Tisdagskväll och jag är en tröttis och tänker för mycket.

2013-02-05 | 19:35:56 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
 
Hej jag är en krullis som vanligt alltså, blir alltid krulligt när jag har tvättat det och är ju alltid lockhårig när jag inte plattar håret och jag har typ slutat platta håret när jag ska jobba, i alla fall nu när jag går till jobbet, för man blir ju ändå bara svettig hehe. Nu är jag en tröttis som myser i gosiga kläder med tända ljus. Snart ska jag nog äta lite kvällsfika och sova tidigt som vanligt.  Har kikat på en massa saker jag ska köpa till min lägenhet på H&M och Lagerhaus, tänker på alla möbler jag ska köpa också, ska ju köpa en ny säng eftersom min är alldeles för mjuk och obekväm och funderar på att köpa en ännu större säng, eftersom då blir det två enkelsängar och det är lite enklare att bära upp för de där trapporna än en himla stor säng som sitter ihop. Längtar tills jag ska iväg på alla  affärer och inhandla allt. Fast ser inte framemot att bli fattig, men tur man har endel pengar sparade i alla fall. Idag har varit en helt ok dag än fast jag känner mig lite nere och tänker för mycket på allt. Allt möjligt alltså. Jobbigt är det också att tycka om någon men man vet inte riktigt vad den tycker om en. Jag får väl visa vad jag känner ordentligt nån dag och sen får det bli som det blir helt enkelt. Kramar på er!

fanny

Sötis! Åh det minns jag, när jag skulle flytta.. Så kul att köpa en massa fina saker. Finns så mycket att välja bland:* och så kul att få inreda och bestämma själv hur det ska se ut!:D

Svar: taaack! ja, längtar tills jag får börja köpa massa saker :). men ska nog beställa lite från h&m, ja, det är himla skojsigt!
Lisa

2013-02-05    22:42:46   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback