Bröst och längd

2009-10-16 | 22:38:49 | Direktlänk | Barndomen | 3 Kommentarer
Pelle önskade något random ur min barndom och jag kom på att jag kan ju faktiskt göra en kategori där jag berättar om olika ting ur min barndom. Har tänkt lite ikväll vad jag ska berätta om, kommit på några ting. Men en sak som är rätt rolig kan jag berätta om ikväll.

En gång när jag var sisådär 12 år kanske stod jag inne på mitt rum och tittade på mig själv i spegeln och tittade på mina bröst och sa men "Väx bröst för fan" Eller något i den stilen. Fast mina bröst har inte växt så mycket sen dess. Men i alla fall när jag var yngre var jag alltid avundsjuk på min syster att hon hade större bröst än mig och jag ville alltid ha större bröst. Men nu gillar jag mina små bröst. En stor fördel är ju att man slipper använda bh. Det är ju inte direkt så att mina bröst hoppar när jag går. Haha. Medans min syster alltid var arg på mig för att jag var mycket längre än henne. Men nu bryr hon sig inte så mycket om det i alla fall och jag bryr mig inte om att hon har större bröst än mig. För jag är nöjd med mina bröst. Aldrig i livet att jag skulle vilja göra dem större. Då de är bra som de är.

Nästa inlägg kommer att handla om hundar tror jag! :)

Hanna

Jag har nog aldrig riktigt önskat mig större bröst, jag tyckte att dom var så himla fina som A-kupsbröst. Men nu så bara växer dom och växer och för tillfället vill dom ha C-kupa. Jag blir jättearg om de växer mer, för det är så jobbigt med stora bröst. För det första så ser man så bröstig ut om man har t-shirt, för det andra så hoppar dom så mycket att man tror att dom kommer gå sönder när man springer, för det tredje så är det så himla fint ut med mindre bröst. Oh well, jag är väl nöjd ändå. Men jag skulle vara glad om de slutat växa för några år sedan.

2009-10-17    10:27:25    http://helh.blogspot.com
pelle

ÄSch, stora boobs är överskattat vad fan ;)

2009-10-17    11:40:16    http://pellespersonliga.se
Linn och Olivia

bröst bröst bröst. de är underbara!

har skrivit ett helt inlägg om det:

http://grodprins.blogg.se/2009/september/boobs.html#comment

2009-10-19    18:06:26    http://grodprins.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback