Om en bra fredag

2011-03-18 | 21:52:13 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Idag började jag dagen med en dusch, så himla härligt, sen åt jag god frukost, läste ett brev jag fått av min fina brevvän Hannah och om 2 helger ses vi hihi! :) Sen fixade jag mig, åkte intill stan, gick till Biblioteket, satt där i  över en timme och pluggade, läste trevliga tidningar, lämnade tillbaka en superbra film jag såg igår, men det kanske jag skrev igår också, Dear John heter den, den borde ni alla se! Lånade två böcker, en som handlar om loppisar, en massa bilder i den, mysig verkar den och en bakbok med en massa mumsiga recept att kika i också, lär ju baka något ur den också såklart. Mitt shoppande idag blev 10 kr, min pappa hade femton kronor och jag hade 3 kronor haha, men jag hittade vykort och en bok, woho, fast jag hittar ju ganska ofta något på Second hand :).

Sen mötte jag upp pappa, vi gick på Second Hand och Röda korset, jag fyndade lite fina vykort och en diktbok av Bob Hansson, handlade på Hemköp, vi köpte deras egna hemgjorda mat, jag åt Skaldjurspasta till middag, gottigt var det! Köpte en sallad som mamma skulle äta, men hon åt den inte, så jag ska äta den till frukost/lunch i morgon, åh så gott! Sen drack jag te och åt choklad i efterrätt, fixade med disken och tvätten, pappa tog kvällspromenaden med Zoya för en gångs skull, det är ju annars alltid min promenadrunda ;). Göran och Elin var här, vi åt ostbricka, mums värre! Läst igenom lite uppgifter. Druckit lite mer te, tittat lite på tv, fixat ett traderapaket. Nu ska jag läsa en massa bloggar. Trevlarns värre och det blir säkert mer te. Lyssnar på trevlig musik också. I morgon blir nog en bra dag med.

Innan jag avslutar så lägger jag upp en bild också, men jag har haft en bra fredag, hoppas ni också haft det!
Jag knasar mig som vanligt och Sanna blundar typ ;P, fika på Brownies för längesen. Den där dagen var det typ fika för 20 kr där, så då passade vi ju på att fika där såklart! Jag tog Chailatte och supersmaskig morotskaka minns jag också.

Fotograf:Robert

Puss!

catarina

åh så fint "om en bra fredag" - så jävla positiv & fin rubrik! (du har nog lärt mig använda 'fint' när jag tänker efter, hihi)



sv. tacktacktack! <3 :*

2011-03-18    22:02:14    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
catarina

sv. nja, sådär va :/ eller well.. helt okej. <3

2011-03-18    22:39:11    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Rebecca

Härligt att du haft en så bra fredag! Det förtjänar du. och du vet att jag hejar på dig med studierna. Bara fråga om du undrar något om konditor/bageriyrket. Kram till dig fina Lisa <3

2011-03-18    22:55:37    http://hallonsemla.devote.se
marie

Låter som en bra dag! :)

2011-03-18    23:06:07    http://lillbrun.blogg.se/
Becca

Låter som en fin dag Lisa :D



sv. Tack sötis! <3

2011-03-18    23:50:04    http://beccatroll.blogg.se/
Alma

Åh vad glad jag blir, tack!!

2011-03-19    10:25:53    http://marsipanrosor.devote.se/
jill

vad pluggar du för någonting? :) har kikat in här ett par gånger men kan inte dra mig till minnes att jag läst det någonstans! kram

2011-03-19    11:35:40    http://forestfortress.blogspot.com
Erika

Härligt med en bra fredag! =)



Sv. Kanske kommer jag att åka till landet nästa lördag med, men vi får se. Det är ju ett tag kvar tills då=)

2011-03-19    20:54:45    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback