Arvikafestivalen och en väldigt söt kille.

2009-12-10 | 03:31:46 | Direktlänk | Sommarminnen | 5 Kommentarer
Det är Arvikafestivalen och det är första kvällen jag är där. Jag står vid maten och helt plötsligt kommer en kille fram till mig och säger att jag har ett fint hår. Jag säger  tack och vi fortsätter prata en massa om allt möjligt och jag bryr mig inte om alla andra personer som jag känner som kom och störde oss när jag hade världens tillfälle att få hångla upp den här fina killen. För jag hade tjatat om att få hångla sen jag hade fått hångla på studenten. Men i alla fall vi står väl där och pratar och kramas i någon timme. Sen så kysser jag honom och vi börjar hångla. Det pirrar i hela mig och vi fortsätter hångla. Sen dyker Carro upp och jag pratar lite med henne och så. Sen säger hon att hon ska gå och lägga sig och jag säger lite nervöst vill du sova i mitt tält? och tar honom i handen. Hela jag är sjukt pirrig nu och full. När vi kommer in i mitt lilla tält så åker kläderna av och vi har hur mysigt som helst och på morgonen så ligger jag och tittar på honom när han sover och sen säger han vi hörs och jag går och längtar efter honom hela festivalen.

Jag har insett att jag nog har hur många fina sommarminnen som helst. Fast de jag minns mest från den här sommaren som var är de där jättefina minnena och 2 av dom är med en och samma person. Det är rätt fint det.
I år var 3e gången på Arvika och jag fick hångla med någon så himla fin. Så är det verkligen ett minne jag aldrig kommer glömma och jag hoppas att vi ses igen nästa år bara utav en slump eller så. Då ska jag gå fram och säga "det var du som var sådär himmelskt bra på att hångla och hade en gul second hand tröja på dig förra året."

Fniss. Sommarminnen eller minnen av alla dess slag är det bästa man har. Tur att jag har väldigt bra minne när det gäller fina saker åtminstone. Fast i överlag är nog mitt minne väldigt bra då det gäller vissa saker i alla fall :).

Felicia

åh men tack, va gullig du är!

2009-12-10    09:14:59    http://felischa.blogg.se/
Emma

Åhh låter hur fint som helst. Jag vill också ha fina sommarminnen :(

Jag hoppas att jag får det sommaren10 iaf<3

2009-12-10    09:32:10    http://ynklig.blogg.se/
frida

pojkar är fina

2009-12-10    12:05:09    http://vardagsbrus.blogg.se/
Hanna

Åh, vad härligt!

Han låter jättefin.

2009-12-10    18:10:38    http://helh.blogspot.com
kristina

låter fint :)

2009-12-14    17:18:44   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback