Jag fick fnatt och råkade börja klippa min lugg idag igen och sen blev det snett och sen blev den kortis istället, pappa var räddaren i nöden och fixade lite! Äh, det är ju bara hår, det växer ju ut snart igen!

2011-03-01 | 22:34:55 | Direktlänk | Blandat | 8 Kommentarer
Haha, ganska kul att ena benet ser astjockt ut på den här bilden, öh och hej lite snelugg men äh, det får duga! Orka inte gå till frisör för att fixa om det är lite,lite snett. Ser halvt knasig ut också. Men fan man måste väl bjuda på lite halvdåliga bilder också.
Säg inte till mig att den ser sne ut nu, för den är ju lite sne och det vet jag ju redan! ;P.
Hej, jag hänger i badrummet och tar lite fjantiga bilder och jag är trött idag, i morgon när jag går hem borde jag kanske gå förbi studion där Robert jobbar och köpa ett  nytt smycke, eller så gör jag det på torsdag.
Jag gör knasig min som vanligt och den där tröjan är så stor, varm och mysig! Älskar den och mina sammetsleggings!
Ser knasig ut igen höhö!
Sen kom jag på att jag faktiskt har en porträtt inställning på kameran och då blev det ju genast mycket bättre ljus på bilderna!



I morgon ska jag tvätta håret och fixa det litegrann och jag ångrar ju att jag började klippa luggen ens igen, men så kan det gå när man får ett dumt fnatt. Ska aldrig mer göra om det... Haha.  Nåväl nu ska jag sluta lägga upp en massa egofjant bilder. Kanske ska blogga om Eldkvarn. Nä, det är jag för trött för. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska lägga mig och titta på dagens avsnitt av Dansbanan i Täfteå och Jakten på Lyckan. Alltså 1:an har bäst program och 2:an så äre! När ska jag komma till 0 olästa inlägg igen på bloglovin då? Ja, det kan nog dröja ett tag, så lite bloggar som jag läser just nu, orkar inte läsa så mycket, men jag har tagit bort en hög från bloglovin också, lär säkert bli fler innan jag läst klart hehe. Skönt att rensa lite :)

PUSS!

Lenita

ser fint ut tycker jag! klippa luggen är en klurig konst faktiskt. jag har klippt min minst två gånger i månaden sen jag var åtta ungefär, så nu blir det nästan alltid rak. träning ger färdighet :)



idag fick jag brev från dig, ska svara någon dag snarast. just nu skriver jag på min tenta, så den måste bli klar först. på torsdag skall den vara inne. isch. vill bara ha den överstökad.

2011-03-01    23:30:26    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com/
marie

Ska du till stan på torsdag kan du höra av dig till mig och Andi om du vill! Vi ska fika, fixa present åt min bror och leta utklädsel till partyt. Så kan du hänga på om du vill :)

2011-03-01    23:59:28    http://lillbrun.blogg.se/
felicia

jag vill också ha sammetsben <3

2011-03-02    00:06:20    http://tigerlilys.blogg.se/
catarina

äh du är så fin så! vad gör lite sne lugg? <3 :*

2011-03-02    07:31:08    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Sofia Schöön

Naw, du är så grymt söt gumman! Jag klippte mig i fredags, så jag har typ samma frisyr som du nu. Fast det ser ut som att du har mycket tjockare hår än jag, mitt är rätt.. tunnt. ;)

2011-03-02    11:05:27    http://sofiazim.blogspot.com
anna

haha det där misstaget har jag gjort massvis med ggr!

2011-03-02    11:09:12    http://addspirit.blogg.se/
Säl

Fint ju! Jag gillar korta luggar. Och lite snett är bara charmigt. :)

2011-03-02    14:28:49    http://lobotomi.wordpress.com
Erika

Jag tyckte att den nyklippta luggen såg fin ut idag, och jag märkte inte att den var sned =)

2011-03-02    20:19:40    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback