Hoppas ni har en bra alla hjärtans dag alla ni fina där ute och jag bjuder på ett par gamla bilder dagen till ära!

2013-02-14 | 15:57:13 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
 
En bild jag tog för tre år sedan med mina fina hjärtestrumpbyxor, måste börja använda dem. De är ju så himla fina! Tog denna bild och skrev något om den där killen jag var tillsammans med för tre år sedan och jo, det var så längesen jag var tillsammans med någon och det känns bra, för mitt sista förhållande var inte så himla bra, så då är det bättre att vänta istället och leva med sig själv istället för att ha ett halvdåligt förhållande med någon som knappt bryr sig om en. Minns då på alla hjärtans dag när jag hade skickat paket och kärleksbrev men vad jag fick jag tillbaks? Fick ingenting tillbaks och han skickade knappt ens ett sms till mig och tackade. Skickade även födelsedagspresent till honom, men jag fick aldrig någonting av honom.
 
 
Jag 2009 i min fina klänning med hjärtan på, har inte kvar samma klänning, men hittade den där på tradera förra året så jag köpte den då :). Så ska använda den massor i vår och sommar.
 
 
Jag hade en rolig minibasker på mig som jag hade köpt, men den har jag skänkt bort eftersom jag aldrig använde den och detta är också från 2009.
 
 
Jag december 2010 i min fina hjärtekofta!
 
 
Ett par andra fina strumpbyxor som jag fick i julklapp 2011 och denna bild är tagen på juldan när jag skulle ut på lite party :)
 
 
En bild från 2007, en annan gång när jag var kär och gjorde hjärtan i sanden, fast det blev aldrig något utav det emellan han och mig, men jag fick fina vykort när han var i paris och vi skrev fina saker till varandra och jag kommer aldrig glömma det än fast vi aldrig ens träffades men han är en himla fin person som nu har träffat en fin tjej som han har haft i flera år och det är jag glad över, för hans skull.
 
Jag önskar er alla en fin alla <3 dag och att ni tar hand om varandra och er själva. Alla hjärtans dag behöver inte vara att man ska umgås med den man håller kär, för man kan lika gärna ta hand om sig själv, köpa något fint till sig själv, äta något gott, eller se någon bra film. Eller umgås med några fina vänner. Själv tar jag bara det lugnt idag och laddar upp inför i morgon när jag äntligen ska få jobba, sen blir det att hitta på en massa andra saker efter jobbet, så jag tror min fredag blir himla bra. Ha nu en toppen dag och kväll alla! <3 Puss och jag önskar såklart att jag får kramas snart. Men det vill jag ju alltid :). Men i år är jag inte deppig på alla<3 ans dag för jag tänker att så länge jag mår bra i mig själv och kan ha det mysigt med mig själv, så spelar det inte så stor roll att jag inte hittar på något särskilt just denna överskattade dag. 
 
 
 

Ella

Ditt hår är fantastiskt!

Svar: tackar! =)
Lisa

2013-02-15    19:07:54    http://vardagsvisioner.blogg.se
marie

Superfina strumpisar! Jag bakade hjärtanmuffins, men dom blev inge bra :p

Svar: taaack! måste börja använda dem. Åh, typiskt :(
Lisa

2013-02-15    19:54:13    http://lillbrun.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback