndagsdepp till och från. I morgon är det jobb igen veckan ut, härligt att tjäna pengar och idag har jag mest tänkt på fina dig. Nu skulle jag vilja kramas, men får nöja mig med att tänka på det istället. Får hoppas veckan som kommer nu går fort så det snabbt blir helg igen, för helg är bäst. Men det går finfint att jobba också då jag har bra arbetskamrater där jag jobbar just nu. 
 
Men nu ska jag kika på lite fler bloggar innan jag ska alldeles strax försöka sova. Natti världen. 

Om en fredagskväll och en lördag.

2012-10-28 | 16:55:19 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Tog med mig två filmer till min vän, det blev Paris Jet Aime som jag sett flera gånger men måste ju visa för alla hur bra den är, dricka rödvin som faktiskt var himla gottigt, äta lösviktsgodis, sitta tätt intill i en soffa, kramas, prata om allt och ingenting, lyckas följa med i en hel film och se hela filmen också. Knäppa som vi är, lekte vi kurragömma haha, men mitt gömställe under täcket kanske inte var det bästa. Sen blev det mysgos och sömn. Fick höra något väldans fint precis innan jag somnade också,men det är hemlis :). Då somnade jag gott sen efter jag hört det. Vaknade vid halv elva och låg kvar tills klockan var över tolv, sen följde jag med mina föräldrar på loppis, handlade mat och lite sånt. När jag kom hem igen,tog jag en solskenspromenad med hunden, chillade, läste bloggar, lagade god middag spagetti och laxsås, tårta och kaffe till efterrätt. Fortsatt chillande, mer hundpromenad, kikade på hela sverige bakar och somnade till så mycket bättre i soffan, fast sen vid ett gick jag och la mig i sängen i stället. Mysig fredag och lördag :)

Lördag nere vid hamnen.

2012-10-28 | 16:49:37 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
 
Några bilder från vår hamn och bild på hotellet som håller på att byggas. Igår vaknade jag av att mamma ringer såklart , de skulle i alla fall på Saltmagasinet, så jag följde med, jag köpte fyra fina koppar, mamma och pappa fyndade lite också :)

Fredagskväll

2012-10-28 | 16:45:01 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer
 
I fredags chillade jag mest hemma efter jag hade varit ute och ätit med mina föräldrar och här i mina favoritjeans och en gosig tröja. Sen åkte jag iväg till min fina kompis för vindrickande och se på fransk film :)

Mitt fina påslakan och jag i gosig tröja.

2012-10-28 | 16:40:47 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer

Mer sådant som är fint

2012-10-24 | 18:54:32 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
- Två dagar i rad har jag kommit hem och hittat fin post på köksbordet, födelsedagspaket i efterskott från två jättefina vänner, gott te, eller har ju inte smakat det än men slår vad om att det är gott i alla fall :). Cocos, något rooibos, något spännande grönt te, mangostan te, jordgubbste och plommon kanel te.  Det gröna fick jag i födelsedagspresent, det verkar spännande, eller alla teer som jag inte vet hur de smakar verkar spännande :).
 
Fick en handkräm i födelsedagspresent också som luktar hur gott som helst, en finfin magnet och tjusiga näsdukar, de kommer man ju inte vilja använda ju, alldeles för fina för att användas och långa brev. det älskar jag! Långa brev är det bästa. 
 
-Såna människor man kan prata om allt och ingenting med. 
 
- Igår när jag var depp och möttes av ett fint logginlägg på mitt facebook, fast jag vill helst ha en stor kram på riktigt såklart.
 
- cyklandes till jobbet i morse och det var så himla mysigt, det var ingen annan människa jag såg, bara en till promenerandes promenerandes runt sjön i morse.
 
- Bonde söker fru i soffan med filt, gott te och tända ljus. om en timme så!
 
Äsch nu kommer jag inte på mer, jag försöker bara peppa upp mig själv. känner mig lite nere i dag med nämligen än fast det har varit en bra dag. äh. det går över! =)

Tisdagslista snodd av Sandra.

2012-10-23 | 18:51:00 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer

En liten lista tagen av http://rodeo.net/niotillfem/

Vad har du på dig? mjukisbyxor, tofflor, t-shirt och en grön stickad gosig tröja. 

Hur mår du? trött och deppig. åh. vet inte. har bara känt mig nere hela dagen, en sån dag idag. men onsdagen borde ju bli bättre då det är bonde söker fru =)

 

Vad önskar du just nu?
Vet inte riktigt, men att få kramas lite vore fint eller att min dröm blev sann nån gång. eller två av mina drömmar. men nån gång snart så. eller bara få gosa ned sig med någon fin i en soffa eller säng, äta något gott och se någon bra film. fast jag ska i alla fall dricka något gott te, äta något smaskens och se på tv något på tv eller webbtv eller bara läsa mysiga bloggar nu ikväll. tror inte jag orkar vara så produktiv som jag tänkte först. en liten hundpromenad blir det också förstås.

Vad har du ätit idag?till frukost tidigt i morse lite yoghurt, till fika två mackor, en clementin, till lunch currygryta med bulgur, till eftermiddagfika blev det en till clementin och två äpplen, till middag potatisbullar. Sen har jag ätit lite naturgodis, en kaka som inte var så god, det var en kaka som nog legat i en burk lite för länge hehe.

 

Vad ska du göra imorrn? Ska kliva upp tidigt som resten av veckan, jobba, sen får jag se vad jag hittar på när jag kommer hem, på kvällen ska jag ju åtminstone gosa ned mig i soffan med en kopp te och bonde söker fru såklart och berg flyttar in!

Och på söndag? Söndag har jag inga planer för ännu.

Vem saknar du? Nån som bor nära, fina vänner som bor långt bort som jag inte träffat på länge.

Senaste köp?
Handlade lite mat idag, annars så var det örhängen och en topp på second hand i gullänget i lördags.

 

Vad skrattade du senast åt?
minns inte.

Vad grät du senast åt?
det minns jag inte. var nog nån gång i slutet på augusti, så längesen alltså, när jag var så trött och deppig så jag grinade en hel kväll ungefär.

Vem sov du senast med?
Nån mysig en, fast jag vill sova med den snart igen :*

Vad läser du just nu?
Ingenting, har inte läst på hur länge som helst. Hoppas på att få läslusten tillbaka snart.

Senast sedda film?
Bröderna Karlsson, så bra film!

Vem var den senaste som ringde dig?
Min mamma eller så var det min arbetsledare.

 

Senast 3 inkomna sms?

“jupp,skitsöt är jag". ( jag fick äntligen se en bild på en smskompis jag har haft i över ett år nu och då skrev jag att denna personen var söt hehe)

" Du med =), godnatt mysis =)"

"Tidigt du la dig igår? Var du trött?

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
Jag skrev att jag alltid brukar sova  senast tio när jag ska jobba också skrev jag till en annan ha en bra tisdag.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen tror jag.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
carro tror jag.

Vart vill du åka just nu? Till Umeå kanske eller något, umeå är alltid mysig stad.


Måndag.

2012-10-22 | 18:45:00 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
 
Hej jag har fula tapeter och jag ser knasig ut i min säng :D.
 
 
 
 
Idag har jag inte plattat håret så det är stort men kan erkänna att jag fluffade till det lite innan jag tog bilderna också, igår färgade jag äntligen håret! :) Idag har jag vart ledig, men ska jobba resten av veckan från och med i morgon. Nu ska jag skriva ett litet mejl och sen ska jag rasta voffvoff. 
 
Puss.

Kläder uppe på tradera kolla in! :)

2012-10-22 | 18:40:03 | Direktlänk | Tips | 1 Kommentarer
 
För alla annonser och mer kläder kolla in här http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=927136

Lördag, en mysig dag och nu ska jag drömma om att kramas.

2012-10-21 | 00:36:00 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
 
Tjejen med världens utväxt och det krulliga håret, blev sjukt lockigt av det nya schampot och balsamet jag använde idag, i morgon ska jag ta tag i att färga håret åtminstone, det har jag tänkt göra hur länge som helst, så i morgon ska jag bannemig ta tag i det! Annars då, jag har haft världens lugnaste helg och nästa helg hoppas jag att den där braiga personen vill ha en mysig fredag eller lördagskväll med mig :). Kan berätta om vad jag har hittat på idag, Tog en höstlig promenad med pappa och hundarna, min systers hund och våran hund alltså, det var himla skönt, soligt och fint ute var det, sen var vi på gullängets second hand, där köpte jag en fin topp och tjusiga örhängen. Renbäddat sängen, tänkt göra en massa saker men det har jag varit alldeles för lat för, så jag har mest slappat idag, ätit god middag, potatisgratäng och lax, samma som igår, men är det gott så varför inte äta det två dar i rad. Kikat på en film som var himla bra, Bröderna Karlsson, den kan jag helt klart se igen någon gång. I morgon blir det loppis igen om jag orkar kliva upp i tid. Lyssnat på fin musik har jag också gjort. Nu myser jag i min renbäddade säng med tända ljus. Tänker drömma om mysiga personen inatt också har jag tänkt, eller hoppas jag gör det. Har varit lite sådär deppig idag också som man är ibland, men just nu är det helt okej åtminstone. Ibland tänker man på massa saker och det blir bara jobbigt. Åh, måste verkligen ta tag i mitt liv snart istället för att tänka att jag ska göra det. 
 
Jaja, nu ska jag läsa lite blogginlägg sen borde jag väl försöka sova. Puss.

Om en fin och bra människa+ lite annat

2012-10-16 | 19:43:00 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Du var en festarkompis som jag alltid träffade i festsammanhang och jag vet inte när vi festade ihop första gången, måste väl varit förra våren om inte innan det. Sedan hamnade vi på efterfester hemma hos en annan kompis, där vi hamnade tätt intill i min kompis säng eller soffa. Skedandes och du frågade mig flera gånger om vi inte skulle åka eller promenera hem till dig. Men jag var så blyg så jag hade ingen lust med det. Du undrade spontant om vi skulle kunna ta en promenad. Vi tog en hundpromenad. Det blev en nästa helg, jag försökte få dig med på fest men du var så trött så du hade ingen lust. Men tillslut kom du ut på krogen och jag var full så jag vågade äntligen följa dig hem för att jag inte var lika blyg då. Det blev några fler promenader och filmkväll hemma i ditt föräldrahem när du hade deras hus för dig själv. Sen har det blivit flera gosiga kvällar i din lägenhet och mornar. Jag har funnit en ny vän som jag redan hade fast bara som festkompis. Som jag tycker väldans mycket om och du är en superbra och fin person så du vet. Nu är du ju en vän som man kan umgås med nyktert och en mysig myskompis som är värd det bästa. Som jag helt klart vill lära känna mer. Det bästa som finns är när man hittar fina människor och det är fina människor man ska samla på som man mår bra av och idag känner jag bara såna människor som är bra och som får mig att må bra. Det värsta som finns är när man hittar folk man inte mår bra av att umgås med eller som människor man festat med som sagt elaka saker, såna är inte värda att umgås med helt enkelt. Eller såna där egoistiska typer som bara tänker på sig själva. Nej, man ska bara umgås med människor som får en att må bra och som inte bara tänker på sig själv.

Webcam bilder som jag tog när jag precis hade skaffat min bärbara.

2012-10-14 | 19:50:52 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer

Dagens fina

2012-10-12 | 19:45:02 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
När en arbetskamrat på änget sa att jag är himla trevlig att jobba med så hon hoppas att jag kommer tillbaks snart. Åh, sånt blir man så glad utav! :) 
 
Hoppas att jag får komma tillbaks dit nästa vecka igen, vore toppen! :) Men ska ge mig själv en spark i baken och skriva in mig i vikariebasen för kök och förskola snart med, men hoppas man kan välja att man helst vill jobba i kök då. Men jag saknar lite att jobba på det stället där jag jobbade ända från februari- augusti med också, men det är ju tur att man har bra arbetskamrater och trivs där man jobbar :). Men alltid jobbigt att vara vikarie när man inte vet när man får komma tillbaka. 
 
Idag har varit en bra dag, men den skulle hamna i topp om man skulle kramas nu med den där jag tycker om. Men nu blir det hundpromenix och sen fortsatt slappt i stora lass. 

Om en jobbig dag som snart är över tack och lov.

2012-10-09 | 22:42:58 | Direktlänk | Tankar | 6 Kommentarer
Idag har tankarna snurrat i huvudet, om framtiden, om allt möjligt och jag har bara varit allmänt deppig, tittade lite på svenska hollywoodfruar bara för att se vem den där gunilla var haha, usch vilken människa. Tur att man inte är som henne ;). Har mest tagit det lugnt idag men i morgon hoppas jag att telefonen ringer igen så att jag får jobba på torsdag och fredag, det vore trevligt. Men återstår att se. Jag borde göra det där jag tänkt ta tag i hur länge som helst snart också. Önskar att jag kunde vara öppnast och prata om allt och ingenting med någon också. Vore skönt. Fast kan jag väl med många människor. Men endel tankar som man har i huvudet kan ju vara lite jobbiga att ha ibland, äsch, vad jag skriver konstigt. Men nu ska jag nog kika på gardells nya serie och hoppas på att jag får sova ut i morgon, men det återstår att se, man vet aldrig, men jag är glad över att jag får jobba massor också såklart.  Nu vill jag mest bara ligga i din famn och kramas, fast till helgen blir det säkert så i alla fall. Jag önskar bara att jag kunde sluta upp att tänka att jag inte duger som jag är. Att jag skulle behöva gå ned något kilo hit eller dit. Vad tusan spelar det för roll, man är väl bra som man är. Eller jag försöker intala mig det än fast det inte är så lätt alltid. Känner mig för gammal för att bo hemma också, men är rädd för att flytta samtidigt också när man inte har ett fast jobb, jaja, det löser sig säkert sinom tid! En massa tankar som snurrar i huvudet helt enkelt bara alltså. Men nu ska jag sluta skriva massa onödigt pladder som jag inte ens vet varför jag skriver.
 
Kram på er.

Utkast Om kärleken till min lilla voffsing.

2012-10-09 | 22:33:00 | Direktlänk | Kärlek | 1 Kommentarer
Vår familj har skaffat världens mysigaste hund som är en superbra hundkompis och jag är så glad över att det blev rätt med denna hund som är snäll,gosig, trevlig att vara ute att gå med och söt. Det bästa med den är att den är så liten så man kan ha den bredvid sig i sängen utan att det knappt känns. Hon stod och skällde i köket så jag tog henne till min säng, nu ligger hon i sängen min nära,nära så jag har armen så jag känner hur hon andas och snarkar gör hon också. Kicki är helt klart en toppenhund som har bott här sen i slutet på maj och vi trivs superbra med henne. Än fast jag kan sakna Zoya ibland som gick bort förra året som var min första hundkompis och världens finaste voff så tror jag hon är glad där uppe o hundhimlen över att vi skaffat världens gosigaste hund igen, som är myspysig. Puss på dig gosvoffen! Som jag kramas och gosas med varje dag och mer än gärna tar ut på promenader.
 
 
 
Älskar dig bästaste kickivoffen! 

Fina saker just nu.

2012-10-09 | 10:54:41 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
- Att få fina sms av en speciell person, såna sms så man blir alldeles glad i magen och sitter och ler för sig själv.
 
- Kramas och hångla med den fina personen som är en väldigt fin vän.
 
- Ta höstiga promenader med min hund eller någon fin vän.
 
- Se på bra tv-program i min säng med en kopp kaffe eller te, eller liggandes i soffan,
 
- Alla fina presenter jag fick när jag fyllde år.
 
- Fika med fina vänner när man har tid.
 
- Läsa trevliga bloggar
 
- Gosa med världens bästa hund och ta promenader med henne.
 
Nu kommer jag inte på något mer för tillfället men listan lär nog fyllas på :)

En tisdag som inte börjat så bra för att jag sitter här med det dåliga samvetet.

2012-10-09 | 10:50:53 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Jo, alltså, jag vaknade tidigt i morse och fick sms, så då ringde telefonen och frågade om jag ville jobba på alne och jag i min trötta kropp som bara tänker på att sova, tackade nej, sen får jag dåligt samvete över att jag tackade nej. Nåväl, hoppas arbetsledaren fann någon annan vikarie på vikarielistan och att telefonen ringer igen så att jag får jobba på ängetskolan istället, eftersom det kanske behövdes vikarie där. så får hoppas på det. hatar att säga nej och i morse var jag så dum så jag gjorde det. Men äsch, nu ska jag inte ha dåligt samvete över det. Nu ska jag äta frukost, sen ta en uppfriskande hundpromenad med hunden, svara på brev senare och kolla upp lite utbildningar till våren. Vill skriva in mig i vikariebasen också, men då om jag får jobba inom kök eller förskola så får jag väl dåligt samvete över att jag inte kan jobba som städvikarie istället alltid.. Nej, nu får jag sluta upp med dåligt samvete och ha en superbra tisdag istället! Tror det är den där höstdeppigheten som dyker upp då och då, som den gjorde inatt, därför jag sov lite halvdåligt. Men det får man bota med promenader, fika med vänner och att jobba så man slipper tänka så mycket!
 
 

Några tavlor i vårt hem bara och lite annat. Eller i pappa å mammas men ändå :)

2012-10-08 | 18:39:00 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer

Födelsedagspresenter från de fina personerna jag fikade med :).

2012-10-08 | 18:32:35 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
 
Jag fick spännande te och tefilter, tjusigt ljus, mumsig peeling och body butter :)

Fika med Anders,Linda och Marie idag på Lundbergs :)

2012-10-08 | 18:19:39 | Direktlänk | Fika | 1 Kommentarer
 
 
Fina människor det här, jag fick fina presenter och åt smaskens kycklingsallad till middag, sen blev det kaffe och morotskaka på maten också :), gott som tusan.

Söndag.

2012-10-07 | 21:17:50 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
 
En bild jag tog en kväll innan jag skulle sova bara. Idag har jag haft en slapp söndag, promenerade hem från min vän vid halv ett, det var en härlig höstpromenad minsann. Läst bloggar, ätit god middag, druckit ett av mina nya teer. Varit och är deppig, vi kan säga att jag är söndagsdeppig, men jag är bara deppig helt enkelt. Tänker alldeles för mycket hit och dit, usch på sånt. Nu ska jag nog läsa lite fler bloggar innan jag ska se solsidan och hela sverige bakar tror jag. I morgon lär antagligen telefonen ringa igen, man kan hoppas iaf, än fast det är skönt att vara ledig nån dag/några dagar med då och då, men bättre att jobba så man tjänar pengar. I morgon eftermiddag ska jag fika med Marie och Linda, det ser jag en massa framemot! <3
 
Puss.

Några timmar i Sundsvall igår med fina Hanna

2012-10-07 | 17:18:19 | Direktlänk | Fika | 0 Kommentarer
 
Vi gick och fikade på hennes favoritfik och detta är alltså en brevvän som jag träffade för första gången igår. Det var himla mysigt och skoj! Du ska få brev av mig snart också, lovar! Jag är världens segaste brevvän, men hon ville träffa mig ändå iaf :)
 
 
Fina Hanna inne på fiket.
 
 
Goda grillade mackor med fetaost och lax+ sallad till, hade gärna haft mer mat dock ;). Det var mumsmums!
 
 
Efterrätt, gott kaffe, hallongrotta och körsbärsmacaron, mums och trevligt sällskap!:) Vi kommer nog garanterat att ses igen! =)

Min födelsedagstårta som åts i fredags.

2012-10-07 | 16:14:12 | Direktlänk | Fika | 1 Kommentarer
 
Köpte den på Edmarks, den var smarrig som tusan! :)
 
 
Pappsen :)
 

Några födelsedagspresenter men långt ifrån alla då jag inte orkade ta kort på allt.

2012-10-07 | 16:12:00 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
 
Smaskens godis, chokladskorpor med apelsinsmak, en kökstimer och servetter från village fick jag av mamma och pappa.
 
 
En tjusig rosa blomma fick jag :), men den är finare nu då plasten är borttagen hehe.
 
 
Paketet jag fick av Sanna var superfint inslaget!
 
 
Fick världens finaste tavla som ska sitta i mitt kök den dagen jag flyttar hemifrån och det var denna som var i det stora paketet! :) Tro om jag blev glad. Jo minsann, glad som tusan och förvånad över innehållet :). hihi. 
 
 
Mumsiga kolor.
 
 
Fick en söt almenacka.
 
 
Fick presentkort från H&M och Indiska, två av mina favoritaffärer.
 
Sen fick jag två gosiga fleecetröjor, två koftor, två linnen och en radio :). + pengar av farmor   Fick ett tjusigt badlakan, några fler kökshanddukar och lite annat med. .Sen har jag fler presenter jag ska få, spännande,spännande!:D Men nöjd som tusan blev jag!
 

Min födelsedagsmiddag och efterrätt

2012-10-07 | 15:59:34 | Direktlänk | Fika | 1 Kommentarer
 
God sallad som jag åt två portioner av, mumsmums, örtsalt och olivolja har jag på också, gottigotti.
 
¨¨
 
Kaffe,blåbärsbulle och en god bakelse från lundbergs till efterrätt.

Idag är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag,hurra hurra hurra!

2012-10-03 | 17:13:00 | Direktlänk | Blandat | 14 Kommentarer
 
 fotografer: Susanne, Carro och jag själv.
GRATTIS LISA PÅ 22-ÅRSDAGEN! :)

Bara en mysig fredagskväll och skriva av sig lite.

2012-10-02 | 18:46:09 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
En mysig fredagskväll och jag irrar omkring i ett lägenhetshus. Tror att min kompis bor på fjärde våningen, men det gör han inte,tänker jag bannemig ska veta vilken våning han bor på då jag varit där förut. Men jag skäms lite över det så tänker att jag bannemig inte ska ringa och fråga vilken våning det var. Går ned alla fyra trappor igen och tittar vilken våning han bodde på. Det var våning fem. Går upp för alla trappor igen och hamnar på rätt våning . Plingar på dörren och möts av tända ljus och en kramgo människa. Kikar på en gosig film,kramas och mår bra i själen, eftersom denna människa är en superbra kompis och en superbra person. Tror inte man kan hitta någon snällare. Fast alla jag umgås med är bara bra människor, man ska bara umgås med bra människor. Vi kikade film, drack kaffe och sen blev det mys i säng. Typ bästa som finns och skedas, det är livet det! =) Fast jag önskar att jag kunde öppna mig. Fast det kommer. Man kan väl inte berätta sånt där som sitter långt in i en på en gång heller.  Det gör man väl när man känner för det. Överhuvudtaget har jag väl blivit ganska dålig på att öppna mig. Frågar någon hur man mår säger man alltid att det är bra och säger någon att man ser trött ut, säger man väl inte att man sovit dåligt. Men att vakna upp vid någon fin människa, gör en glad i själen minsann och jag är glad över att jag har hittat en sån fin vän som jag knappt kände förut då vi bara festat ihop innan nu, men bra vänner är det bästa helt enkelt och jag önskar jag kunde träffa mina vänner som bor långt bort oftare. Nu ska jag kanske skriva ett litet brev som även ska skickas med lite efterskottspresenter :).

Myskväll i min säng och om en stund blir det hundpromenix med min älsklingshund.

2012-10-02 | 18:31:00 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
 
Råkade göra om bilden lite i ett program, jaja, ljusmys i alla fall! :) Har ljus tända varje kväll nu, det är mysigt värre!
 
 
Chillar allt som oftast med datorn i sängen efter jag jobbat eller när som helst =).
 
 
Mysigt värre har jag det, sen att jag är lite höstdeppig behöver vi inte prata om. Vissa dagar är så bara. Att man är deppig alltså. Lite tankar som snurrar omkring. Skulle behöva prata utav mig tror jag eller ordna upp mitt liv skulle jag väl behöva främst men ikväll önskar jag mest att jag låg i en gosig famn och bara såg en film eller vad som helst. Men nu känns det lite bättre i alla fall. I morgon ska jag jobba igen och sen fyller jag år. Fast ska bli firad på fredag, men lite i morgon med. Känns knäppt. Eller näe, känns väl som vanligt att man fyller år. Men jag vill flytta hemifrån snart men det känns som osäkert när man bara är vikarie. Dessutom hoppas jag att om jag skulle bli köksvikarie att man får jobba massor då. Men bästa vore att jobba på ett fik eller en restaurang, äh, mitt liv löser sig väl så småningom med. Glad över att jag får jobba i alla fall. 
 
Puss.
 

Middag på UH med en fin vän.

2012-10-01 | 20:57:00 | Direktlänk | Fika | 0 Kommentarer
 
Hej världens suddigaste bild, men jag åt i alla fall pasta med kyckling och fetaoströra, drack god dryck, sen kaffe och biskvi till efterrätt. gottigotti!
 
 
Carro med sin sallad och cola. Sen köpte jag födelsedagspresenter och hundmat, spännande värre. Vi surrade om allt möjligt och hade det allmänt trevligt. Det var mys!

Måndag

2012-10-01 | 16:21:48 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Har en slapp och långsam måndag. Nästan som en förlängning utav söndagen. Som att det är söndag i två dagar eftersom jag är ledig idag också men ska jobba i morgon igen. Läser bloggar, läser tidningar och rensar lite, lyssnar på gosig musik, rastar hunden som vanligt, ska gå ut på en mysig promenad senare ikväll också. Fixat med disk och tvätt. Borde hitta på mer. Men tar det bara lugnt istället, tänkte åka intill stan men blev lat istället.  Men nu ska jag intill stan och ta en middagsfika med en trevlig tjej vid namn carro. blir trevlarns! :) Så hittar man på någonting =)

Söndagsnatt.

2012-10-01 | 01:15:00 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Tycker som vanligt att helgen har gått alldeles för fort. Idag gjorde jag en god gärning och följde med mamma när hon hälsade på damen hon är kontaktperson/ledsagare till som hade födelsedagsfika en dag i förskott. Hon fick finfina presenter och hon var glad över att jag var där eftersom hon hade sagt till mamma flera gånger att hon ville att jag skulle komma+ att sen sist jag träffade henne hade hon velat träffa mig igen. Så idag har jag minsann gjort en god gärning och ätit smaskens fika i stora lass. Promenerat med  familjens mysiga hund kicki och gosat en massa med henne. Läst tidningar, kikat på tv, läst bloggar, slappat i stora lass, ätit en massa god frukt, tänkt på någon,druckit viol/lakrits te, renbäddat, nu ligger jag i min renbäddade säng och ska sova. Är ledig i morgon och blir spännande att se om telefonen ringer i morgon,känner på mig att den kommer göra det nämligen. Jaja, jag får se om den gör det helt enkelt. Har lyckats med en lugn helg igen och det känns himla skönt. Nästa helg ska jag förmodligen på lördagen åka och träffa en brevvän i sundsvall, blir spännande.Det bästa denna helg var helt klart att sova över hos en mysig person och titta på film, prata och bara ha det fint. Det ska helt klart hända snart igen. Eller bara en promenad. 
 
Puss och godnatt!
----
 
Update: Telefonen ringde precis efter jag vaknat så i morgon ska jag jobba igen och veckan ut. Sen hoppas man ju på förlängning på det också, men det blir det säkert :)


RSS 2.0