Snabbvetebröd- Hastbullar
Sätt på ugnen på 225 grader. Lägg mjöl,bakpulver och socker i en skål. Fördela fettet i mjölblandningen med fingertopparna. Tillsätt russin och gärna rivet skal av citron eller apelsin, ägg och mjölk och arbeta snabbt i hop till en lös det. Klicka ut degen med en sked till bullar i pappersformar, strö eventuellt över pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen 10-15 min.
Ingredienser:
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk socker
100 g smör eller margarin
1 dl russin
Ett rivet skal av citron eller apelsin (Det hade inte jag i men man kan ju om man vill)
1 ägg
2 dl mjölk
(pärlsocker)
Mums, mina blev himla goda :). Fast jag råkade ha dom i lite för länge, men dom blev bra i alla fall.

Ingredienser:
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk socker
100 g smör eller margarin
1 dl russin
Ett rivet skal av citron eller apelsin (Det hade inte jag i men man kan ju om man vill)
1 ägg
2 dl mjölk
(pärlsocker)
Mums, mina blev himla goda :). Fast jag råkade ha dom i lite för länge, men dom blev bra i alla fall.

Trackback