Fina sommarminnen

2009-10-19 | 23:41:20 | Direktlänk | Sommarminnen | 3 Kommentarer
Anna

jag hade precis tagit studenten från världens jobbigaste gymnasieprogram. jag & linnea var tillsammans. då hade hon fortfarande långt rött hår och en dag låg vi i stadsparken i jönköping och åt jordgubbar. hon hade på sig sin vita klänning med nyckelpigor på och gula strumpbrallor. och hon är lite allergisk mot jordgubbar, men vi åt ändå (för det är ju så gott) så hon nyste ibland. där låg vi, hon på mage och jag på rygg. solen sken för allt vad den orkade och jag var fräknig och förälskad så att det sprängde i hjärtat. vi pussades och pratade och då, då bestämde vi att vi skulle flytta till london i september. september kom och vi flyttade, fortfarande så kära att romeo & julia skulle bleknat i jämförelse. sen tog sommaren slut. men inte minnena.

 

Rebecka

Jag vet inte vilket som är mitt bästa sommarminnne, men bland de bästa är alla de gånger jag och min bästis suttit uppe och pratat bort hela nätterna. De gånger vi upptäckt att vi missat den lilla stunden solen är nere och att det nästan inte är någon idé att försöka somna eftersom det är så ljust ute.


Russian Doll

Sommaren för 2 år sedan. Midsommar. Jag och ett gäng av mina bästa vänner tillbringade helgen på en väninnas landställe. Vi satt och hade picknick på gräsmattan runt midsommarstången och alla firade och dansade. Så börjar det ösregna! Alla försvinner utom vi! Vi kurade ihop oss och byggde på något sätt ett nästan tält av picknickmattan och satt alla därunder och gosade och fortsatte att äta vår matsäck! :) Typiskt svensk midsommar att det ska regna! Men vi gjorde det bästa av situationen. Det var så mysigt!

 

Vinnar minnena, ska publicera fler sommarminnen imorgon. För alla var verkligen jättefina! Tack för era fina minnen.


Rebecka

Tack :* Jag skickade ett mail.

Vad fin din nya design är förresten!

2009-10-20    00:14:33    http://stormsteg.blogspot.com
Hanna

Åh, så himla fina minnen. <3

2009-10-20    08:15:35    http://helh.blogspot.com
m

SV; då är vi kanske lite lika,

du & jag.

2009-10-20    15:33:03    http://carcrash.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback