Söndag, måndag,tisdag del 3 av min resa i Februari och sista delen!

2011-03-08 | 02:06:16 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Söndag 13:e februari hemma hos Lenita:
Vaknar klockan elva och går till toaletten, det snurrar lite i huvudet och jag tänker, men vad tusan? Jag ska ju träffa Kalle idag, jag kan ju inte vara såhär bakis. Går och dricker ett glas vatten och lägger mig sen igen en timme. Går upp, tar en dusch och sen äter vi alla frukost, Jag, Lenita,Sanna och hennes tjej+ de 2 pojkarna som sov över där, skrattar som tusan och vi alla är nog lite bakis. Vid 2 på eftermiddagen promenerar jag och Lenita till tågstationen, vi tar avsked av varandra, jag sätter mig på tåget till Stockholm. Väl framme i Stockholm möter jag upp Kalle, jag tog ingen bild på honom under dagarna för jag hade för roligt så jag glömde bort det. Jag är så dålig på att ta bilder. Han och jag går och äter thaimat eller var det thai mat, nu blir jag fundersam, jag tog något som var superstarkt och typ rapar en jättehög rap, det var ganska pinsamt haha! Sen går vi och köper en kaffe, tar tunnelbanan hem till honom. Väl hemma hos honom pratar vi bara, vi hade ganska mycket att prata om eftersom vi inte hade setts på jättelänge, precis som med Lenita. Sedan kikar vi på en film, äter grönsaker med dipp. Har glömt vad filmen hette. Vid 1 på natten ska vi sova, fast vi båda sov typ jättedåligt den natten.
Måndag 14:e februari: Vi går upp vid halv elva, efter att ha legat vakna ett tag, äter frukost och sen säger Kalle att han har lite olika ärenden så då följer jag med på Kalles ärenden, vi åker till Skärholmen först och promenerar omkring, solen skiner och vi köper en kopp kaffe, sedan promenerar vi till hans sista ärende och efter det promenerar vi hem till honom igen, väl hemma hos honom så spelar vi UNO, jag sög på det, men jag vann några gånger i alla fall, UNO spelade vi flera,flera gånger, under dagarna jag var hos honom, spelade lite fyra i rad också, sen mötte vi upp hans kompis Vero för han skulle ge henne en sak, så då passade vi på att handla middag, vid det här laget var vi båda så himla hungriga så det blev färdig pizza från ICA, som vi gick hem och åt, tittade på en film också, har glömt vad den heter också haha. Efter vi kikat på filmen, tittade vi mest på en massa tv, försöker luska ut vad vi ska hitta på, så då blir det att kika på Hasse&Tage till min vän Kalle petar på mig och frågar om jag är trött och vid det här laget hade klockan blivit tolv och jag höll på somna. Så då blev det att sova och jag somnade sjukt snabbt den natten!
Eftersom jag helt glömde bort att fota min vän Kalle så får ni se en bild från Stockholm 2008 när jag träffade honom första gången, han var rakad nu också, så den här bilden är ju rätt lik i alla fall! Nästa gång ska jag i alla fall komma ihåg att ta massa bilder! Glömde att fota totalt de dagarna, det var sjukt fint väder ute så jag borde ju tagit kort på det eller så! Men ibland eller ofta, glömmer jag bort att fota alltså!

Tisdag 15:e februari:
Idag var det tyvärr dags att säga hejdå till min vän Kalle, men vi ska ju ses fler gånger. Halv tolv gick jag på äventyr, då skulle jag hitta själv till tunnelbanan, han bodde jättenära den, jag hittade den, tog tunnelbanan till centralen och väl där skulle jag möta den här fina tjejen:
Catarina som jag hade pratat med länge,länge eller okej över ett år nu är det typ, vi skulle försöka hitta ett trevligt litet fik att fika på, vi fann ett nära centralstationen som heter Vetekatten, där satt vi och pratade i några timmar och hade det himla trevligt. Till sommaren ska vi ses igen. Hon är en himla fin vän!
Såhär såg jag ut den dagen i min nya underbara tröja från Monki, fotograf:Catarina
Kaffe och ostmacka blev det, tycker mackan ser himla charmig ut!
När det hade gått några timmar var det dags för nästa fikadejt för mig, då skulle jag nämligen träffa
Mikaela som jag hade pratat med litegrann, det kändes också himla spännande och skojsigt! Jag hade pratat om dagen innan med Kalle att Espresso House är så himla dyrt, men ändå blev det så att vi fikade där, jag hittar ju inte så bra i Stockholm och ville att det skulle vara nära centralen eftersom det var inte så länge kvar tills mitt tåg gick hem nu. Vi pratade också om allt möjligt och vi ska också ses igen! Då ska vi nog gå ut på krogen och dricka öl eller så! ;)
Det blev en stor chailatte och en bagel med cream cheese och vi kan väl säga att det här blev middag och första smörgåsen blev lunch, för sen åt jag inte så mycket mer hehe. Typ en banan, ramlösa och lite yoghurt+ godis blev det på tåget hem sen. Haha :).
Fotograf:Mikaela
Efter vi hade fikat ett tag så kom jag på att jag ville gå till Lush och kika lite, där köpte jag hårinpackning, en bodylotion som är hur bra som helst och en liten flaska med duschcreme, var första gången jag handlade där också! Köpte en till tesort också+ lite shopping på Pressbyrån, var ju tvungen att ha något trevligt på resan hem, där var innan jag tappade min piercing i handfatet haha, fast nu har jag ju köpt en ny i alla fall :).Håret ser typ fett ut där haha, men det var det inte!
Min resa var så himla fin och behövlig. I början April åker jag till Umeå och det ser jag också framemot massor! Nu är jag äntligen klar med de här inlägget jag skjutit på länge. Nu har jag 2 andra blogginlägsplaner!  :) Eller ett av dem kommer ju bli superlångt eller som en serie!
Puss!

catarina

äntligen! :D

mysig läsning.

& åh, vill bara ha hit dig igen hihi! fina ord du öser över en också, <3 blir alldeles glad i magen som du brukar säga :D

btw, gillar inte bilden du tog på mig haha :c har för mig att den såg bättre ut i kameran, hahaha. aja, wth! ;)

däremot ääälskar jag bilden Mikaela tog på dig :o grymt fin på dig + grymt redigerad.

kram på dig fina! <3

2011-03-08    07:08:48    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
A.

roligt med alla bilder och blogginlägg från dina skojigheter och äventyr som du varit med om senaste tiden! :)

2011-03-08    19:56:16    http://omdulamnademignu.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback