Fredag

2011-09-10 | 01:17:41 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Jag har haft en rätt så trist fredag faktiskt. Ingenting har känts riktigt bra men jag tycker jag har haft en rätt så okej dag ändå. Har lyssnat en massa på radio, p3 är grejen! Åt en god frukost, drack gott te och drack sedan smaskens kaffe, Irish cream kaffe, både lyxigt och gott hihi. Sen gjorde jag naglarna tjusiga,läste i en bra bok av Jonas Gardell såklart <3. Han är sån bra författare och människa. Sen började jag städa en massa, eller massa och massa, dammtorkade i köket på vissa ställen och gjorde fint, sen dammtorkade jag på mitt rum,städade toaletterna och sådär. Men måste dammtorka på fler ställen i huset någon dag. Gjorde middag, fast blev hungrig rätt snabbt igen på hamburgare, så då åt jag lite plättar också, mums. Cyklade till Coop, handlade lite gott, postade lite brev och köpte frimärken och hoppades på att jag skulle få ett telefonsamtal, smsat lite, men nästa vecka är ju chansen också att jag kan få det.
Såg att jag fått ett bud på en klänning på tradera jag har uppe just nu. Hoppas jag får fler bud på saker och ting i morgon. Sen har jag mest sett på tv ikväll och druckit te. Nu lyssnar jag på Håkan Hellström och ska nog gå och lägga mig snart. Lyssna på nattradion, läsa lite kanske och förhoppningsvis kunna somna om jag har tur.

Imorgon ska jag nog intill stan med mamma, baka äppelkaka innan alla äpplen blir dåliga och sen får jag se vad som händer. Mest utav allt skulle jag bara vilja kramas i en mysig famn och ha det fint en stund och ha lite sällskap. Den här veckan har vart så himla tråkig. Hoppas nästa vecka blir bättre. Jag fikade i alla fall med en vän den här veckan, det var fint. Men annars har veckan vart rätt så händelselös faktiskt och jag har känt mig rätt så neråt hela veckan, men det blir bättre. Det blir det alltid.

Jag saknar sommaren också. Den gick alldeles för snabbt... Det är så jobbigt med mörkret tycker jag men man kan åtminstone tända en massa mysiga ljus.

emma härnqvist

tycker att det är supermysigt med att kunna tända ljus och mysa inomhus. dök upp massa frågor i mitt huvud efter att ha läst detta inlägg som jag nog får forma lite innan jag ställer dem.. ha en fin lördag!

2011-09-10    09:31:38    http://perfektion.blogg.se/
Erika

Ja, det trista med hösten är att det blir så mörkt.



Nästa söndag ska jag sälja på loppisen på domsjögården. Då får du komma och shoppa hos mig :p

2011-09-10    15:51:41    http://morgondimma.blogg.se/
LORISSA LOVEBOMB

vad mysigt att baka :) Jag älskar allt med äpplen, men jag har gallsten och mår ofta rätt dåligt om jag äter det.

2011-09-10    18:32:30    http://lorissalovebomb.se
M I K A E L A

vad fina! när är dem från?

2011-09-11    13:06:31    http://bjarvemikaela.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback