Lördag

2012-09-29 | 18:34:27 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Har världens chilligaste lördag, kom hem vid tolv idag från min vän som jag sov över hos, vi såg på film, drack smaskens kaffe, kramades och sånt där fint, dock så hängde jag inte med i cornelis filmen men jag har ju den så kan ju se den någon annan gång. Det var en väldans lugn och mysig fredagskväll och lördagsmorgon, tog en höstlig promenad, kom hem och somnade i sängen någon timme. Har tagit en liten hundpromenad, gjort en önskelista som ni såg. Fixat lite här hemma. Mest chillat vid datorn, läst bloggar och sådär. Ätit smaskens lax och potatis till middag, druckit kaffe och ätit glass.
 
Nu ligger jag i soffan med datorn och chillar, om någon/några timmar blir det en hundpromenix igen. Jag har lyckats med en nykter helg igen och det känns himla bra. Skönt att inte festa jämt också. Sen blir det lång dusch, med kanske hårinpackning,ansiktmask och sådant om jag orkar, sen är det ju pluras kök ikväll också som jag måste se :). Man kanske ska se på hela sverige bakar också, som är ett himla bra program som börjat på tv.
 
Livet är allt bra fint just nu, än fast jag inte vet när jag får jobba nästa gång nu igen. Åh, det är jobbigt att bara vara vikarie, men jag vet att telefonen kommer säkert att ringa någon dag i veckan och annars är det bara skriva in mig i vikariebasen för köksbiträde, borde kolla upp fler jobb också. Är himla sugen på att flytta hemifrån snart också, måste verkligen börja kolla efter lägenheter.  Fast det klart det inte alltid är fint, men de stunderna man mår bra är ju fina åtminstone. Än om man inte alltid mår bra såklart och har dumma tankar.
 
Slutsvamlat, puss på er finisar!

Anna T - Nörd & Filmskapare

Håller tummarna för att du får jobba snart igen :D ska också lägga mig med laptopen i sängen snart ^^
PUSS

Svar: bra :). men det löser sig säkert! annars får jag börja jobba i kök eller så :).
nu ligger jag i sängen med laptopen också! :D

puss!
Lisa

2012-09-29    21:17:41    http://www.annatjernstroms.blogg.se
Anna T - Nörd & Filmskapare

sv: Tack söta ^^ <333

2012-09-30    19:22:16    http://www.annatjernstroms.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback