Det var sommaren 2007 och jag var påväg till Arvika första gången där det var en söt kille på bussen.

2010-06-22 | 00:31:32 | Direktlänk | Sommarminnen | 9 Kommentarer
Nu är det sommar så nu tycker jag det allt är dags för några utav alla mina sommarminnen! :) Har ju hur många som helst nästan.

Jag var 16 år och hade nyss gått ut första året på gymnasiet, skulle åka på Arvikafestivalen för första gången med Robert och Sanna. Hade vart sjukt nervös i nästan en vecka innan och vi åkte festivalbussen ned dit. Sanna och Robert satt bredvid varandra i bussen. Medan jag satt ensam och när vi kom till Hudiksvall eller om det var Gnarp, satte sig en kille bredvid mig och jag tyckte han var fin,fin, vi var dock jätteblyga han och jag, vi sa ingenting till varann på hela resan ned förutom att jag tänkte att han måste vara 20 år för han drack ju cider haha. Han sa dock en sak till mig, när jag vaknade efter att jag sovit så sa han "har du inte ont i huvudet?". Vadå? Svarade jag. Sen sa han att jag suttit med huvudet emot fönstret och huvudet att åkt fram och tillbaka haha. När vi var framme på Arvikafestivalen, såg jag han några gånger under hela festivalen. Men vi sa ingenting till varandra. Han åkte festivalbussen hem också och vet ni vad? Han satte sig bredvid mig den här gången också, han somnade på min axel och jag somnade på hans. Sen sov jag så länge att jag inte märkte när han klev av, så jag fick aldrig tillfälle att säga hejdå.

Men samma år åkte jag på Urkult och när vi skulle promenera till festivalområdet så såg jag han igen! Då pratade vi med varandra och umgicks under festivalen. Jag hittade hans helgon,fick hans msn och vi tänkte ses igen. Men sen 2008 på Urkult, så tältade vi med varandra, hånglade med varandra och hade det bara allmänt mysigt, var himla gosigt att ha en tältkamrat som man kunde värma sig hos, som man kunde gosa med, hångla med, jag fick cider utav honom också. Satt i hans knä. Det var nog det bästa året på Urkult. Sen tänkte vi träffas igen, han skulle komma på min födelsedag, men det blev inte så, jag tänkte åka dit till honom. Men så blev det aldrig heller och vi var förälskade i varandra ett tag, men det blev aldrig något. Men det är väldigt fina sommarminnen jag har, med den här personen i alla fall.



Här var på torsdagen 2008, vi låg och hånglade här på det hårda golvet haha.


Fina sommarminnen är det bästa! I år hoppas jag det blir fler fina sommarminnen också! :) Kommer flera någon annan dag också!

kim

åh, så fint och pirrigt. tycker om bra minnen.

2010-06-22    01:05:35    http://diaryandherself.blogspot.com
Lo

underbart!

2010-06-22    08:31:06    http://thesatisfaction.devote.se
Hanna

Gud vad fint. Allt, allt, allt. Det är så lustigt att så många personer träffar andra festivalpersoner de träffat förr, det känns ju som om det är omöjligt!



Jag hoppas att du mår bra nu när ni fått ett avslut, ditt inlägg om det lät ju ändå positivt. Det är ju så det är, skitsvårt att ha distans om man aldrig kan träffas.

2010-06-22    08:57:18    http://helh.blogspot.com
Linda

vad fint!

2010-06-22    09:25:45    http://rosettflickan.blogspot.com
Little Peaché

Sv: du får fortsätta leta! =)



Kram på dig

2010-06-22    11:19:45    http://littlepeache.webblogg.se/
Johanna

tack, vad söt du är :)

2010-06-22    13:38:00    http://passepartout.webblogg.se/
Mina

Hvilken fin historie. Älskart!

2010-06-22    15:19:41    http://minismartinis.wordpress.com
A.

Åh, fint!



Svar: Så blir det nog alltid, i alla fall många gånger. Men så blir det ju också himla rätt och himla fantastiskt till slut hoppas jag.



Förresten, jag vet inte om jag har svarat på var jag jobbar. Jag jobbar på Ica i alla fall. Jobbar du någonting i sommar?

2010-06-22    23:35:32    http://merlangtanankarlek.blogspot.com/
/C'

gud så fint sommarminne! låter precis som en sån där sommar man alltid drömde om innan man hade pojkvän. en sommar man aldrig trodde skulle bli av,



åh, nu hoppas jag på liknande fina sommarminnen för din del! <3

2010-06-27    19:09:21    http://differentways.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback