Idag blev det fika med Devinia för första gången på länge och det blev på Lundbergs också. <3.

2011-09-30 | 19:55:10 | Direktlänk | Fika | 9 Kommentarer
Fick låna pengar av min mamma för att kunna fika för att jag är pinsamt fattig. Ja, fattig så det blir pinsamt. Eller  min mamma är ju så snäll så hon gav bort en hundring, raring, tror ni jag älskar mina föräldrar eller? Ja. De är de absolut bästa i världen. Men jag handlade mat för det också och Lundbergs är ju sjukt billigt att fika på också, det är det bästaste tycker jag. Har pengar kvar också! :D
Gud. Jag låter bortskämd men det är jag faktiskt inte. Måste lägga upp auktioner på tradera och jag hoppas på att jag ev får pengar av min farmor i födelsedagspresent, annars får jag låna lite pengar av mina föräldrar och betala tillbaks sen. Men jag är ju iaf värd att låna lite pengar då det krisar då jag sköter de flesta hushållssysslorna hemma, eller jag brukar göra vissa grejer oftast :).  Har jag sagt att jag har bästaste föräldrarna? Nä. Isåfall säger jag det igen. Men min mamma sa igår att jag fick låna pengar för att fika och hon vet ju att jag alltid tar en macka och tar jag en kaka tar jag det med mackan :). Dessutom är Lundbergs billigaste fiket i staden också och ett av de allra bästa. <3 Fikan var trevlig och den här dagen är det likaså. Det bästa med mina föräldrar tycker jag är att när jag är lite sådär nere eller panikig för att jag har lite pengar och vet att jag måste söka jobb och börja plugga för att kunna få pengar. Så är det att de säger att det ordnar sig eller att jag får låna pengar av dem  för att de vill att jag ska kunna leva också <3. om ett tag ska jag hem till Sanna på filmkväll. Vi ska väl se en film och äta lite choklad:)

Torsdag den 6e oktober kommer jag vara lyckligaste tjejen ungefär! :)

2011-09-28 | 21:47:08 | Direktlänk | Glädje | 5 Kommentarer
För då dyker 10-11 månaders pojken upp som ska få ett nytt hem. Han ska vi bli fodervärd till. Jag är så glad och lycklig just nu :). Spännande, roligt och helt fantastiskt underbart!

En sån där lista nu igen. Får aldrig nog! Den här har jag tagit av en fin vän.

2011-09-28 | 14:39:31 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
Du heter: hannah thérése wincent gärling (önskar jag hette thomas också)
Smeknamn: hg, gurkan, hannah barbera
Låt som när du är ledsen sörjer till? apocalyptica - nothing else matters
Beroende av: Te, yoghurt, skärgårdsdoktorn och mamma
Du heter: Lisa Johanna Edlund
Smeknamn: Majs, majsan,prutten, fisen (majs kallas jag av några vänner, majsan kallas jag för ibland och såna där oseriösa namn som prutten, fisen och sådant kallas jag av Sanna hihi.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Säkert- Det kommer bara leda till något ont
Beroende av: Att få sova ordentligt en natt, typ 8 timmar, det är bra det, te, kaffe, yoghurt osv.
Vem behöver du mest just nu: Jag svarar som min vän här. Mig själv. Ja. Det behöver jag.
Vad tror folk om dig? De tror väl att jag är utåt, rolig, pratglad,snäll kanske? Vet inte...
Stämmer det? Ja.
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är snäll, fin, har fina stora ögon eller att jag har fint hår.

Brukar du skratta för dig själv? Jajemen!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Yaaay! Nu vart de rätt! =)" (Det var en tjej som jag skickade ett sms till för att hon skulle få mitt nummer, så nu äntligen kan jag och hon ta en fika nån dag. Vi har inte träffats på superlänge typ.

Var bor du? Örnsköldsvik
Trivs du där: Mja. Helt okej. Flyttar mer än gärna härifrån till Umeå tack :D
Sprit, cider, vin eller öl: vin men brukar dricka det andra med ibland.

Brukar du bli för full: Det har väl hänt. Men det händer knappt längre faktiskt. Förutom typ om man är på festival heheheh.

Vad har du för mobil operatör: halebop refill men ska nog byta till telia!

Är du allergisk i mot något: Kött hehehe. Nä. Inte allergisk. Äter det bara inte. Alltså nu pratar jag om griskött och sånt där kött usch. fisk äter jag ju så.... Kiwi är jag allergisk mot.


Nästa mål i ditt liv: Flytta hemifrån. Börja plugga igen. Jobba. Bli något stort :D
Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Lisa" "Hej det är Lisa Edlund" "Hallå" Alltså. När jag svarar i vår hemtelefon säger jag alltid hej det är lisa, men svarar jag i min mobil vet jag ju oftast vem det är som ringer så då säger jag typ bara hej eller något sånt eller så svarar jag och säger något knäppt hehe. Beror ju på vem som ringer också förstås.
Vem ringde du senast? Jag ringer nästan aldrig någon. Jag minns faktiskt inte när jag ringde någon senast heller ens.
Antal timmar sömn inatt: 6
Sov du ensam: mhm.

När mår du bra: När jag har ätit och är mätt haha. Nej men lite seriösare då kanske. När jag umgås med familjen, vänner. När det går bra i livet. När något kul händer. När någon budar på något jag lagt upp på tradera. Särskilt när man ser att det budats så det blivit lite pengar.  När jag kikar på tv med tända ljus, te och kanske något gott till om kvällarna. Det är fint. Eller när jag sitter och skriver brev till någon fin en.

När blev du fotad senast: Längesen. Fotar alltid mig själv ju!

Hur känner du dig nu: Trött. Oproduktiv. Lite nere. Men annars är det bra. Måste verkligen äta och ta tag i dagen snart. Ska städa och fixa lite paket och göra lite andra saker.

Vanligaste färg på dina kläder: Vet inte. Någon färgglad färg bara.
Är du smart: nej inte så värst kan jag väl säga. Fast folk säger jag är det ibland.
Var du aktiv i skolan:Jag håller med min vän här. Det beror på hur man menar. För jag gjorde ju mina läxor, gick på lektionerna men jag var inte social precis inte i gymnasiet de 2 sista åren.
Vad saknar du: Jag saknar alla de där fina som ligger uppe i himlen ovanför stjärnorna just nu. När jag tänker på det. Gör det så ont ibland och jag hoppas att jag får ha kvar farmor länge till. Eller åtminstone något år, några år till. Men man vet aldrig vad som händer. Så jag hoppas inte på för mycket. Men jag tycker om farmor så mycket så det skulle göra så ont om hon också hamnade i himlen redan. Sen saknar jag Zoya varje dag. Jag tänker på henne och ibland kan jag börja gråta när jag typ ska sova och inser att hon inte ligger i min säng, eller ligger och snarkar. Men det värsta är när jag ser svarta saker liggandes, typ klädesplagg och tror det är hon. Sen saknar jag fina vänner som bor långt bort som jag inte träffat på länge. <3

Hade du en bra kväll igår: JA! :D
Favorit dryck på morgonen: vatten och te.
Rakar du benen: På sommaren: ja. Sen blir det inte så ofta. När jag orkar helt enkelt. Jag har inte så mycket hår på benen så det är inget man tänker på. Gillar inte heller att raka dem av den anledningen att mina eksem blir mycket värre utav det. Men sist gick det bra i alla fall, då jag testade en ny rakkräm.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Det är så sjukt olika. Men typ 12-2 eller tidigare eller senare. Men sen måste man ju kunna somna också efter man lagt sig....
Är du blyg? Ibland. Det beror på vilka jag umgås med.
Favoritmat? laxsås och pasta helt klart.
Sysslar du med någon idrott: Hehe. Räknas promenader och att cykla? :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jajemen. :D
Är du bortskämd:Verkligen inte!
Vad gör du i morgon: Fikar med en vän, kanske bakar något och fixar lite här hemma.
Vad är det värsta du vet? Att misslyckas. Att må dåligt på insidan.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Vet inte. Det beror ju på hur mycket jag har. Men inte så särskilt mycket.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Vet inte.
Vad längtar du till? Besök av min kompis på Söndag,jag skriver det bara så jag ska peppa mig själv att göra fint i köket och städa en massa här. Det ska nog gå bra.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja. Det tycker jag. <3

Vad är det finaste du fått? Vet inte faktiskt.
En speciell dag du minns: Studenten. Jag vaknade. Låg i sängen och grät. Skulle absolut inte gå på min student. Klev upp. Gjorde i ordning mig. Gick och väntade på att en klasskompis skulle hämta mig. Åkte till champagne/vin frukost. Sedan blev dagen bara helt fantastisk. Var med om ett nattligt äventyr och fick åka flak!

Hur gammal är du? 20. Men alldeles strax 21...
Tycker du om någon just nu: Jag tycker inte om någon så att jag är kär i någon eller något sånt där. Men jag tycker om mina vänner och min familj. Det gör jag alltid iofs. <3
Om fem månader: Vet jag inte alls. Men jag hoppas jag flyttat hemifrån och pluggar.
Du samlar på: Inget särskilt tror jag väl.
Gröna eller röda äppeln: Röda!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Har du strumpor på dig nu: ja.
Vad ska du göra ikväll: Vet inte. Men ska nog se Idol, halv åtta hos mig och den stora matresan <3.
Är det okej att gråta: Men ja. Klart det är!
När grät du senast: För några dagar sen någon natt när jag började tänka lite för mycket.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta, köpa lite nya kläder, åka utomlands en sväng, köpa lite nya skor, skänka lite pengar. Spara!
Bär du glasögon eller linser: Näpp. Men kan säkert bli snart då alla i hela familjen har glasögon förutom jag.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Hahahaha. Nej!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 11 oftast.
Har du piercing: Bara i öronen.
Vill du gifta dig: Det tror jag.
Vill du ha barn: mm 2 stycken vill jag nog allt ha. Kanske en Rut och en Julia. Eller en Frans. Eller något sånt där fint hihi. Drömma får man väl göra. Jag tänker då inte skaffa barn än på några år. Först måste man åtminstone ha vart tillsammans med någon några år. Ha bra ekonomi och en massa grejer! Hehe. Man måste ju först och främst känna sig redo för barn också. Det gör verkligen inte jag. Så länge får jag busa med andra barn :)
Solar du ofta: Hehe nä.
Är du bra på att laga mat: Japp! Det är bara komma hit så ska ni få min fantastiska laxsås mums.
Är du flygrädd: Vet inte. Har ju faktiskt aldrig flygit hör och häpna!
Gillar du att dansa: Ja. Fast jag är sjukt dålig på det haha.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!
Vilken är din favoritglass: Typ polkagris eller nåt smaskigt bara.

Tror du på ett liv efter döden: Nej...... :(
Tycker du om sushi: Bara ätit det två gånger och jag blev inte frälst precis hehe.
Vad äter du helst när du ser på film: Vet inte riktigt.  Det beror ju helt på vad jag är sugen på just då :).
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja. De bor tillsammans och har vart gifta jättemånga år och tillsammans. De är fortfarande kära och jättesöta. <3
Har du tandläkarskräck: Närå. Speciellt inte då min tandsköterska som jag har nu eller har väl olika och tandläkare är så bra. Det gör mycket!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls. Men om jag måste så kan jag byta om till morgon också såklart! :)

Vilken ögonfärg har du: Brungröna med svarta prickar i.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Eh ja?
Biter du på naglarna: Näpp!
Hur ofta tränar/motionerar du: Det är olika. Men jag längtar tills vi får hunden så man kommer gå runt höglandsjön varje dag då den kommer kräva endel motion vilket bara är bra för mig!
Senaste låt du hörde: Oskar Linnros- Från och med du! :)

Glad tjej!

2011-09-28 | 00:42:14 | Direktlänk | Glädje | 6 Kommentarer
Precis när vi kommit innanför dörren efter jag vart på stan en liten sväng med mina föräldrar, på ica kvantum och ätit middag på sibylla. Så. Så. Så. Då ringer fodervärdskonsulenten och säger att det inte finns några avelstikar just nu men det finns en liten eller okej inte så liten. Ganska stor hundpojke som behöver ett nytt hem, 11 månader och han undrar om vi är intresserade. Mamma frågar pappa om han tycker det låter bra. Mig behöver man inte fråga så mycket. Jag börjar nästan skrika av glädje och fattar ingenting. Tycker det är lite overkligt ännu. Men som sagt. Vi ska bli fodervärd till en hund snart. Det är bara kontraktet i sollefteå som ska ändras över till oss då såklart. Sen kommer fodervärdskonsulenten med hunden någon dag. Vi får se när det blir. Men snart blir det i alla fall. Jag hoppas såklart på att hunden dyker upp nästa vecka redan eller så. Kanske nästa helg vem vet. När vi känner oss redo helt enkelt.
IHHHHH.
Jag får en ny promenadkompis och en ny kramkompis. Han är redan jättesnäll och lydig. Men han ska ju testas för att jobba för försvaret när han är 1,5  år så vi får se hur det går. Det är rätt tufft test. Hunden får inte vara mörkrädd och en massa andra saker.
Men just nu är jag mest bara sinnessjukt glad. Vi ska ju vara fodervärd åt en hund. Jag får en ny promenadkompis och det behövs verkligen så man kommer ut och går. Gud. Det går inte att beskriva hur glad jag är just nu.

Fikelifika med Marie idag. :)

2011-09-27 | 20:54:43 | Direktlänk | Fika | 0 Kommentarer
Mums värre och påfyllning på kaffet. Mumsmums. Skare va så skare va ibland haha. Men det är ju alltid billigt. Så man får unna sig en liten kaka än om det är tisdag haha...

Måndag och nu regnar det här utanför sådär mysigt. Man vill mest bara kramas och dricka en massa te och prata om allt och ingenting tills man är så trött så man somnar tätt intill.

2011-09-26 | 23:18:01 | Direktlänk | Dagens outfit | 5 Kommentarer
1. Det kan vara klurigt att ta bild på sig själv ibland, men sitta på soffan funkar ju det med, kanske inte så bra för soffan men säg inget till pappa haha. Dessutom gillar han inte soffan längre hahah..... ;P.

2. Jag började leka med en bild lite när jag fixade lite med bilderna och jag tycker den blev rätt fin faktiskt.

3. Jag gillar inte bilden men jag bjuder på den ändå bara för att vi har så tjusiga servetter! Var ju de jag ville visa  hihi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag så sov jag rätt så länge, min mamma väckte mig och då var klockan väldans mycket. Men jag behövde sova då jag inte somnade i tid natten till idag. Kunde inte somna. Men inatt ska jag nog kunna somna i tid eller snarare måste somna i tid då jag ska upp rätt så tidigt i morgon eller ah haha, tidigt för mig, typ 10-11 haha. ;P. Det är ju inte tidigt egentligen. Men tidigare än klockan ett usch usch. Ska fika med en vän i morgon. Det blir fint.

Men ja om den här dagen då, i dag fick jag brev av en jättefin vän och ett gott te var där i, mums. Annars så har jag tagit det lugnt, fixat ett traderapaket, skickat lite mejl, suttit här, vart på soptippen med pappa, fixat med tvätt, handlat mat på Lidl också med pappa, eller med min bror som pappa sa... När vi var inne på Lidl och fjantade oss, vi var nästan ensamma där också.. Så när jag sa godnatt till honom ikväll sa han " godnatt lillasyster" jag blev förvånad och sa " godnatt lillebror". Min pappa och jag har verkligen en sån där bror-syster relation med varandra eller sån där kompis relation. Man kan verkligen inte tro att han är min pappa ibland. När jag pratar med honom som han vore i min ålder :). Vi har samma musiksmak och älskar att gå på loppis bland annat. ;P. Min pappa är den bästa pappan man kan ha så är det bara. Min mamma är såklart bäst hon med! :).

Kikat på Ensam mamma söker, druckit te. Blivit arg över att en annons är borttagen från arbetsförmedlingen innan datumet för att söka det jobbet gått ut... Antagligen så hade väl redan många sökt det. Jajag vet inte. Mystiskt är det i alla fall. Får hitta andra jobb att söka då och söka en massa kurser som jag redan tänkt att läsa till våren. Nä. Nu ska jag nog göra en kopp rooiboste och kika på dagens avsnitt av halv åtta hos mig, läsa lite fler bloggar och lägga mig. Usch vad trött jag är. Har ont i kroppen också och vet ni vad? På måndag nästa vecka fyller jag år. Längtar. Ska nog baka lite gott till min födelsedag, måste städa en massa här också, man vill ju inte att det ska se förjävligt ut när ens kompis kommer och hälsar på. På söndag får jag besök. Längtar. Blir fint! :D Ska träffa en vän jag inte träffat på jättejättejätte länge. Längtar.
Påtal om inget. Vann i en tävling ikväll också. Glad tjej! Brukar ju aldrig vinna. Nu ska jag sluta pladdra hehe...

Puss!

Hej. Jag är trött. Borde sova och gör knäppa miner. Vilken bild är bäst? ;D

2011-09-26 | 01:41:01 | Direktlänk | Blandat | 9 Kommentarer
Jag tänkte jag skulle göra lite knäppa miner och roliga bilder för att det var så längesen haha.
Jag tycker man ska bjuda på sig själv och vara lite knäpp. Att jag är knäpp det står jag för! :D

Puss typ. Fast jag ser mest knäpp ut haha!
Sen skulle jag se ledsen ut eller något haha.
Man behöver faktiskt inte vara så seriös jämt. Visst är jag bra på att göra fula miner haha?

Gosiga kläder är grejen likaså denna Söndagskväll-natt.

2011-09-26 | 01:30:12 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer

1. Såhär tokigt kan det bli när man ska ta kort på sig själv med självutlösaren, man får inte med hela huvudet haha! Lägg märke till bordet. Pappa köpte det igår, finfint är det!
2.Jag är sämst på att kolla in i kameran och jag älskar min filt. Dock råkade jag söla lite på den idag och på min tröja när jag kvällsfikade är så klantig...
3. Mitt hår blir sådär stort, lockigt och mysigt efter jag tvättat det och jag har ständigt läppbalsam på läpparna. Är lite för beroende kanske. Just nu använder jag bivaxcerat från Grön Gåva. :)

Bara för att jag älskar min stora gosiga säng och jag tänkte ta kort i sängen men det gick inte så bra heheh.

2011-09-25 | 01:31:25 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Jag har två täcken också vet inte varför, typ för att det ser finare ut i sängen och för att det är sjukt kallt på mitt rum ibland. Min säng är underbar+ att man kan ha den som soffa om man vill senare  när jag flyttar hemifrån, ska bara skaffa mig överkast och en massa kuddar då, i fall man flyttar till en liten lägenhet, får se vad man får tag i liksom.  Det bästa är väl att den är i sjukt bra skick, är 140 bred och bara kostade tusen kronor, bra pris när det gäller en säng liksom. Så då passade min far på att köpa den i somras då jag ändå skulle behöva en ny säng. Det enda som jag skulle behöva är en ny bäddmadrass, så blir den toppen!

Lördagens mysiga höstklädsel.

2011-09-25 | 01:14:11 | Direktlänk | Dagens outfit | 6 Kommentarer
Gillar inte den här bilden så mycket men jag lägger upp den ändå. Så kan det gå.
Den här gamla klänningen har blivit en ny favorit och likaså koftan. <3


Mina trasiga skor, de syns inte att de är trasiga här men, på insidan är dem det hehe, men jag älskar dem och allting går att laga med silvertejp, det mesta i alla fall, min finfina sjal och min skinnjacka som jag använder som typ vår-sommar-höst jacka :D. Allt i allo jacka helt klart!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Idag sov jag rätt så länge, då jag hade problem med att somna igår natt igen. Klev inte upp förrän ett, pinsamt sent alltså... Fixade mig och fick skjuts av mina föräldrar till Sanna då de ändå skulle åka och handla mat, jag väntade på Sanna en liten stund innan vi började promenera intill stan, eller ja, vi var ju redan i stan, men till centrum då, men promenaden tog längre tid än vanligt då en söt liten tant undrade var Hemköp låg, jag började förklara, sen insåg jag att jag lika gärna kunde följa henne dit då jag ändå skulle intill stan, hon var väldigt tacksam över min hjälp och tyckte jag var snäll,vi pratade och hon var orolig över om hon skulle hitta hem igen, då hon precis flyttat till ett nytt ställe och hade gått rätt så långt. Jag sa lycka till och hoppas verkligen att hon hittade hem igen och att hon tar taxi nästa gång som hon sa att hon skulle ha gjort istället och hon sa till mig att hon skämdes över att behöva be om hjälp. Jag sa till henne att det var ingen fara, jag skulle ju ändå till samma ställe. Jag berättade också för henne om en gång när jag var lite vilse. Hon sa att jag var snäll och gjorde hennes dag. Dessutom frågade hon om jag fortfarande gick i skolan, typ gymnasiet eller om jag skulle ned och jobba. Jag sa nä, jag var hos min syster och vi var påväg ned till stan och till svar fick jag men jag tyckte ju att du såg så ung ut. Dessutom råkade jag gå lite snabbt, och hon sa, men det är jag som går sakta. Sen stannade jag upp och väntade in henne, hon sa att ja, du är ju ung du, jag är så gammal sa hon också, jag kan inte gå snabbare, jag sa än en gång, det är ingen fara och väntade på henne. Alltså det här mötet gjorde helt klart min dag! <3

Sedan sa jag hejdå till henne, gick och mötte Sanna, vi promenixade på stan, jag köpte en liten present till en fin brevvän som fyller år på måndag, köpte frimärken och var klantig och skulle börja gå innan jag ens fått tillbaka växeln haha...  Köpte frimärken och postade ett paket till min fina vän Sofia som köpt av mig på tradera. Sedan åkte vi hem, jag och mamma fixade maten medan hockeynördarna Sanna och pappa kikade på hockey ;). Det blev smaskens pastasallad sen blev det kaffe, min goda äppelkaka och kex till efterrätt, lite kikande på Gokväll-Lördag, skjutsade hem Sanna och efter det åkte vi till Coop, där jag köpte ännu en present till min fina brevvän och ett litet kort, hihi, hoppas hon blir glad över att bli överraskad, säger såklart inte till vilken brevvän det är som fyller år snart fniss. På coop kan man hitta presenter, det är rätt najs faktiskt! Men nu ska jag sluta innan jag försäger mig totalt. När vi kom hem igen så tog jag lite kort, fixade här hemma, kikade på "Tack för musiken" då Lars Winnerbäck var med ikväll och annars vet jag inte riktigt vad jag mer har gjort. Suttit här. Druckit te. Ätit lite ost och kex. Fin lördag i alla fall! :D

Puss!

Sannas snygga mysiga höstklädsel idag. <3

2011-09-25 | 00:34:05 | Direktlänk | Dagens outfit | 3 Kommentarer

Sanna kikar sig i spegeln när hon märker att jag har kameran med mig ;).

Hon hade vart på bolaget, hon hade bråttom dit medan jag var rar och hjälpte en tant till hemköp som var vilsen, men jag skriver mer om det i nästa blogginlägg där jag lägger upp min dagens klädsel.

Hon var söt i håret och hade himla fina strumpbyxor på sig idag, blev lite avis allt jag. Men hon har ju alltid snygga kläder på sig så jag blir ofta avis, idag tex stod jag och kikade på hennes fina skor hemma hos henne och såg ett par jag gärna hade haft i min ägo ;).

Snygga shorts hade hon också och skorna var ju spexiga dom med, om det verkligen är något min syster älskar så är det skor,men skor är ju himla trevligt, finns ju faktiskt sjukt många snygga skor man skulle vilja ha.
Du är fin <3!

En rolig bild som Sanna tog i mig i början på Augusti nån gång.

2011-09-24 | 00:25:53 | Direktlänk | Blandat | 7 Kommentarer
Det var några dagar efter Urkult, det var tisdagskväll och jag var fortfarande sjukt trött efter ha vart på festival och jag fick en massa skrattanfall den kvällen och hon lyckades fånga bild på det. Men jag tog bort de galnaste bilderna haha... Den här är ju rätt så kul den med.
Fotograf:Sanna

Utkast från sent inatt,fortsättning på att skriva av sig lite. Om lite av min uppväxt, hur jag tagit mig framåt i måendet.

2011-09-23 | 13:00:59 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Jag tänker ibland hur långt jag har kommit i mig själv. Liksom i mitt mående. Igår natt tänkte jag alldeles för mycket och kunde därför inte somna. Jag hade ångest och började gråta. Jag önskade jag hade någon som kunde hålla om mig eller något. Men sen så somnar jag. Jag vaknar upp och mår bättre. Liksom det hade försvunnit när jag hade fått lite sömn. Det är ju oftast så. När man mår dåligt mår man ju oftast bättre efter lite sömn. Jag brukar kunna börja må dåligt ganska lätt när jag är väldigt trött och sådär. Eller när man ligger i sängen och tänker alldeles för mycket. Då är det skönt när man somnar tillslut. Sen vaknar man och mår bra igen. Det är så himla härligt. Jag hade ju väldigt mycket depressioner i tonåren, var självdestruktiv när jag gick i högstadiet och ibland i gymnasiet. Hade ätstörningar, ångest för en massa saker.

Förut när jag vaknade och mådde dåligt så tog jag mig aldrig upp ur sängen heller. Då blev det ju bara ännu värre. Nu om jag vaknar på dåligt humör, så kliver jag alltid upp på en gång och gör det jag tänkt göra den dagen. Det jag menar egentligen är att jag kunde ställa in träffar med vänner, skita i att gå till skolan när jag gick i gymnasiet bara för att jag mådde så himla dåligt. Jag såg inget ljus i mörkret liksom. Trodde aldrig på att det kunde bli bättre. I slutet på gymnasiet när jag hade gått in i väggen, trodde jag att ingen tyckte om mig. Jag klankade ned på mig själv hela tiden. Jag var på botten. När jag gick i högstadiet, trodde jag hela tiden att jag var värdelös.

Det är så härligt hur långt framåt jag har tagit mig i mig själv. Jag är trygg i mig själv. Visst jag har säkert endel kvar. Men jag har tagit mig så sjukt långt. Jag tycker oftast jag duger som jag är. Jag har dålig dagar jag med. Men jag har inga depressioner och mår jag dåligt vet jag hur jag ska ta mig upp igen. Jag äter vad jag tycker om och jag promenerar för att det är trevligt. Jag skulle aldrig börja motionera för att rasa en massa i vikt. Aldrig. Jag promenerar för att det är mysigt och jag tycker om det. Det är inget tvång. Jag kan äta en äppelkaksbit och inte få ångest över det. Det är så jävla skönt. Jag minns ju förut, högstadietiden, när jag ibland kände mig så jävla äcklig över att jag ätit lite godis och funderade på att spy upp det. Men gjorde det aldrig. Jag var tvungen att promenera runt sjön varje dag för annars skulle jag bli tjock. Jag var tvungen,tvungen till att göra en massa saker. Jag kunde inte unna mig godis eller något för jag skulle ju bli tjock då.

Jag uteslöt såna saker i livet och det här var många år sen nu. Men när jag tänker på det nu kan jag inte förstå det. För jag älskar ju mat nu liksom.

Ja. Det är underbart hur allting bara kan bli bra. När man blir hel i sig själv. För då när det går åt helvete. Man misslyckas med något. Då är det enklare att ta sig upp. Som nu när jag inte kom in på Universitet, utbildningen jag ville gå. Nu tänker jag framåt istället. Kollar upp jobb jag ska söka, kurser jag ska söka till våren och tänker att jag kanske kan komma in på någon distanskurs som inte börjat ännu. Jag lägger mig inte ned och tror att allting är kört. Jag ägnar mig åt fina saker och trivs i mig själv. Visst, jag kan ha skitdagar. Jag kan tycka jag är ful, fet och allt det där. Jag är kanske inte så jävla nöjd med min kropp jämt.

Men när jag mår dåligt så vet jag hur jag ska hantera det och  skadar inte mig själv. Stannar inte i det. Låter mig må dåligt, men jag gör fina saker, som att se fina filmer, dricka en massa te, skriva brev, sysselsätta mig med saker helt enkelt.

För är det något jag har lärt mig. När man mår skit. När allt känns skit. Då ska man sysselsätta sig med saker. Det är därför jag alltid sysselsätter mig med saker och ting. Än fast det blir långtråkigt ibland. Men man kan ju inte göra ingenting. Jo, klart man kan. Men det finns ju alltid saker att göra. Jag måste sysselsätta mig med saker för att inte börja må dåligt. Börja tänka för mycket liksom. Men jag längtar sjukt mycket när jag kommit in på någon kurs eller får något jobb.
Jag saknar verkligen att göra något vettigt om dagarna som jag gjorde då jag fixade mitt slutbetyg. Så jag ska ta tag i det här nu!

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med den här texten. Men jag ville komma till att alla ni som mår dåligt, det kommer bli bra igen. Det kanske känns åt helvete just nu, men det kommer bli bra. Jag lovar er. Jag vill ge er hopp. Ni som känner mig och har känt mig länge. Ni vet hur långt nere på botten jag vart och vart jag är idag. Det har tagit tid. Men ni kommer få må bra en dag. Det vet jag. Det tar tid att bli hel i sig själv, att börja tycka om sig själv, att ta sig ur depressioner och inte falla tillbaks igen. Men det går. Jag har vart där och vet hur jobbigt det är när man är på botten. Då tror man verkligen inte att man kan ta sig upp igen. Men det går. Jag lovar. Det tar tid.

Jag har vart med om jobbiga saker det här året. Men det går inte att jämföra med hur jobbig tonåren var. Men sen så tänker jag på hur jävla stark jag är. Jag har blivit starkare utav det. Men alla är inte så starka som jag. Men jag ville mest bara ge er lite hopp. Det går att ta sig ur det. Jag har inga bra tips på hur man botar en depression, men man ska ta sig upp ur sängen än fast det känns förjävligt den dagen, annars blir det bara värre, sen hjälper det ju förstås om man har fina vänner och en fin familj som bryr sig om en. Eller helt enkelt bara ta hand om sig själv lite när det känns som jävligast. Med att dricka te, se fina filmer. Göra sånt man tycker om helt enkelt.

Oj. Vad jag skriver. Men jag har inte skrivit om saker och ting på länge. Jag har inte skrivit utav mig eller skrivit om sånt som är viktigt. Som behövs skrivas om. Men nu slutar jag här.
Nu är det verkligen dags att besöka sängen och lyssna på kära vaken i p3 och p4.

Puss och kom ihåg att ni är fina! <3

Jag borde egentligen sova just nu, men jag känner bara för att skriva av mig om allt och ingenting. Del 1 av del 2 som handlar om något helt annat.

2011-09-23 | 03:03:23 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag läser om blyghet. Om hur blyg man blir när man träffar någon som man beundrar. Då började jag tänka på när jag såg Bob Hansson på Urkult, jag minns hur stum,blyg och nervös jag blev. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag var lite berusad också. Jag sa bara till honom "Du är en grym poet" eller vad jag nu sa. Jag har nästan glömt. Han sa tack och sen sa jag än en gång. Du är en grym poet. Efteråt så var jag så arg över att jag inte gav honom en kram eller bad om en kram eller hans autograf. Jag har ju träffat honom i Ö-vik också, när jag såg en föreställning han hade här. Men då sa jag väl inte liksom hur bra jag tyckte han var. Men Bob Hansson är verkligen hur bra som helst, jag älskar hur han skriver sin poesi. Det är så fint egentligen hur blyg man kan bli när man träffar någon som man beundrar väldans mycket.

Ett annat exempel på det där är när pappa fick med mig till Confusions när de spelade här i Ö-vik i somras. Min pappa hade sagt till mig att de var jättebra och jag hade knappt lyssnat på dem innan också såg jag dem och började tycka om dem hur mycket som helst. Sen skrev jag i bloggen att jag sett dem också skrev de sedan i min blogg dagen efter. Det tyckte jag var finfint! Då blev jag så himla glad. Att de hittat till min blogg. Men så såg jag ju sångaren i Sundsvall i det bandet när jag var där och jag ville bara gå fram och säga "Jag tycker ni är bra" Eller liksom bara säga något. Men då blir man sådär fånigt feg istället. Men de vet ju i alla fall hur bra jag tycker att dem är. Något jag blev väldigt arg över var dock att våran ortstidning aldrig skrev något om deras spelning här i Örnsköldsvik. Sånt är lite trist tycker jag.

Drömmer mig till en liten etta i Umeå och att kramas en himla massa med någon fin en.

2011-09-23 | 01:03:12 | Direktlänk | Dagens outfit | 3 Kommentarer
1. Jag älskar gosiga kläder och tog på mig myspysiga kläder efter jag duschat att mysa runt i.

2. Sådär knäpp ser jag tydligen ut när jag dricker te haha.

3. Jag ser kort och tjock ut, men spela roll, den där tavlan har pappa köpt på loppis, likaså taxen och vår soffa är inte så bekväm längre, vi får se när vi hittar någon ny gosig en.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag är det torsdag, jag har suttit och kollat på fler kurser, eller samma kurser som igår. Måste kolla massa mera. Får se vilka kurser jag ska söka, är ju en massa kurser jag vill läsa ju. Vissa är på heltid i Umeå, men jag måste kolla upp om de ingår i den där utbildningen jag tänkt komma in på nästa år också, är ju ovärt att läsa kurser som ingår i den liksom.  Det bästa vore ju om jag kan flytta till Umeå i vår. Det vore ju rena drömmen ju, vi får se hur det blir med det! Måste fixa cv och personligt brev i helgen också och kolla upp en grej.

Jag måste verkligen ta tag i mig själv nu! Det här ska gå vägen. Det ska bli något av mig också och drömmar ska inte få förbli drömmar. Jag ska bli något! Dessutom läser jag kurser till våren på universitet och jobbar tills nästa höst så har ju större chans att komma in då också, jag ska söka samma utbildning till våren igen, de har bara intag en gång om året och jag ska sysselsätta mig med saker och ting tillsdess. Ta tag i livet liksom.

Men återgår nu till den här dagen som vart, idag har jag sovit för länge som jag skrev förut i en lista, sen har jag läst Präriehundarna den är så himla bra alltså. Åh. Fixat med disk och tvätt, sen skulle jag långpromenera men så började det ju ösregna. Hoppas verkligen det inte regnar i morgon, i alla fall inte när jag ska ut och promenera, måste ju bli tränad nu alltså eller åtminstone börja motionera mera, det är ju så himla skönt att vara ute och promenera. Ätit varma mackor till middag, bakat en supergod äppelkaka, drömt mig bort till en egen lägenhet, men det gör jag ju nästan varje dag, tänkt ta tag i lite saker men inte gjort det. Kikat på Halv åtta hos mig och Robinson. Mja, en rätt så bra torsdag har jag nog haft måste jag säga.
Nu ska jag läsa bloggar och fortsätta lyssna på bra musik.

Puss och kram.

Tycker ni kan gå in på tradera och buda på den här fina klänningen ;) eller något annat.

2011-09-23 | 00:40:33 | Direktlänk | Tips | 1 Kommentarer
http://www.tradera.com/Tjusig-blommig-vippig-klanning-H-M-divided-auktion_301743_139038603 Den är i superfint skick och jag tycker någon annan borde  vilja ha den här fina klänningen! :)
Eller varför inte en concealer,hårspray eller en herrtröja heh?
Nämen, huvudsaken ni går in och budar på den där finingen :) Tycker den ska få ett nytt hem faktiskt.

En till liten torsdagslista.

2011-09-22 | 19:10:19 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
Har säkert gjort den här förut men jag gör den igen ändå.

Namn: felicia hanna josefine
Piercingar: inga alls. bara hål i öronen.
Tatueringar: nej. jag vill men jag kommer nog aldrig lyckas bestämma mig.
Längd: 161 centimeter
Skostorlek: 37
Hårfärg: kopparblond ungefär.
Fräknar: nej inga.
Motto: okej ett: man kan göra allt i hela världen, två: man har alltid alltid ett val
Kär? nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans? ja jag längtar bort till större städer. men jag har ändå bestämt att jag ska vara här just nu.
Tycker du att du är attraktiv? ja vissa dagar.
Vilket schampo använder du? åhh okej aussie (döda mig inte, ska inte göra om det lovar).
Vilken parfym använder du? helst gucci - rush men den är slut just nu.
Vad är du rädd för? att människorna jag älskar ska försvinna ifrån mig.
Gillar du att tvätta? mmm fast torktumlaren fungerar aldrig.
Gillar du berg- och dalbanor? ja! jag vill till liseberg snart.
Senaste…
Filmen du hyrde? minns inte alls! det kanske var någon gång i vintras..
Filmen du köpte? inglourious basterds.
Låten du hörde: an argument with myself - jens lekman
Låten du laddade ner? jag laddar aldrig ner musik.
Personen du ringde? en gammal chef.
Personen som ringde dig? farmor.
TV-program du såg? jag har ingen tv så jag är inte så insatt, men det var i alla fall skavlan.
Person du tänkte på? elin berlin.
Favorit…
Låt: minnen av aprilhimlen -  håkan hellström och fourth time around - bob dylan
Sak att göra: vara ute på äventyr, dansa tills man stupar, gå på second hand/loppis, hångla med fina pojkar
Sport: ingen alls.
Kläder: kanske något sånt här.
Film: amélie från montmartre och closer.
Bil: husgudens morganbil.
Serie: haha gossip girl då.
Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? jjjjja
Gråtit över en flicka? mmm
Ljugit för någon? ja. ibland drar jag knäppa/meningslösa lögner för främlingar på fyllan i ren tristess.
Varit i slagsmål? nej men jag har väl slagit till någon.
Blivit arresterad? nej.
Träffat någon från internet IRL? ja! bloggfolk och sånt och kanske några andra i mina yngre dar.
Antal…
Gånger du varit kär? åh vet inte, jag blir aldrig kär, men kanske tre gånger då.
Gånger ditt hjärta brustit? lite hela tiden tycker jag.
Hjärtan brustet på grund av dig? jag vet inte.
Tjejer du kysst? hmm lite fyllehånglande när man var yngre.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? det är nog bara hanna. hon är fin.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? inte så många.
Senaste…
Boken du läste? den hemliga historien - donna tartt.
Personen du fick e-mail av? the IOU project. vet inte vad det är.
Personen du fick brev av? frederick kanske.
Personen du fick sms av? linnéa.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? oj hmm kanske en månad sedan när mina systrar firade födelsedag.
Saken du köpte? strumpbyxor tror jag.
Namn: Lisa
Piercingar: bara hål i öronen numera, men mitt hål i näsan,septum har säkert inte växt igen totalt ännu, men har inga planer på att sätta in den igen.
Tatueringar: Nej. Jag vet inte om jag vill skaffa en heller längre. Vi får se hur det blir med det.
Längd: 171
Skostorlek: 40
Hårfärg: rött, fast det måste färgas igen! Tro om man ska ta tag i det ikväll kanske.
Fräknar: Ja. fast mest på sommaren.
Motto:" Lev livet så länge du lever"
Kär? Nä.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja.
Tycker du att du är attraktiv? Det händer väl. Men inte så ofta.
Vilket schampo använder du? Något som mamma köpt hos frisören, men ska nog börja med något nytt snart.
Vilken parfym använder du?  några olika från yves rocher och en annan en.
Vad är du rädd för? Massor. Men mörker tex.
Gillar du att tvätta? Det är trevligt.
Gillar du berg- och dalbanor? Nä. Eller har aldrig ens åkt en, man kanske ska göra det någon gång.
Senaste…
Filmen du hyrde? Jag hyrde "Hur många lingon finns det i världen" från vår tv.
Filmen du köpte? Oj, det var ett tag sen jag köpte en film det var nog "Chocolat"
Låten du hörde: Hallelujah-Ingenting.
Låten du laddade ner? Laddar inte ned.
Personen du ringde? Minns inte.
Personen som ringde dig? Någon säkert försäljare som sökte mamma.
TV-program du såg? Jag såg "Den stora Matresan" igår kväll.
Person du tänkte på? En vän.
Favorit…
Låt: Dansa fastän- Säkert, En midsommarnattsdröm-Håkan Hellström mfl.
Sak att göra:Dricka te, skriva brev, fika med vänner,
Sport: Promenera hehe.
Kläder: klänning,leggings osv.
Film: Amelie från montmartre såklart!
Bil: Öh. ingen ;P.
Serie: Bonde Söker fru hahahaha. Eller allting med Per Moberg och Leila. <3, Niklas mat osv.
Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? mhm.
Gråtit över en flicka?ja.
Ljugit för någon? Ja, det har hänt.
Varit i slagsmål? Nä, verkligen inte.
Blivit arresterad? Hehe, nej.
Träffat någon från internet IRL? Hur många som helst!
Antal…
Gånger du varit kär? Några.
Gånger ditt hjärta brustit? Några gånger.
Hjärtan brustet på grund av dig? Jag tror inga hjärtan brustit på grund av mig. Ja, är väl när man dissat någon eller inte vart intresserad av någon som vart intresserad av mig.
Tjejer du kysst? Vet inte. Har inte hållit räkningen.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? En person.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Inte så många gånger.
Senaste…

Boken du läste?Minns inte. Men just nu läser jag en brabra bok av jonas gardell. <3
Personen du fick e-mail av? Får mest bara trista mejl.
Personen du fick brev av? Sofia.
Personen du fick sms av? En internetvän.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? I lördags.
Saken du köpte? Minns inte. Så det var nog inget spännande heh.

Bara för jag tycker om listor så mycket, bästa som finns!

2011-09-22 | 16:55:19 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
NÅGOT SOM GJORDE DIG GLAD IGÅR: när den extremt långa kursdagen tog slut
HUMÖR JUST NU: totalt utmattad
VAD DU GJORDE KLOCKAN ÅTTA I MORSE: vaknade på ett vandrarhem i moheda
VAD DU GJORDE FÖR EN KVART SEN: läste på flashback om den försvunna 23-åringen
VAD DU SER OM DU VÄNDER DIG ÅT HÖGER: en hund som ligger och snarkar i min säng
VAD SOM GÖR DIG GLAD JUST NU: att jag har kinapuffar
HUR VÄDRET ÄR: mulet och regnigt
DET SENASTE DU ÅT: dåligt stekta pannkakor med hallonsylt
VAD DU DRUCKIT IDAG: juice och vatten
BÄSTA GLASSMAKEN: dammsugare från glassiären i karlskrona!!
DRÖMMER DU MARDRÖMMAR: i natt drömde jag att jag blev jagad och inlåst på lidl
FAVORITKLÄDER: allt utan byxben och som är vintage
VAD DU LÄNGTAR EFTER JUST NU: att åka och träffa natan i oktober
NÅGOT SOM GJORDE DIG GLAD IGÅR: Per moberg i Den stora Matresan, så himla mysigt program och att jag fick brev med smaskens te som jag drack upp direkt. Att prata med en fin vän i telefonen.
HUMÖR JUST NU: Hungrig, trött för att jag inte kunde somna inatt och somnade försent och sovde för länge, fast egentligen sov jag väl kanske 6-7 timmar eller något. Lite nere och irriterad för att det började ösregna när jag gick och postade ett brev, skulle ju ta en långpromenad sen också, men blev inte så... Får bli i morgon istället!
VAD DU GJORDE KLOCKAN ÅTTA I MORSE: Sov.
VAD DU GJORDE FÖR EN KVART SEN: Vek tvätt.
VAD DU SER OM DU VÄNDER DIG ÅT HÖGER: Ett fönster.
VAD SOM GÖR DIG GLAD JUST NU: Inget särskilt alls. Att det är bra tv program på tv ikväll, fast jag kan inte se dem förrän efteråt då pappa ska kika på hockey, men får väl kika jag med lite tills jag blir uttråkad heh.
HUR VÄDRET ÄR: Det ser ut som det ska skina upp men det är mestadels mulet och regnigt.
DET SENASTE DU ÅT: yoghurt och två smörgåsar.
VAD DU DRUCKIT IDAG: vatten och en kopp te.
BÄSTA GLASSMAKEN: Svårt att säga. Men mintchoklad är alltid mums.
DRÖMMER DU MARDRÖMMAR: Det händer, men var ett tag sen sist nu som tur är.
FAVORITKLÄDER: Tights, stora mysiga tröjor, klänningar.
VAD DU LÄNGTAR EFTER JUST NU: Att fylla år och få besök. Sen längtar jag efter andra saker också. Just nu efter mat haha. Nu ska jag göra varma mackor!

Ensam Rävhane

2011-09-22 | 02:34:39 | Direktlänk | Tips | 1 Kommentarer
Den gick ju på tv för några veckor sedan och det är en teaterförställning som är så himla bra. Först tyckte jag den var seg men sen kom jag på att jag ville ju såklart se fortsättningen av den och kikade då på den HÄR, svt play är grejen alltså. Jag kunde inte sluta titta. Jag blev så himla fast i den. Det var så bra spelat utav båda skådespelarna. Jag vet inte vad jag ska säga. Det var bara så bra!
Jag tycker ni ska kika på en ensam rävhane om ni har lust och en recension av den kan ni läsa här
bilden är tagen från här http://svt.se/content/1/c8/02/47/59/29/vf-v36.jpg

Onsdag

2011-09-21 | 18:10:14 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Idag har jag mest tagit det lugnt, läst lite tidningar, kollat i lite universitets kataloger och kikat på internet och hittat några spännande kurser och kommit fram till att jag nog ska söka några kurser på distans men jag hittade även spännande kurser att läsa i Umeå som inte är på distans då, men då får man väl pendla då. Ja. vi får se hur det blir! Måste även börja skriva ett cv och personligt brev snart och kontakta en person. Har nämligen hittat två spännande jobb jag ev ska söka. Vi får se hur det blir. Jag borde görat! De jobben jag hittat så skulle jag ju behöva pendla om jag fick dem också ;P.  Nu ska jag skriva ett litet brev och dricka mer te. Min hals har inte blivit riktigt snäll ännu. Ikväll är det Bonde Söker fru och Den stora matresan med Per Moberg som gäller. :)
Tänker inte ta något kort på dagens outfit då jag ser precis likadan ut som igår. Bjuder på en annan bild istället.
Hoppas ni har en fin onsdag. Puss!

Jag saknar sommaren, men om ett år är den här igen eller mindre än det, Sanna leker lite i vattnet i  höglandsjön hehe.

Tisdag

2011-09-20 | 22:15:36 | Direktlänk | Dagens outfit | 6 Kommentarer
Älskar den här tjocktröjan och leggingsen. Bytte kläder efter jag hade duschat och hårinpackat håret ikväll och jag tror faktiskt det funkade, den där henna inpackningen, färgen blev lite mer intensiv i håret, det syns dock inte på den här bilden hehe. Idag har jag bara hushållsysslat, skrivit ett litet brev till en ny brevvän, läst bloggar, läst femina, tittat på Lipstick Jungle jag hade lånat av Sanna, nu har jag sett klart första säsongen,längtar till andra säsongen kommer ut. Kikat på två bra serier på ettan har jag gjort också, Landet Brunsås och Dom kallar oss skådisar. Åh, svenska skådespelare, vissa är så himla bra! Ska kolla sen om lite program kommit in på vår tv. Jag trodde ju jag blivit förkyld igår, men så drack jag hemgjort ingefärste och idag känns det mycket bättre. Bara lite ont i halsen. Så i morgon ska jag nog bege mig ut på en långpromenad, jag har även sett två spännande jobb jag kanske ska söka och kollat när distanskurserna skulle börja som jag är reserv på, vissa av dem har inte börjat och börjar inte förrän om några veckor, så vi får hoppas jag kommer in på dem. I morgon eller någon dag snart ska jag börja kolla på massa distanskurser jag ska söka till våren. Nu lyssnar jag på bästaste Melissa Horn, hon är så bra!
Puss!

En lista bara...

2011-09-19 | 16:43:19 | Direktlänk | Blandat | 10 Kommentarer
Dagens humör: Det funkar.
Dagens mående: trött, frusen, nysig, snorig, ont i halsen men det är bättre med det nu och ibland ont i huvudet. Hehehe och lite nere..
Dagens borde: Ta tag i mig själv? Nä, kanske börja kolla på lite kurser.
Dagens frisyr: Utsläppt bara, men ska nog sätta upp det.
Dagens smink: Inget.
Dagens sysselsättning: Lugna gatan, ska handla mat med mamma på Coop om ett tag, köpa frimärken så jag kan posta ett paket, sen ska jag fortsätta skriva in lite recept i min nya receptbok och kika på tv!
Dagens klädsel: mjukisbyxor, linne, tjocktröja.
Dagens materiella vill ha: Nya kläder och höstkängor.
Dagens fundering: Ingenting. Eller. Varför det blev som det blev. Eller varför det inte blev som jag ville.
Dagens beroende: Ingenting.
Dagens tråkigaste: Jadu. Jag vet inte.
Dagens längtan: Till jag fyller år och får besök! =)
Dagens superlängtan: Ingen superlängtan har jag väl.
Dagens väder: Regnigt, grått och trist.
Dagens låt: Har ingen särskild.
Bjuder på en till tjusig gammal bild. :)

Måndag.

2011-09-19 | 13:41:31 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Jag blev förkyld ändå. Nu sitter jag här och har ont i halsen,snorar och känner mig jättetrött. Jajaja. Då är det ju tur att man inte gör något vettigt om dagarna när man blir sjuk menar jag. Så man slipper sjukanmäla sig. Ja. På gott och ont alltså. Menade det inte som något positivt precis. Igår kikade jag på Lipstick Jungle, det var en rätt så bra serie. Ska nog göra en kopp te snart och lägga mig och kika på det. Idag blir nog bara en rätt så lugn dag. Det är också jobbigt mycket tankar som snurrar omkring. Tänk om man kunde sluta tänka ibland? Äh. jag hade väl inget vettigt att komma med egentligen. Kram på er.

Bjuder på en gammal tjusig bild.

Söndagskvällens gosiga klädsel.

2011-09-18 | 23:20:02 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer
Efter jag duschat så tog jag på mig myspys kläder. Gosigt! =) Idag var jag på loppis igen, min kompis Erika stod ju och sålde där. Vi fyndade lite utav henne, två skivor, en film och en bok, ena skivan ska Sanna få och en grill. För sjukt bra loppispriser. Sen träffade pappa en bekant han pratade med länge kändes det som, men var nog egentligen inte så länge heh. Sedan åkte vi och hälsade på farmor, det var mysigt. När vi kom hem igen åt vi pannkaka och potatis och purjolökssoppa som mamma lagat, mumsigt. Sedan har jag mest tagit det lugnt, kikat på tv,druckit te, varm choklad och ätit kvällsfika. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska kika på tv eller gå och lägga mig. Känns som om jag håller på att bli sjuk, har ont i huvudet, halsen, har nysit typ tusen gånger idag, känner mig jättetrött och så, men har tagit en alvedon i alla fall. Idag har jag postat paket till en vän också så nu har du något att se framemot hihi. Nu lyssnar jag på Veronica Maggio, hennes senaste skiva är brabra. Puss!

Lördag

2011-09-17 | 21:16:12 | Direktlänk | Dagens outfit | 3 Kommentarer
Tja, dagens klädsel bah! Har samma på mig nu också men en annan tjocktröja istället. Idag var jag på loppis i Västerhus, den var väl, ja, jag hittade ju ingenting, men pappa hittade lite koppar i alla fall, sen var vi på Johannas gammalt och nytt, där pappa fyndade också. Jag fyndade ingenting idag, skulle fynda, men så sa hon att tidningarna inte var till salu. Dåligt tycker jag... Var såna där gamla mystidningar och allt. Men jaja. Sen har jag bara handlat mat, vart hemma och slappat, umgåtts med mina föräldrar, mina systrar och min ena systers pojkvän också. Åt supergod middag idag, qourngryta och potatisklyftor och Sannas hemgjorda rulltårta till efterrätt som var supersmaskig! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Får se vad det blir.

Puss

Fredag

2011-09-17 | 00:29:53 | Direktlänk | Dagens outfit | 6 Kommentarer

Fin tax va? Den med skålarna alltså och nu såg man hur lite stökigt det är på vissa ställen. Hehe. Jag bytte kläder efter jag hade duschat, spännande va, hade tights och en tjocktröja på mig innan, tjocktröjan jag har på bilderna är min mammas som jag lånat av henne bara. Den är så mysig och skön! Idag har jag cyklat intill stan,skrev ut min önskelista haha och sen när jag kom hem så pysslade jag ihop min önskelista, den blev tjusig! ;D. Köpte födelsedagspresent till en vän på stan, men en grej ska jag nog ta själv eller om jag ska ge den till nån annan vän som fyller år snart får se.. Köpte några grejer som sagt. Åt hemgjord pizza till middag, sen har jag mest kikat på tv, postkodmiljonären,idol, trädgårdsfredag och ännu mer idol medan jag skrev ett långt brev till samma vän som jag köpte present till. Lyssnat på nyaste Lykke Li skivan som är sjukt bra som pappa fick i födelsedagspresent utav mig som kom idag. Postat ett paket och ett brev. Inte fått något telefonsamtal så nu är det nog rätt kört för mig tyvärr.....

Men får söka en massa jobb, hoppas på att jag kommer in på någon kurs jag sökte ev. Annars ska jag söka distanskurser att läsa till våren och söka de i tid alltså och söka samma utbildning i vår igen. I morgon ska jag baka äppelkaka och åka på en loppis med pappa, sen får jag se vad som händer. På söndag ska jag också på loppis. Loppis är bäst!

Min önskelista till när jag fyller år.

2011-09-15 | 00:31:36 | Direktlänk | Blandat | 14 Kommentarer
Den här vill jag mer än gärna ha! Älskar Skärgårdsdoktorn! <3

Skulle inte tacka nej till en tjusig muminmugg heller.
Ankle boot
Presentkort på Din sko så jag har råd att köpa mig ett par tjusiga höstkängor. Dessa skulle inte vara helt fel alltså.
Strumpbyxor, tjocka stickade sådana!
En sportdress, alltså en riktig jacka och ett par bra byxor eftersom jag ska bli mer hurtig och då vill man ju ha bra kläder också!
KICKS Make Up Nailpolish Shades of Purple

Kanske något nytt tjusigt nagellack?

En ny tubhalsduk men då vill jag ha en röd från gina tricot!
I Love Blueberry&Smoothie Showercreme
En sån här duschcreme tack eller den med cocos, men det finns en annan också som luktar mums.
Mango Passion

Något nytt gott te i lösvikt tack, vet inte vad för smak men något fruktigt och gott!

En sån här fast en enfärgad från Indiska.
En ny tekopp, helst en tjusig en från Indiska som jag sett där men bara mamma som vet hur den ser ut. :)

Ett nytt tjusigt block från Åhlens! =)
Såna här fina pennor!

LP-skivor

Tjusiga lpskivor att ha i öronen från bästaste quietland.Bananschampo skulle inte sitta helt fel heller från Body Shop.

Love The Planet Mandarin Shampoo
Love the planet mandarin schampo och balsam skulle vara rätt så najs det med, kan tänka mig att det luktar mumsmums.
Tjocksockar för mina sjukt frusna fötter.

Sen önskar jag mig pengar och säkert något mer också. Önskar mig alltid massor haha! =) Är som ett litet barn! Nu ska jag bara visa det här för mina föräldrar också. Men vem som helst får köpa presenter till mig haha. Men tjusiga örhängen uppskattas alltid, helst såna där små :). Vill ha gosiga stickade tröjor också. Men det är ju bra att det kommer en jul sen också ;D Mm, också vill jag ha kokböcker med Leila, de som jag inte har hihi.

Onsdag

2011-09-14 | 18:03:56 | Direktlänk | Dagens outfit | 8 Kommentarer
Idag är jag blå, har blåa örhängen också.  Sköna mysiga kläder har jag på mig. Idag har jag fixat med disken, bakat chokladbollar och toscakaka, det är ju pappas favoritkaka och den måste han ju få då han fyller år. Jag har inte fått hans present ännu, hoppas den dyker upp i morgon så jag kan ge honom den då. Nu har jag precis ätit middag qournsås eller om det var sojafärssås och makaroner, mumsigt. Idag känner jag mig inte på topp precis, känner mig rätt så nere. Men just nu är det helt okej. Nu ska jag strax dricka kaffe och fika lite, mums. Ikväll är det Bonde Söker Fru och Leila bakar i frankrike och då sitter man ju såklart bänkad framför tvn :).
Puss.

Puss

2011-09-14 | 02:30:36 | Direktlänk | Tips | 5 Kommentarer
Jag har sett filmen "Darling" och den var en film i min smak och vi har sån man kan kika på filmer som går på Canal+ filmkanalerna och man kan se de när man vill också började kolla lite på den här men så kunde jag inte sluta kolla. Den var bra också tyckte jag :). Den borde ni se om ni inte har gjort, men jag tror man måste gilla "Darling" för att tycka om den här också eftersom filmerna är gjorda i en speciell stil eller hur man ska säga det som. Men se den här om ni inte gjort det redan. :)

Tisdag

2011-09-13 | 22:50:35 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Idag har jag fixat lite mer traderapaket och ett annat paket med vinsten från tävlingen, skrivit ett brev till en ny brevvän jag ska skaffa mig, hoppas de nya brevvännerna svarar bara, fått ett brev av en brevvän, ätit smaskens stekt strömming och potatis till middag, sen var en gubbe här som pratade om hundar, ja nu är det bara vänta och se när vi får ett samtal om att vi får hämta en hund från Sollefteå som vi ska bli fodervärd till. Spännande! Till en avelstik ska vi bli fodervärd till, får se när det dyker upp någon. Hoppas det blir snart någon gång, sen har bilen blivit lagad, woho, så jag kan åka på loppisen på söndag som en kompis ska stå på, superbra ju! Annars har jag cyklat till Coop för att köpa frimärken så jag kunde posta lite paket och handla lite mat. Kikat på Landet Brunsås och snart ska jag kolla igen om två program kommit in på vår tv så jag kan kika på dem, eller om jag ska kika på en liten film. Idag har jag mått helt okej faktiskt. Ganska skönt. Pratat med en fin internetvän i telefon har jag också gjort. Nu ska jag läsa lite bloggar.
Rolig bild på mig när jag simmar, åh jag saknar sommaren! Den gick alldeles för snabbt.

Puss

Snodde en liten lista igen. Älska listor! :D

2011-09-13 | 22:04:55 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer

Vad är den äckligaste mat du vet?
Ärtsoppa är inte gott alls, sen tycker jag inte om kött heller, förutom fisk då. Men sill är något som jag verkligen inte kan äta eller fiskbullar usch. Är inte så förtjust i de vegetariska burgarna heller som finns i mataffären heller då köper jag hellre fiskburgare. Ärtor är inte heller så gott eller såna där frysta morötter.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
Jag har ju inte jobbat så mycket ännu så jag har inte så mycket att svara på här. Jag är nöjd över att jag sommarjobbade på ett ålderdomshem för några år sedan. Man fick lära sig mycket som person då och jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag är nöjd över att när jag praoade på en restaurang när jag var 14-15 att jag fick steka kött och det blev hur gott som helst, det var på tiden jag fortfarande åt kött hehe.

Vad ångrar du i livet (om något)?
Att jag blivit tillsammans med personer alldeles för snabbt innan man lärt känna dem ordentligt och en massa saker mer också, men det kommer jag inte på nu.

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Det är folk på internet som sagt saker till mig som inte alls har stämt. Dock har jag glömt vad de har sagt nu. Sånt där rinner ju av en. Jag är ju en person som bryr mig om andra och verkligen inte är självisk. Jag är mig själv och tycker man inte om mig för det så vet jag inte vad jag ska göra.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
klänningar, stickade kläder, kängor, halsdukar och sånt gosigt.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?

Jag har inget särskilt klädesplagg som vart speciellt dyrt, mitt dyraste klädesplagg just nu kanske är min vinterjacka som gick på 500 kr haha :).

Har du någon oanad talang?
Nej.

Vad gjorde du i helgen?
Var bara hemma och tog det lugnt, gick på stan med min mamma, bakade lite och sådär.

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Har inga särskilda viktiga 2dos den här veckan, förutom att gå på loppis på söndag <3 och baka kakor i morgon då pappa fyller år då, han ska få sin favoritkaka.

Vad har du på dig just nu?
Mysig kofta, pyjamasbyxor, tjocksockar eller de är snarare tofflor, sovtröja. Myskläder helt enkelt.

Senaste låt du lyssnade på?
Scandinavian Blonde- Frida Hyvönen

Bästa skönhetsknep?
Sova såklart annars har jag väl inget bra skönhetsknep.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Skjortor, cheap monday är alltid fint, jeans som sitter bra alltså, tycker halsduk, stickade tröjor och sånt är fint också. Vet inte riktigt. Tycker mycket är fint!

Och fulast?
Stora kläder, försmå kläder haha. Men backslick är väl inte så fint det heller.

Vem saknar du?
Min kompis som ska hälsa på snart .Det blir fint! och en massa andra personer med.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att jag hade kommit in på utbildningen jag sökt, men nästa år ska jag bannemig komma in om ingen hoppar av nuuuuu eller att jag hade mer pengar så jag kunde åka till Paris nu!

Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Vet inte.

Bästa filmen nånsin?
Amelie Från Montmartre helt klart!

Bästa boken nånsin?
Tillsammans är man mindre ensam-Anna Gavalda.

Vilka tidningar läser du?
Alla möjliga! Men hälsa, solo, chic, Elle, Damernas värld och en massa andra tidningar!

Vad önskar du att du var bättre på?
Engelska helt klart och bättre på att ta tag i mig själv.

Är du religiös?
Nej.

Vad är din största rädsla? Att jag ska förlora någon utav mina nära och kära, nu har ju redan gjort det, men jag tänkte snarare mina föräldrar eller syskon, usch vill knappt tänka på det. Döden och att jag ska leva ensam resten av livet. Usch. Hemska tanke!

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
En massa saker! Men jag har glömt bort vad det elakaste var.

Om du får barn vad ska du döpa dom till?

Vet faktiskt inte. Men jag tycker Astrid är fint, Elsa eller Rut kanske om jag får en dotter, får jag en pojke vet jag inte eller jag kommer inte på något just nu.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
Haha vet inte.

De tre finaste sms du fått i år?
Ingen aning faktiskt.


Auktioner på tradera, kolla in! =)

2011-09-13 | 13:37:13 | Direktlänk | Tips | 4 Kommentarer
För några fler auktioner kolla in här: http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=927136

Dyngkåt och hur helig som helst med Mia Skäringer

2011-09-13 | 02:42:13 | Direktlänk | Tips | 6 Kommentarer
http://svtplay.se/t/165328/dyngkat_och_hur_helig_som_helst
Jag började se på det här i lördags men såg aldrig klart det och nu började jag se på det vid klockan ett och kunde inte sluta titta. Det här är en sån sjukt bra show med Mia Skäringer och man känner igen sig så himla mycket och det är något som jag tycker ni alla borde se! Det gjorde mig på bättre humör den här kvällen och fick mig att tänka på något annat för en stund och minnas hur jag har känt mig i tonåren och bara känt sig överhuvudtaget. Se det om ni inte redan har gjort det! Ska bli spännande att läsa boken nu också =).
Nu måste jag verkligen hopp i säng. hehe.
Puss!

Täving avslutad och vinnaren är!

2011-09-13 | 00:42:24 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Fina Becca och jag lottade och drog en lapp ur en kopp jag skakat om flera gånger så alla hade lika stor chans att vinna, grattis till dig!

Säkert-Isarna

2011-09-12 | 22:06:44 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Vi går på skaren över isen
Som brast under dig när du var fem
Vi går mot ljusa tider, säger de
Men vi längtar mest hem
Det finns en sorglig lycka
I att aldrig mer va ett med de
Som vet precis vem du är

Vi läser Hundra år av ensamhet
Jag blickar fram mot ett
Jag ska va tyst från och med nu
Och se vad som händer när det bränner till
Antagligen ingenting, det brukar vara så
Tyst från och med nu

En timme tar en vecka här
Slå mig så att nånting händer
Visarna på klockorna går bakåt här
Jag skakar om kalendern

Du har köpt Lonely Planet,
Du åker till ett söderland rätt snart
Jag låtsas att det är av kärlek
Till stan jag stannar kvar
Jag sträcker ut mig, säger:
"Det är till att vara märkvärdig
Åka härifrån när solen är såhär
Men du, du är som du är"

De brister tidigare och tidigare, isarna
Fåglarna flyttar längre norrut varje år
De säger hotet mot klimatet men jag tar det
Som ett tecken på att du kommer upp igen
Kom hit igen

En timme tar en vecka här
Slå mig så att nånting händer
Visarna på klockorna går bakåt här
Jag skakar om kalendern
Kyss mig så att nånting händer
Slå mig så nånting blöder
Elda upp mitt hus, gör det ikväll
Så det finns nåt som glöder

Jag ska va tyst från och med nu
Och se vad som händer när det bränner
Jag klarar tystnaden bättre än vem som helst
Den har jag lagt ner timmar på

De brister tidigare och tidigare, isarna

De brister tidigare och tidigare, isarna
De brister tidigare och tidigare, isarna
De brister tidigare och tidigare, isarna
De brister tidigare och tidigare, isarna
De brister tidigare och tidigare, isarna

Säkert är så himla bra och vissa låtar får mig nästan att gråta just nu. Det gör ont i mig. Jag vill vara glad. Men har jag inte fått något samtal den här veckan är det kört, synd att man skulle vara så jävla nära men ändå inte bara... Då är det bara skaffa sig nya planer. Det gör ont. Men så är det. Då är det bara söka en massa jobb och distanskurser, hoppas på att någon hoppar av på någon distanskurs jag sökt, men jag ska söka distanskurser nu att läsa i vår och söka den utbildningen i vår igen och en massa kurser igen. Men det går inte att förklara hur det känns just nu. Tänk om man bara hade en famn att gråta lite i? Tänk om. Men jag är inte en sån. Eller kanske en kram?

Bara för att jag älskar listor och för att det är ett bra tidsfördriv och denna har jag snott som vanligt.

2011-09-11 | 21:44:07 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
Du heter: hannah thérése wincent gärling (önskar jag hette thomas också)
Smeknamn: hg, gurkan, hannah barbera
Låt som när du är ledsen sörjer till? apocalyptica - nothing else matters
Beroende av: Te, yoghurt, skärgårdsdoktorn och mamma
Vem behöver du mest just nu: mig själv
Vad tror folk om dig? blyg, ensam, kanske till och med tråkig?
Stämmer det? någorlunda, fast speciellt tråkig är jag inte
Vad får du oftast komplimanger för? mina krumelurer
Du heter: Lisa Johanna, mitt efternamn är så tråkigt så det tänker jag inte skriva haha!
Smeknamn: Majs, ja folk kallar mig fortfarande för det och Sanna kallar mig för prutten och allt möjligt ;P.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Säkert- Det kommer bara leda till något ont
Beroende av: Te och Kaffe. Är säkert beroende av något mer också. Men kommer inte på något mer just nu, yoghurt kanske, eller nä, behöver det inte varje dag.
Vem behöver du mest just nu: Jag vet inte riktigt. Men jag behöver ju alltid mig själv heh.
Vad tror folk om dig? Det vet jag faktiskt inte.
Stämmer det? Vet inte, eftersom jag inte vet vad de tror om mig.

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår och mina ögon.
Brukar du skratta för dig själv? Det händer.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "-DU-,kan va söt!" Som en fin vän skrev till mig idag.
Var bor du? Ö-vik
Trivs du där: Nä. Eller jag vet inte. Trivs väl helt ok...
Sprit, cider, vin eller öl: Det beror på vad jag är sugen på, men det blir oftast vin.
Brukar du bli för full: Nä. Jag brukar sluta dricka när jag känner att jag börjar bli för full oftast.
Vad har du för mobil operatör: Halebop.
Är du allergisk i mot något: Kiwi, ibland så svider det i munnen av apelsinjuice och någon annan frukt, men inte alltid.
Nästa mål i ditt liv: Flytta hemifrån och bli något. Men hoppar ingen av i veckan, hoppas jag att jag kommer in på någon distanskurs, men annars ska jag söka massa jobb och fler distanskurser och läsa till våren.
Hur svarar du i mobilen: "hej det är Lisa"  Om jag inte vet vem som ringer. Annars säger jag bara hej eller så svarar jag och säger något knäppt.
Vem ringde du senast? Jag minns inte vem jag ringde faktiskt. Eller jo Pappa igår, men han såg på hockeyn så han svarade inte eller så hörde han nog inte att det ringde hehe.
Antal timmar sömn inatt: 9, men jag vaknade fler gånger och sov för länge så jag är trött ändå heh.
Sov du ensam: mm
Tycker du om din pappa: Massor. Han är den bästa som finns alltid!
Brukar du komma i tid: Jadå oftast.
När mår du bra: När jag umgås med fina vänner eller kanske ser någon fin serie. Eller umgås med min familj. Finns massa gånger man mår bra när man tänker efter.
När blev du fotad senast: Vet inte. Längesen. Fotar mest mig själv ju.
Hur känner du dig nu: Trött, lite nere, men annars okej.
Vanligaste färg på dina kläder: Vet inte.
Är du smart: Inte så värst.
Var du aktiv i skolan: Jag gjorde ju mina läxor men de två sista åren i gymnasiet var jag inte direkt så social om man säger så.
Vad saknar du: Att bo ensam i en lägenhet, min morfar,mormor, farfar och Zoya. <3. Något vettigt att göra om dagarna.
Hade du en bra kväll igår: Den var okej.
Favorit dryck på morgonen: Vatten precis när jag klivit upp, annars dricker jag oftast te eller kaffe när jag äter frukost. Mums.
Rakar du benen: Det händer. Men kan väl inte säga att det händer särskilt ofta. Får bara jobbiga utslag när jag rakar benen också gör det ont. Men senast gick det bra då jag testade en ny rakkräm i alla fall.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Just nu blir det runt ett-två ungefär. Men tidigare ibland också.
Är du blyg? Det beror på. Ibland är jag det och ibland inte.
Favoritmat? Vet inte riktigt. Men sallad är alltid gott.
Sysslar du med någon idrott: Nä. Promenera är ju inte direkt någon idrott haha.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jadå.
Är du bortskämd: Verkligen inte.
Vad gör du i morgon: Jag har inga planer. Får se vad det blir! Antagligen en långpromenad igen i alla fall.
Vad är det värsta du vet? Ovisshet och när det gör sådär superont i en.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Inte mycket alls.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Vet inte.
Vad längtar du till? Ett liv där jag har ett fast jobb och inte bor hemma längre, kanske har en fin pojk eller flickvän också, men jag väntar till någon bra dyker upp.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Hoppas det. Men jag antar det i alla fall.
Vad är det finaste du fått? Ingen aning. Men det var rätt så fint när jag fick tågbiljetter till den där killen jag tyckte så mycket om innan det gick snett.
En speciell dag du minns: Första gången jag fikade med min första pojkvän och vi var så himla blyga och det enda vi pratade om var en person vi ogillade haha och vi båda tog en trocadero. Det minns jag speciellt. Haha =).
Hur gammal är du? tjugo.
Tycker du om någon just nu: Nej inte så att jag är förälskad eller intresserad av någon just nu.
Om fem månader: Är det kallt och grått, jag dricker en massa te och gosar in mig i en massa varma kläder.
Du samlar på: Ingenting, men man kanske kan säga att jag samlar på koppar, då jag har så många.
Gröna eller röda äppeln: Röda helt klart.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Har du strumpor på dig nu: ja.
Vad ska du göra ikväll: Nu är ju klockan snart tio, men jag ska läsa lite bloggar, skriva ett brev snart och kvällsfika. Kanske se någon serie.
Är det okej att gråta: Självklart.

När grät du senast: Jag minns inte. Men jag har vart nära på att gråta en massa gånger den senaste tiden.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: flytta, köpa lite fina saker, skänka bort pengar, spara, åka ut och resa.
Bär du glasögon eller linser: Nej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Verkligen inte...

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Det är helt olika det, men oftast efter 9 heh.
Har du piercing: Jag har hål i öronen bara.
Vill du gifta dig: Tror det.
Vill du ha barn: Mm.
Solar du ofta: Jag har inget tålamod till att sola, så det händer inte ofta alls.
Är du bra på att laga mat: Jadå
Är du flygrädd: Jag har aldrig åkt flyg faktiskt så jag vet inte om jag är det eller inte.
Gillar du att dansa: Det är trevligt, men jag kan inte påstå att jag är särskilt bra på det.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vilken är din favoritglass: Kulglass helt klart. Så himla gott. Chokladglass. Åh, finns så mycket gott. Sandwich glass, mums.
Tror du på ett liv efter döden: Nej. :(
Tycker du om sushi: Har bara ätit det två gånger, men nä, jag tyckte inte det var så gott.
Vad äter du helst när du ser på film: Jag dricker oftast mest te bara, eller äter naturgodis eller något annat gott.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, det gör dem. <3
Har du tandläkarskräck:Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls, men jag önskar jag var mer morgonmänniska.
Vilken ögonfärg har du: brun-gröna, men mest gröna med svarta prickar i.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: mm.
Biter du på naglarna: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du: Det är olika. Men när vi får hund igen kommer det bli varje dag åtminstone!
Senaste låt du hörde: Im looking for a girl- Jens Lekman.

Tävling hos Catarina :).

2011-09-11 | 19:13:18 | Direktlänk | Tips | 3 Kommentarer
Allt det här braiga kan man vinna hos Catarina just nu och vill vinna såklart :). Tävlingen hittar ni här:
Så klicka er in och tävla nu! :D

Söndagens sköna klädsel.

2011-09-11 | 18:25:26 | Direktlänk | Dagens outfit | 3 Kommentarer
Nä jag är inte sur. Jag ser bara sur ut hehe. Idag har jag på mig tjusiga tights jag också fick av mamma igår, samma klänning som igår och gosig kofta. Idag invigde jag mina joggingskor och tog en långpromenad runt sjön, tog dock bara en utav sjöarna. Man måste ju mjukstarta hehe. Det var skönt! Sen har jag ätit god middag,duschat,slappat, bakat äppelpaj som jag ska ta ur ugnen snart som jag hoppas blir god. Annars ska jag mest se på film och skriva ett litet brev kanske ikväll.
Kom ihåg att tävla i min tävling här som jag ska avsluta någon dag snart.
Puss

Hund.

2011-09-11 | 00:45:43 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
På tisdag ska vi få besök som ska se vad vi är för personer som vill bli fodervärd till en avlingstik. Det blir spännande och eftersom de behöver fodervärdar just nu. Så om vi har tur kan vi få ta en hund snart. Hoppas. Hoppas. Vi får se hur det blir hihi.
Jag är förväntansfull i alla fall. Vill ha en hund att kramas och promenera med nu typ! Då känns det inte lika tomt längre heller om jag har en hund att promenera med och kramas med. Ih.
Men Zoya bara så du vet. Jag kommer aldrig glömma dig. Du finns med mig hela tiden. Än om vi skaffar en ny hund och du vill ju att jag ska vara glad. <3

River en vacker dröm.

2011-09-10 | 19:25:34 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer
Idag har jag gosiga stickade kläder på mig och ett par tights som jag fick av mamma när vi var på stan idag, bara ett par vanliga svarta,hur sköna som helst! Idag köpte jag mig äntligen ett par joggingskor som var på rea, så i morgon ska jag nog kanske inviga dem och ta en långpromenad :). Sen fick jag ett par andra tjusiga tights av mamma med, åt falafel i pitabröd för första gången som en korvgubbe säljer på stan, han säljer lite all möjlig mat, mums värre! Sen när jag kom hem har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och kikat på Gokväll Lördag. Klockan åtta ska jag kika på en film som heter ensam rävhane och sen ska jag kika på föreställningen dyngkåt och hur helig som helst med Mia Skäringer. Också har jag planterat Ljung ute, fint blev det! Skickat lite traderamejl och sådär. Myslördag! =)
-
Update:
Jag såg aldrig klart ensam rävhane den var inte så himla bra, nu ska jag kika lite på föreställningen dyngkåt och hur helig som helst. Men orkar inte se hela. Har sett lite Niklas mat och Tack för musiken också. Myspys. ;D

Två gamla mysiga tidningar.

2011-09-10 | 19:10:33 | Direktlänk | Fina små saker | 4 Kommentarer
Fast vore tjusigare om man hade fler tidningar. Ångrar att jag inte köpte fler när jag var på loppisen i Husum sist.. Hoppas jag hittar fler någon gång! :)

Fredag

2011-09-10 | 01:17:41 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Jag har haft en rätt så trist fredag faktiskt. Ingenting har känts riktigt bra men jag tycker jag har haft en rätt så okej dag ändå. Har lyssnat en massa på radio, p3 är grejen! Åt en god frukost, drack gott te och drack sedan smaskens kaffe, Irish cream kaffe, både lyxigt och gott hihi. Sen gjorde jag naglarna tjusiga,läste i en bra bok av Jonas Gardell såklart <3. Han är sån bra författare och människa. Sen började jag städa en massa, eller massa och massa, dammtorkade i köket på vissa ställen och gjorde fint, sen dammtorkade jag på mitt rum,städade toaletterna och sådär. Men måste dammtorka på fler ställen i huset någon dag. Gjorde middag, fast blev hungrig rätt snabbt igen på hamburgare, så då åt jag lite plättar också, mums. Cyklade till Coop, handlade lite gott, postade lite brev och köpte frimärken och hoppades på att jag skulle få ett telefonsamtal, smsat lite, men nästa vecka är ju chansen också att jag kan få det.
Såg att jag fått ett bud på en klänning på tradera jag har uppe just nu. Hoppas jag får fler bud på saker och ting i morgon. Sen har jag mest sett på tv ikväll och druckit te. Nu lyssnar jag på Håkan Hellström och ska nog gå och lägga mig snart. Lyssna på nattradion, läsa lite kanske och förhoppningsvis kunna somna om jag har tur.

Imorgon ska jag nog intill stan med mamma, baka äppelkaka innan alla äpplen blir dåliga och sen får jag se vad som händer. Mest utav allt skulle jag bara vilja kramas i en mysig famn och ha det fint en stund och ha lite sällskap. Den här veckan har vart så himla tråkig. Hoppas nästa vecka blir bättre. Jag fikade i alla fall med en vän den här veckan, det var fint. Men annars har veckan vart rätt så händelselös faktiskt och jag har känt mig rätt så neråt hela veckan, men det blir bättre. Det blir det alltid.

Jag saknar sommaren också. Den gick alldeles för snabbt... Det är så jobbigt med mörkret tycker jag men man kan åtminstone tända en massa mysiga ljus.

Ännu en lista.

2011-09-08 | 22:41:13 | Direktlänk | Blandat | 8 Kommentarer

1. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej.


2. Vem såg dig senast naken?
Jag? Räknas det?


3. Hur såg du ut på högstadiet?

 

Såhär såg jag ut i nian, jag exprimenterade med alla hårfärger i världen och hade finfina converse men nu finns de inte längre och cheap monday. Ja, på den tiden var man smal.. Men jag mådde ju inte direkt toppen på insidan. Såg lite mindre ut alltså och hade en liten skjorta på mig haha?


4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Vet inte.


5. Hur var du på dagis?
Gick hos dagmamma, men jag vet inte hur jag var.


6. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Trevlig.


7. Har du celluliter?
Hoppas inte det.


8. Biter du på naglarna?
Nä.


9. Har du något handikapp?
Tror inte det.


10. Är du rädd för att få hängbröst?
Nä. Verkligen inte och får man det någon gång när man blir äldre så får man det. Men just nu är det ingen större chans att jag får det direkt.


11. Tror du gud är en man eller kvinna?
Haha jag vet inte.


12. Svär du?
Det händer.


13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Jadå.


14. Hur homo är du på en skala 1-10?
5 kanske ;P. Ja mena, jag är ju 50% homo! :)


15. Tror du på utomjordingar?
Nä. Verkligen inte.


16. Om du var tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vad väljer du?
Usch vad svårt. Jag kan inte välja. Men typ pasta och någon sås?


17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Typ en stor köttbit.


18. Har du  blivit arresterad?
Nä.


19. Ljuger du? 
Det har väl hänt.


20. Har du kysst en polis? 
Nä. Jag vet inte. Men tror inte det.


21. Är du rädd för securitasvakter?
Nejdå.


22. Har du någonting att dölja?
Det har man väl. Eller man har väl sånt man inte vill prata om iaf.


23. Vad har du på din nyckelknippa?
Ingenting förutom nycklar.


24. Är du / har du varit gift?
Ingen gång antar jag ;P.


25. Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Jadå! Om han gjorde detsamma för mig nån gång! ;D


26. Kan du laga cyklar?
Nä.


27. Kan du fixa med bilar?
Neee...


28. Brukar du köra om?
Ah fast med cykel haha! :)


29. Kan du baka bröd?
Japp. Klart jag kan! Men idag bakade jag kladdkaka, mums det med men det är ju inte bröd.


30. Vet du hur man frostar av en frys?
Haha ja!


31. Vilken serie skulle du helst leva i?
Vet inteeee.

 

Ps: kom ihåg att fortsätta tävla ;D http://popflickan.blogg.se/2011/september/tavling-d.html#comment


En liten lista.

2011-09-08 | 22:25:25 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
Nämn något som gjorde dig glad i går: Att vi trots den stressiga morgonen, då vi alla behövde vara redo för dagen senast 07.15, ändå hann med ett mysigt morgonfika i soffan, under filt, med ösregn ute och en massa tända värmeljus inne.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Gick uppför trapporna först från tunnelbanan sen på jobbet till våning 2 där jag sitter, sakta sakta, med jämfotasteg.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Fick en kyss av min käraste!
Det sista du sa högt: "Va? Jamen det där hade vi väl redan talat om och bestämt?"
Det senaste någon sa till dig: "Jag tänkte att vi binder upp halva lånet på två år, och halva på fyra."
Vad har du druckit idag: Te, vatten, mjölk, juice, lingondricka (istället för bubbel på ett mingel på jobbet).
Vad var det senaste du åt: Spaghetti och köttfärssås som min svärmor lagade.
Vad var det senaste du köpte: Två liter Valios laktosfria mjölk.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun.
Vad är det för väder hos dig nu: Höstigt.
Godaste glassmaken: gammaldags vanilj.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, däremot attraktion.
Drömmer du mardrömmar: Jag drömmer massor, och ibland är det mardrömmar, senaste var att vi köpt en stor lyxvilla och det kändes så fel och något i villan var bara en massa skräck.
Trivs du med ditt jobb: Ja!
Favoritklädsel: Klänning, särskilt hemmamysklänningar.
Favoritlåt just nu: Det var så länge sedan jag verkligen lyssnade på musik (hjälp och skam!).
Vad ser du om du tittar till höger: I förgrunden: vardagsrumsbordet med grönrandiga barnstrumpor, tomt juiceglas, mobiltelefon, fjärrkontroll, H&Mreklam, nyckelband och duk på, i mellanplan: teven och hyllan den står på som är fylld av konstböcker, bakgrund: vägg med fyra hängande tavlor och en lutande.
Vad gör dig glad just nu: Mitt barns svampbeteende och den stundande flytten.
Vad ska du göra härnäst: Ett glas o'boy.
Höger- eller vänsterhänt: Höger när jag skriver.
Humör just nu: Rätt okej, men känner mig nedstämd över den konstanta smärtan i kroppen som gör mig så begränsad.
Favoritgodis: en tjock mörk choklad med apelsinmarmeladbitar och nötter i, och lakrits och schweizernöt.
Kläder just nu: Trosor i mellanstorlek (inte den normala storleken, och inte riktigt framme vid full gravidtrosestorlek), lila strumpbyxor, kamelbrun klänning med svarta fåglar på.
Höstplaner: Flytta! Samt påbörja en bra gravidvattengympa/whatever som får mig att må bättre.
Hur många kuddar sover du med: Två egna, sen har min käraste två, och en när Torsten sover i vår säng, så fem totalt i sängen.
Spelar du något instrument: Tvärflöjt och piccola (nästan samma fast lite lite annorlunda läppteknik på vissa toner), blockflöjt, lite piano.
Morgon- eller nattmänniska: Har blivit mer morgonmänniska senaste åren.
Vad är viktigast för dig: Kärlek och vänskap och kreativitet.
Är du kittlig: Helt otroligt mkt.
Snarkar du: Ibland.
Stjärntecken: Jungfru.
Äckligaste insekten: Kanske harkrank?
Längtar du mest efter just nu: Bo i nya lägenheten.
Nämn något som gjorde dig glad i går: Jag vet faktiskt inte vad som gjorde mig glad igår. Det var nog inget särskilt.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här.
Det sista du sa högt: Det var nog inget särskilt eller jag minns faktiskt inte vad det var.
Det senaste någon sa till dig: Minns inte vad mamma sa.
Vad har du druckit idag: Kaffe, te,saft och vatten.
Vad var det senaste du åt: En tunnbrödsmörgås.
Vad var det senaste du köpte: Det senaste jag köpte var en bussresa hem i tisdags heh.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Regnigt men nu har det slutat regna för stunden i alla fall, hoppas det inte regnar då kära pappa ska cykla hem.
Godaste glassmaken: Choklad är alltid god eller mintchoklad eller polka mums. Finns så många goda glass smaker så det är svårt att välja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte riktigt.
Drömmer du mardrömmar: Det händer.
Trivs du med ditt jobb: Har tyvärr inget, men när jag har det så vill jag självklart trivas med det. Annars blir det rätt så jobbigt.
Favoritklädsel: Klänning. Men när jag är hemma och myser bara så funkar mjukisbrallor och tjocktröja lika bra också.
Favoritlåt just nu: Har nog ingen speciell faktiskt.
Vad ser du om du tittar till höger: Ett fönster som skulle behöva lagas, en bokhylla, en säng, en skrivmaskin, flytta hemifrån saker och en lampa.
Vad gör dig glad just nu: Det är inte så mycket som gör mig glad just nu... Men att Bonde söker fru och Ensam mamma söker har börjat igen, nörd som man är =).
Vad ska du göra härnäst: Efter jag gjort den här listan ska jag nog göra en till, sen ska jag läsa lite bloggar och när pappa kommer hem ska vi kvällsfika! :)
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Det är upp och ner. Just nu är jag frusen, lite trött och mår rätt okej. Men har en mysig filt på mig som jag fick av pappa igår. Rara pappa! Som han fick i födelsedagspresent från Hemtex ;D.
Favoritgodis: Choklad i stora lass, eller sura godisar eller lakrits mums!
Kläder just nu: Min tjocktröja med en rosett på, ett linne, mjukisbrallisar, sockar och trosor såklart.
Höstplaner: Inga särskilda. Ta tag i mitt liv och kanske ha lite tur? Fylla år och få besök samma dag :). Fint!
Spelar du något instrument: Näää..
Morgon- eller nattmänniska:Både och, men mest nattmänniska men börjar bli mer morgonmänniska faktiskt.
Vad är viktigast för dig: Min familj, mina vänner och att uppskatta små fina saker här i livet.
Är du kittlig: Ganska så.
Snarkar du: Det händer.
Stjärntecken: Våg.
Äckligaste insekten: Vet inte.
Längtar du mest efter just nu: Flytta hemifrån nån gång.... Eller göra något vettigt.

Onsdag.

2011-09-07 | 12:38:06 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Inatt drömde jag att jag kom in på skolan..... Tror ni inte jag vaknade med ännu mer ångest då? Men om jag har tur är det någon som känner att den inte valt rätt och hoppar av den här veckan eller nästa vecka. Än fast det känns rätt så hopplöst just nu. Ja. Vi får se hur det blir. Ikväll är det i alla fall premiär för Bonde söker fru hihi också är det Leila bakar i Frankrike på tv. <3. Det regnar massor ute idag men om det slutar regna ska jag gå ut och plantera Ljung. Vi får se hur det blir med det. Sen greja en massa här hemma, är ensam hemma hela dagen tills ikväll. Mysigt. Skriva något brev, göra någon god middag, får se vad det blir. Ja. Jag ska göra saker i alla fall och ha världens mysdag tror jag.
Ska nog kanske baka äppelkaka och drömma mig bort lite. Det måste man göra när allt känns rätt så jobbigt.
Kom i håg att kolla in mina auktioner om ni vill
http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=927136
Gamla mysiga bilder sen förut bara.
Puss.

Tisdagens klädsel.

2011-09-06 | 19:36:21 | Direktlänk | Dagens outfit | 3 Kommentarer
Jag hade en annan tröja på mig innan men bytte när jag kom hem. Idag har jag hängt med Marie som jag skrev innan, hängt upp en massa tvätt, gjort pannkakssmet, läst ett trevligt litet brev och även postat lite brev woho. Känt mig trött som tusan, i natt ska jag somna tidigare och känt mig lite upp och ned, men det är bättre idag i alla fall. I morgon hoppas jag att jag får ett glädjande telefonsamtal, det skulle behövas just nu känner jag. Orkar inte känna såhär. Men jaja. Ska sluta skriva om det. Snart ska jag se på Idol, tycker det är kul att se på i början. Drack sjukt gott kaffe förut idag påtal om inget, det smakade irish coffe, mamma köpte sånt kaffe när hon var på Kahls i Sundsvall i helgen. Ska sluta tjata men ni får gärna tävla här http://popflickan.blogg.se/2011/september/tavling-d.html#comment. Mina ögonbryn ser rödare ut än vad de är också heh.

Puss.

Några små fina saker bara.

2011-09-06 | 19:21:44 | Direktlänk | Fina små saker | 4 Kommentarer
Den där blomman tycker inte jag passar där i så bra men ska väl dit nån annan blomma senare, tjusig kruka i alla fall, kaffekvarnen köpte pappa och mamma i Sundsvall och ljuslyktorna är rätt så nya också. Myspys!
Två tjusiga hyllor de också köpte på loppis i helgen, den ena ska det vara papper som ska sparas och den andra får vi väl se vad det ska vara i, just nu ligger bara mitt cykellås där i.September.Tjusig klocka som fyndats på loppis såklart :).Pappa har massa böcker där som han köpt billigt på loppis istället för tavlor hehe.Jag ångrar än en gång att jag klottrade på väggen när jag var yngre och en vän jag hade förut klottrade också. Men det var ju jag som ville det hehe. Här är min jättejättefina loppisfyndade klocka som faktiskt fungerar. Hade en annan jag köpt på loppis men den ville inte fungera tyvärrr. Den var svår att göra i ordning med. Men tur jag har den här tjusiga!

Bara för att jag alltid måste ta kort på mitt fika när jag fikar typ.

2011-09-06 | 19:11:34 | Direktlänk | Fika | 2 Kommentarer
Lundbergs räkmacka är grejen alltså och deras kaffe mumsmums. Fikade med Marie idag och promenixade på stan, trevlarns som vanligt! :)

Dansa fastän hjärtat brister.

2011-09-06 | 00:46:20 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
Färgade håret idag med henna och först blir det sådär rött och sen ändrar det färg efter varje gång man tvättar det. Det är rätt så magiskt. Jag vill inte ha den där färgen. Men jag vet att jag kommer få en finare färg efter ett par tvättar och ja, jag ser sjukt olycklig ut men det är så jag känner mig. Så varför ska jag le om allt känns jobbigt på insidan? Nä. Nu lät jag så väldans negativ. Men det får man vara ibland. Men mina ögonbryn är inte hennafärgade, det ser bara ut så heh.
Går omkring i gosigaste filten, mitt jättesköna nattlinne, min gosigaste kofta och mjukisbrallisar efter jag duschat och jag målade cirkusnaglar idag hihi. Nu lyssnar jag på Säkert innan jag ska gå och lägga mig om ett tag och i morgon ska jag i alla fall fika med Marie, fika med fina vänner får en alltid på bättre humör. Vänner är det bästaste som finns.

Kolla in mina auktioner på tradera och tävla i tävlingen! =)

2011-09-05 | 16:20:32 | Direktlänk | Tips | 1 Kommentarer
För fler plagg och grejer kolla in HÄR och min tävling finner ni här, så klicka in er på tradera och tävla i min tävling :D

Måndag och lite aj aj.

2011-09-05 | 13:06:18 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Hade jag kommit in så hade jag vart på uppropet idag. Det är därför det gör lite ont i mig idag. Ville knappt kliva upp, men självklart klev jag ju upp ändå. Jag är bara andra reserv och nu har jag ganska mycket tappat hoppet för att jag kommer komma in. Men vi får se vad som händer den här veckan om någon hoppar av eller inte. Det jobbiga är ju att det var något som jag verkligen ville göra det här att gå en utbildning med att laga mat och så och lära sig en massa saker och sen bli kock efter 2 år, när man är färdig.

Det är ju det jag vill.. Men ibland blir inte livet riktigt som man har tänkt sig. Men folk kan ju fortfarande hoppa av. Det har ju bara gått en dag liksom. Jaja. Vi får se hur det blir. Annars får jag hoppas att jag kommer in på någon distanskurs jag sökt, är reserv på de också och alla har inte börjat ännu. Om nu ingen hoppar av på utbildningen jag sökt och är andra reserv på. Så tänker jag söka fler distanskurser i höst, men i tid som jag ska plugga till våren och till våren ska jag söka samma utbildning igen också ska jag söka en massa jobb på olika fik och restauranger och verkligen ta tag i det också så man har bättre chans till nästa år.

Men som sagt... Vi får se hur det blir om någon hoppar av eller inte. Jag vill ju gå den där utbildningen nu och flytta hemifrån. Men allt blir inte riktigt som man tänkt sig jämt och ont gör det ju, när man nästan aldrig får ha tur. Men vi får se hur det blir med det, har ju bara gått en dag ännu, knappt det.
Men det här är ingen bra dag. Men nu ska jag äta något och skriva ett brev.

Om sånt som gömmer sig i mitt huvud.

2011-09-04 | 21:52:53 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Egentligen har jag sjukt mycket tankar inom mig just nu och en hel del oro inom mig. Men jag orkar inte skriva om det. Så jag hittar på fina saker istället som att läsa bloggar, skriva brev, lyssna på fin musik och göra sånt som jag tycker är kul som att baka och laga mat. Ni får fortsätta hålla tummarna för mig och blir det inte som jag vill att det ska bli så går det fler tåg. Jag kommer ha tur någon gång. Men hoppas jag har tur nu också. Det vore något det. Annars har jag en annan liten plan. Men jag har fina saker att se framemot också när det känns jobbigt som just nu, det känns såklart fortfarande jobbigt och tomt. Men det blir bättre för varje dag som går. Men jag tänker inte gå in i mappen hundkärlek på ett tag och titta på bilderna, för då blir det bara så jobbigt. Då börjar jag gråta och saknar henne ännu mer. Men hon har det bra nu, hon slipper lida nu när hon är i hundhimlen. Men när allt känns jobbigt har jag lärt mig att hitta på en massa saker om dagarna så man inte deppar ned sig totalt. Men jag orkar inte skriva något mer nu. Man kan ju inte blotta sig totalt i sin blogg. Men för alla känns ju livet jobbigt ibland. Så är det ju bara och jag hoppas verkligen jag får ha lite tur nu. Men vi får se hur det blir i veckan, om jag får ha tur eller inte.... Nu skrev jag om det ändå. Men man måste ju få skriva av sig lite i bloggen ibland. Det fina jag har att se framemot är ju att jag fyller år om mindre än en månad och att jag får besök av en vän om mindre än en månad idag också. :)
Puss.

Mysig söndagskväll med ett långt brev till en vän.

2011-09-04 | 21:45:01 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer
Jag bad de köpa ett gott te åt mig på Kahls när de ändå var i Sundsvall eftersom Kahls inte finns här längre, men nu kanske det där teet fanns på vår godis och tebutik här i stan, men de köpte Mareld åt mig och det teet är så himla gott och smaskiga kaffesmaker på kahls, som ska bli spännande att smaka och färgat papper på IKEA :). Skrev ett långt brev till Lenita idag,det var på tiden! :) lyssnade på pappas nya Emil Jensen skiva som han köpte i helgen på deras lilla resa och drack det där smaskiga teet och hade lakrits doftljus tänt, mys på hög nivå, fniss. Sen såg jag på första avsnittet av Idol också.

Har gosiga leggings, myspysig filt och tofflor på mig också. Nu ska jag nog läsa lite bloggar som vanligt innan jag ska sova tidigt tror jag. Är så himla trött idag. I morgon hoppas jag på ett glädjande samtal. Åh.åh hoppas,hoppas. Jag slutar inte hoppas! Det ska man inte heller.

Fick en fin receptbok att spara mina recept i av mina föräldrar. :)

2011-09-04 | 21:36:38 | Direktlänk | Fina små saker | 5 Kommentarer

Roligt att jag kollade på den sist jag var på Lagerhaus också och tänkte köpa den också tänkte de på mig när de såg den och köpte den åt mig. Nu ska jag skriva in alla bra recept i den här och klistra in. Jag har en receptbok redan men den är rätt så sliten och en massa recept i som jag aldrig lagar eller bakar. Så i den här ska det bara vara de bästa recepten i :).

En lista.

2011-09-03 | 22:29:46 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Japp. Jag kommer alltid i tid nästan i alla fall. :)

HAR DU BRA KONDITION:
Det vet jag inte riktigt om jag har, men jag brukar gå himla snabbt i alla fall. :)

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Längesen. Fotar mest mig själv :).

HUR KÄNNER DU DIG NU:

Lite ensam, men annars känner jag mig väl helt okej. Orkar inte tänka så mycket på allting. Men jag trivs med ensamheten just nu i alla fall. Har en mysig kväll för mig själv och sådär.


VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Jag har ju alla möjliga färger, men blått tycker jag om och massa fler färger med, svårt att säga egentligen. Jag vet nog inte.

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Ibland, men inte jämt.

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Det kom någon tår när jag såg film precis hihi.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Haha, nej.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Jag såg på film med min syster och det var bara fint, sen läste jag bloggar och pratade med en fin internetvän innan jag la mig. Det var fint det.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Te

KAN DU LAGA MAT:

Jajemen.

ÄR DU NYTTIG:

Kan väl inte påstå att jag är sådär supernyttig, men det är väl inte så att jag dricker en massa dricka och äter en massa godis. Jag brukar unna mig godsaker på helgen istället, än om det slinker ned någon kaka då och då på veckorna också, men man får unna sig ibland. Bara man inte gör det varje dag hehe.

ÄR DU BLYG:

Det beror på, men det kan jag väl inte säga att jag är.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Haha, först skulle jag gå upp vid typ nio, sen tio.. Men klev inte upp förrän halv tolv typ hehe.

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Jag vet inte. Var hundra år sen jag spelade tv-spel typ.

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Inget alls, spelar aldrig tv-spel så atte.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Inte så mycket. Blir typ berusad på en folköl ibland hehe. Men det är ju bara bra tycker jag. Då blir det billigt :).

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Ja.

JAG SOVER:
typ åtta timmar per natt och ibland mer eller mindre.

VAD SA DU SENAST?
Jag har säkert pratat för mig själv, men jag pratade med min pappa i telefonen och sa hejdå, ha det bra och sånt :).

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Urkult och en dag på Sundsvalls gatufest.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Ingen.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Just nu. Jag vet inte vad jag skulle behöva. Kramas kanske. Nä,men sällskap vore fint eller jag skulle behöva ett telefonsamtal i morgon eller på måndag tack. Håll tummarna för det.

HAR DU SNYGGA SKOR:
De är väl fina eller nått.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Jag sa ingenting. Inte förrän mina föräldrar ringde och sa att de vart på loppis på Ikea.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Ja, som varje natt.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nej, tyvärr.

HAR DU KÖRKORT:
Nej, men ska väl börja övningsköra någon gång i framtiden i alla fall hehe.

ÄR DU ENSAM NU:
Ja.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Det är ju Söndag i morgon, så då ser jag framemot att mina föräldrar kommer hem igen :).


Såg precis en gosig film! :)

2011-09-03 | 22:14:00 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer
Den var så himla mysig och fin! :) Den borde ni se om ni inte redan gjort det!

Lördagens slappa och sköna klädsel.

2011-09-03 | 19:48:20 | Direktlänk | Dagens outfit | 2 Kommentarer
Fast jag hade andra kläder på mig innan jag kom hem och hade duschat, då bytte jag till detta och där ser ni mina tjusiga gardiner och min ständigt överfulla strumpbyxelåda, när jag flyttar hemifrån ska jag köpa en byrå som jag kan ha trosor, sockar och strumpbyxor i och då hoppas jag att jag har bättre garderober också hehe.. Idag var jag som sagt på loppis och sen gick jag på stan. När jag kom hem så duschade jag, lagade mat, Currygryta och pasta blev det, gjorde kaffe som blev alldeles för starkt, gick inte att dricka, vet inte vad som hände, blev något konstigt, jag måste bli bättre på  att göra kaffe haha. Sen har jag lagt upp auktioner på tradera som ni kan kolla in här: . Sen har jag tvättat, torktumlat, satt på diskmaskinen, slappat och nu ska jag nog snart skriva ett litet brev eller se någon film och dricka mer te och äta mer choklad. Mys lördagskväll, men det känns lite ensamt att vara ensam i ett stort hus, eller så stort är det ju inte, men i morgon kommer i alla fall mina föräldrar hem igen från deras hotellweekend i Sundsvall hihi. Men det går rätt så bra att vara ensam, man är ju sin egna bästa vän ju! ;D. Nu lyssnar jag på Håkan. Hoppas ni har en fin lördag! :)
Puss

Tävling ;D.

2011-09-03 | 19:39:44 | Direktlänk | Tips | 5 Kommentarer
Jag råkade ju klanta mig då jag hade tävling sist så jag fick aldrig iväg nagellacket. Nu har jag tävling igen och ska absolut inte klanta mig något utan det ska komma iväg efter tävlingen är slut. För att tävla så skriver ni bara att ni är med, erat namn, bloggadress eller mejladress så jag kan kontakta personen som vinner då tävlingen är slut. :)Det här kan man vinna, två nagellack och ett tjusigt halsband :). Tävla på nu! Ni har en vecka på er innan jag utser en vinnare.

Dagens loppisfynd och honung som verkar spännande som jag köpte på torget.

2011-09-03 | 17:51:35 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
Det var en kvinna som haffade mig, först hade jag kollat på det men orkade inte fråga om pris. 30 kr för en oöppnad förpackning Henna och inpackning. Där gjorde jag allt ett fynd :D.
En bok för 10 kr och tjusiga örhängen för fem kronor.
Detta fyndade jag på backluckeloppisen som var idag.
Köpte en vitlökspress på Röda korset för 5 kr. Det var halva reapriset. :)
Köpte en liten honung som verkade spännande på Bondens Marknad inne i stan, eller det var höstmarknad och matmarknad också, eller vad säger man typ, europeisk matmarknad var det med. Jag kostade på mig en liten söt honungsburk för 20 kr. Får hoppas den är god i te bara :).

Fredag

2011-09-02 | 23:32:12 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Idag åkte mina föräldrar till Sundsvall på en liten weekend på hotell och sådär. Så det innebär ju att jag är ensam hemma. Idag har jag gjort fint här hemma, men är inte färdig, ska fortsätta i morgon, ätit god middag, min berömda laxsås och tagliatelle och kikat lite på tv. Sen har jag vart hemma hos Sanna, vi såg på film Cry Baby, den var helt okej. Sen cyklade jag hem och nu kvällsfikar jag och lyssnar på fin musik. I morgon ska jag på backluckeloppis, får se om jag är duktig och cyklar dit så jag är där när det börjar, sen kanske jag tar mig till stan. Ja, jag får se hur min lördag blir. Nu ska jag hänga lite vid datorn innan jag går och lägger mig.
Hoppas ni har haft en fin dag! :)

Torsdagens slappa klädsel.

2011-09-01 | 22:35:27 | Direktlänk | Dagens outfit | 2 Kommentarer
Efter jag duschat så körde jag på sköna slappa kläder idag. Idag har jag hushållssysslat en massa här hemma,fotat saker som ska upp på tradera, kikat på ett avsnitt av Leila bakar i Frankrike och Jamie olivers program där han lagar mat på 30 min och på andra bilden här har jag kletat på massa på läpparna haha, därför de ser så kletiga ut, inte så fint haha. Den här dagen har vart bra! :) Fast morgondagen kommer bli bättre, fast ännu bättre om någon ringer ja tack, ringer och säger att jag kommit in alltså..

Tar kort på mig själv lite i natten igen.

2011-09-01 | 00:01:23 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer

Fick för mig att sminka mig lite och min mage är sådär härligt uppblåst inte.... Det är den där dagen i månaden ni vet. Då magen är dum.  Men det är bara första dagen sen blir den snäll igen åtminstone hehe. Har hängt i min underbara långklänning sen jag kom hem på eftermiddagen. Älskar den! Sån himla tur att jag inte skickade tillbaka den som jag tänkte först. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och läsa lite bloggar, innan jag nog ska kika något på tvn innan jag hoppar i säng och oj vad jag bloggat idag. Men det är ju trevlarns!


RSS 2.0