Lisa 18 år del 1 av flera delar kanske, fortsättning på mina år som tonåring eller snarare mest hur jag såg ut och lite annat.

2010-12-06 | 23:12:56 | Direktlänk | Barndomen | 5 Kommentarer
Jag skulle ha födelsedagsfest och sen den här festen har jag aldrig mer haft det, jag hade bjudit en massa folk men ingen kom som skulle komma, förutom Robert och Sanna+ en annan vän som jag hade då och en annan trevlig tjej. Det var trist som tusan. Men vi hade skoj ändå.
Rökte libanesisk cigarett också och var lite i fyllan.
Hade finfina kläder när jag var och hälsade på Tidda i Härnösand. Har dock inget av det där kvar idag förutom T-shirten och benvärmarna. Sen efter den här helgen, så helgen efter det åkte jag till den där dumma killen I Katrineholm jag aldrig hade träffat. Han var inte så snäll emot mig och betedde sig som skit. Jag drog hem efter några dagar, förstår inte varför jag inte drog dagen efter, jag gick till tågstationen,grät en massa och tog mig till sthlm och sen tog jag mig hem därifrån. Ganska skönt sen när man var hemma och det här är den enda gången det gått åt helvete för mig att träffa någon från internet. Jag har haft ganska tur med tanke på så många som jag träffat. Men alla jag träffat från internet har ju inte vart bra, fast det har inte gått så dåligt första gången som det gick med honom, jag har faktiskt haft ganska tur annars, än fast jag inte har kontakt med alla än idag. Men ändå. Jag har i alla fall fått fina vänner som jag har kvar idag :). Några stycken, som typ Devinia, Erika (vi träffades via bloggarna), Lenita osv! :)


Det var en finfin höstdag!
Här var nog innan jag skulle se Detektivbyrån på Sliperiet tror jag :). Om jag minns rätt.
Jag och Björnen fniss.
HAHAHAHAHA, posade lite i mitt rum?
Var tomte på Julafton såklart, men tyvärr finns inte klänningen eller strumpbyxorna idag, fast strumpbyxorna saknar jag mest, tro vart dom tog vägen.
Nyårsafton och vi var glada och jag var snygg i håret mhm!



Posade inne i en provhytt hehehhe.


Hade en ny väska som jag köpt på tradera, jag har kvar den än men har den aldrig. så vill ni köpa den säg till! :) Fast hittar den inte just nu men tror den ska va kvar i alla fall.
Hade nya byxor jag gillade massor, dock blev dom försmå och en massa fläckar på :(.
Jag och den mysiga hunden Ally gosade litegrann.
Det var i början på Februari 2009 och nu var det dags för mig att åka till Lenita som då bodde i Göteborg en dag senare.
Det gick hur bra som helst och idag 2010 December är vi fortfarande superbra vänner och vi har tyvärr bara träffat varandra 2 gånger. Men vi hinner träffas fler gånger. Nästa år nån gång ska jag åka och hälsa på henne, det har jag bestämt! Saknar henne massor. Tur vi har våra långa brev att skriva till varandra och just nu är ett påväg till dig! :)
Köpte en finfin te servis på Second Hand! :)
Lekte lite i Pappas jättegamla glasögon och hej gamla soffa som inte finns längre.
Köpte en jättefin och mysig kofta som jag har ännu på Röda korset och den där fula blomman hängde där som jag alltid irriterade mig på när jag skulle fota. Nu finns den inte där längre som tur är :).

Fortsättning följer från Mars 2009!

Mimi

Det röda håret var superfint!

2010-12-07    00:31:55    http://lobotomimi.blogg.se/
Lenita

ja. vi ska hinna träffas en massa gånger, du och jag, lisa! ser framemot att du kommer någon gång nästa år, och även brevet. gillar våra långa brev!

vad bra du passade i den där bruna hårfärgen du hade på nyåret!

2010-12-07    01:02:41    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com
Angeliqa

Vilken söt jultomte du var

2010-12-07    10:55:48    http://sopnedkast.blogspot.com
catarina

jag håller med dom andra om att håret passade dig bra, nästan vinröd färg & frisyren var skitsnygg! gillar även flera plagg du bär upp så fint. åh. önskar jag känt dig redan här liksom <3

2010-12-07    12:54:06    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Felicia

åj, va söt du är! va kul att du vågar experimentera så mycket med ditt hår, jag är så feg för att det inte ska bli som jag vill så jag vågar inte :(

men du! om du fortfarande vill sälja den bruna väska, så är jag intresserad! (: hör av dig!

2010-12-08    22:22:56   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback