Lördag

2011-05-08 | 00:50:04 | Direktlänk | Tankar | 9 Kommentarer
Jag har haft en ganska lugn och fin lördag. Först klev jag upp ja, en lagom tid, typ halv tio, det är en bra tid, i morgon ska jag vara duktig och kliva upp i tid också. Så man inte sover alldeles för länge!  Åt frukost och åkte först på en loppis, där fyndade min pappa en burk hehe och 2 böcker, sen åkte vi vidare till nästa loppis eller påväg till nästa loppis fann vi en till loppis och där köpte vi en tjusig sekretär, jag tyckte först pappa inte skulle köpa den eftersom jag tänkte "åh, den är säkert supertung". Men den var inte så himla tung i alla fall och eftersom jag har världens raraste pappa och han inte riktigt visste varför han skulle köpa den, så då kom jag på en bra ide om att jag kan ha den inne på mitt rum och sen ta den när jag flyttar hemifrån, den här tjusiga sekretären kostade endast 75 kr också, det kallar jag för ett fynd! Ska ta en bild på den senare.

Sen åkte vi till den loppisen vi skulle till, där fyndade jag en burk och pappa en till möbel.. Han har fått någon förkärlek till teak möbler och den kostade också 75 kr, så vi ska hämta den i morgon. Men för mig blev det inte så många fynd idag. Men i morgon ska jag och pappa på 2 loppisar så jag får hoppas jag har fyndarlyckan med mig då.

Men när vi kom hem sen så la jag mig i soffan och pappa la sig också, sen råkade vi båda somna som några gamla pensionärer och sen var klockan vips tre. Då tog jag tag i dagen och hängde upp en massa tvätt, fixade med disk och sånt där. Sen blev det middag efter ett tag och det blev en superdupergod sallad, helt mumsig, med en massa gott i, sen fixade jag helt klart disken, hade lite tråkigt, hoppade in i duschen och sen var klockan halv åtta, jag funderade på vad jag skulle hitta på då.

 Men ja, jag har haft en lugn,lugn lördagskväll och det har vart finfint, nyss pratade jag bort några timmar med en finfin internetvän, han gör mig glad, sånt är bra! Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och sen kika på "trädgårdsfredag" på svt play, för jag har gått och blivit en tant, men det står jag för. Baka och blommiga klänningar är ju det bästa som finns och plantera blommor är gosigt. Någon helg ska jag baka kakor
och ha det himla fint hemma hos Sanna, hon är en superbra syster som man alltid har det trevligt med hihi!
Hoppas ni haft en underbar lördag. I morgon ska jag ha en gosig söndag och ibland får man helt enkelt lägga undan alla tankar för att kunna ha en himla finfin dag. Dagar är bra när man mår fint. Så ska det vara!

Godnatt och hoppas ni drömmer finast i natt! Jag ska försöka drömma om nä, det är hemligt! Man kan ju inte berätta allt. Hihi.

ps:jag ska blogga roligare snart igen, såna här vardagsinlägg blir ju rätt tråkiga i längden liksom.. Ska bara få en bra inspiration. Snart så!

Eftersom jag gillar den här bilden så mycket som jag tog för flera år sedan så bjuder jag på den i det här inlägget. I såna här tråkiga vardagsinlägg som jag skriver ibland måste jag ju alltid ha en bild liksom och håll tummarna för att jag får vara på fint humör i morgon också. För sånt vet man ju aldrig liksom..

Sofia Schöön

Göh, önskar också att jag hade kunnat drömma finast i natt. nu vaknade jag istället 04:25. D:

2011-05-08    04:52:15    http://sofiazim.blogspot.com
hannah

tack! så snällt sagt!

2011-05-08    09:21:18    http://farmorsskafferi.blogg.se/
FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

tycker jag låter som en bra lördag

2011-05-08    10:16:30    http://feliciaaulen.blogg.se/
June

Sv: Tack :)

2011-05-08    11:33:47    http://junesabstracts.blogg.se/
Rosita

Lät skönt :)



Sv: Ja, jag var också på Umeå Open! Trängdes bland alla människor på bob hund, kom inte in på Håkan osv osv, men det var ändå gryyymt :)

2011-05-08    13:14:15    http://fewlix.blogg.se/
Olga

sv: Åh, eller hur! Tack så mycket, kan behövas!

2011-05-08    14:16:24    http://beyondthis.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

så kul att din pappa vill gå på loppis också. Jag får aldrig med min käre far på sådant. Men min pojkvän har, än så länge, inget emot att dras med - hehe - ska utnyttja det så länge det varar :)

2011-05-08    20:23:15    http://emmasays.se
Becca

Låter supermysigt med loppisrunda!! Det gillar vi :D



sv.Tack så mycket vännen! :) <3

2011-05-08    22:09:57    http://beccatroll.blogg.se/
Li

Du är så go! Tack Lisa. Jag gillar också bilden, tänk att få springa omkring på den vackra ängen. Åh, jag älskar sommaren!

2011-05-09    07:59:33    http://lithesupercat.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback