Tisdag

2011-09-20 | 22:15:36 | Direktlänk | Dagens outfit | 6 Kommentarer
Älskar den här tjocktröjan och leggingsen. Bytte kläder efter jag hade duschat och hårinpackat håret ikväll och jag tror faktiskt det funkade, den där henna inpackningen, färgen blev lite mer intensiv i håret, det syns dock inte på den här bilden hehe. Idag har jag bara hushållsysslat, skrivit ett litet brev till en ny brevvän, läst bloggar, läst femina, tittat på Lipstick Jungle jag hade lånat av Sanna, nu har jag sett klart första säsongen,längtar till andra säsongen kommer ut. Kikat på två bra serier på ettan har jag gjort också, Landet Brunsås och Dom kallar oss skådisar. Åh, svenska skådespelare, vissa är så himla bra! Ska kolla sen om lite program kommit in på vår tv. Jag trodde ju jag blivit förkyld igår, men så drack jag hemgjort ingefärste och idag känns det mycket bättre. Bara lite ont i halsen. Så i morgon ska jag nog bege mig ut på en långpromenad, jag har även sett två spännande jobb jag kanske ska söka och kollat när distanskurserna skulle börja som jag är reserv på, vissa av dem har inte börjat och börjar inte förrän om några veckor, så vi får hoppas jag kommer in på dem. I morgon eller någon dag snart ska jag börja kolla på massa distanskurser jag ska söka till våren. Nu lyssnar jag på bästaste Melissa Horn, hon är så bra!
Puss!

catarina

sv. yes det är leggins, tack! :-)

2011-09-21    14:55:08    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Sofia Schöön

Ja, distanskurser kan ju vara lite konstiga som jag tror att jag redan nämnt. Hamnade ju reserv 57 eller vad det nu var på en och fick veta någon vecka in i kursen att jag kommit in, så än finns det hopp. Men det är ju tyvärr svårt att räkna med. Vet dock att allt ordnar sig i slutändan, även om det känns skit nu. <3 ska betala din kofta på fredag förresten. :-*

2011-09-21    15:08:30    http://sofiazim.blogspot.com
catarina

sv. lindex! tjocka är dom också så perfekta nu till hösten :-)

2011-09-21    16:37:35    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
marie

Har du kollar på kurser som går i umeå i vår? Under kurser i kategorierna måltids- och restaurangvetenskap och kostvetenskap där finns några spännande kurser som passar dig :)

2011-09-21    16:45:02    http://lillbrun.blogg.se/
Maria

Tack för allt pepp sötnos! Ditt tips på ingefärste hjälpte fint ^^

2011-09-21    18:13:32    http://skogskojan.wordpress.com
Becca

Vad fin du är lisa <3



sv. ja det var en fin dag :) var helt slut på kvällen bara, nästan så jag kände mig svimfärdig men det var skönt att kypa ner i sängen :)

Kram!

2011-09-21    22:02:12    http://beccatroll.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback