UMEÅ OPEN BILJETT KÖPT!

2011-03-27 | 23:32:17 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
WOHO!
Nu är jag mycket fattigare. Men jag kan vara fattig för något så jävla underbart! På fredag åker jag till Umeå för att träffa en finfin brevvän, det blir skitspännande och kul. Sen ska jag på festival på kvällen på fredagen och lördagen för att se en massa bra popband. Åh!

Den veckan som kommer nu är jag peppad som tusan på att plugga en massa, skriva cv och fixa lite grejor. Eftersom min belöning blir en liten resa till Umeå på fredag! :D

Hihi. + att jag har en klänning att se framemot jag vann på tradera för 20 kr och en kjol jag köpte för en billig peng. Nu blir det ingen mer shopping på ett tag! Fast hittar jag något på en loppis för en tjugolapp så! :D Eller något sånt. Men nu ska det sparas. För nu är jag lite fattig så att säga. Ännu mer pepp till mötet på Komvux hos en syo, hoppas jag får reda på slutprovet snart också och inl 1 i människan socialt och kulturellt. Orkar inte vänta längre!

Nu ska jag göra lite kvällsfika strax, fixa ett traderapaket som ska skickas till min vän Sofia i morgon, eller brevvän, men hon är ju en vän också, hon köpte den där fina klänningen av mig på tradera, måste hänga upp tvätt också. Lite bloggläsning på det och sömn! Bara man orkar ta sig upp från den här jäkla stolen! Haha. Gud vad jag är sprallig, spralliga Lisa, som pratar alldeles för mycket och som är trött+ att jag är rolig för det säger alltid farmor! :). Äh. Fixar paketet i morgon, ska ju ändå skicka det då :).

Puss!

PT

umeå open låter som värsta tennis tävlingen

2011-03-28    12:28:09    http://blogg.se
Victoria

Vad kul med brevvän! Önskar att jag hade en... :)

2011-03-28    21:53:49    http://frukostera.blogg.se/
Erika

Kul med umeå open =)

Vi kan träffas imorgon om du fortfarande kan.

Kl 12 vid reuterdahls?

2011-03-29    20:06:27    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback