Myskväll i min säng och om en stund blir det hundpromenix med min älsklingshund.

2012-10-02 | 18:31:00 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
 
Råkade göra om bilden lite i ett program, jaja, ljusmys i alla fall! :) Har ljus tända varje kväll nu, det är mysigt värre!
 
 
Chillar allt som oftast med datorn i sängen efter jag jobbat eller när som helst =).
 
 
Mysigt värre har jag det, sen att jag är lite höstdeppig behöver vi inte prata om. Vissa dagar är så bara. Att man är deppig alltså. Lite tankar som snurrar omkring. Skulle behöva prata utav mig tror jag eller ordna upp mitt liv skulle jag väl behöva främst men ikväll önskar jag mest att jag låg i en gosig famn och bara såg en film eller vad som helst. Men nu känns det lite bättre i alla fall. I morgon ska jag jobba igen och sen fyller jag år. Fast ska bli firad på fredag, men lite i morgon med. Känns knäppt. Eller näe, känns väl som vanligt att man fyller år. Men jag vill flytta hemifrån snart men det känns som osäkert när man bara är vikarie. Dessutom hoppas jag att om jag skulle bli köksvikarie att man får jobba massor då. Men bästa vore att jobba på ett fik eller en restaurang, äh, mitt liv löser sig väl så småningom med. Glad över att jag får jobba i alla fall. 
 
Puss.
 

marie

Det är ju kanon att du fått jobba så mycket! När du ska söka jobb så har du ju fina arbetslivserfarenheter :) det är superbra!

Svar: Ja,det är himla härligt att jag fått jobba massor! :) men ska nog i alla fall börja med att skriva in mig i vikariebasen för kök och förskola så jag får jobba med något annat snart, vore kul att pröva på något nytt. ja, känns himla bra att jag fått så mycket arbetslivserfarenhet och det är skönt att ha något att göra på dagarna!: )
Lisa

2012-10-02    22:06:39    http://lillbrun.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback