-

2011-03-22 | 23:07:52 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Jag vet att jag har bloggat som tusan idag. Men min blogginspiration börjar komma tillbaka som tusan känner jag. Men åh, vad jag är rädd just nu. Jag hoppas verkligen jag klarade provet. Tänk om jag inte gjorde det. Åh,åh. Gud vad jobbigt isåfall. Tur man har en chans till. Nä, nu ska jag sluta tänka på det. Blir bara ledsen ifall det skulle visa sig att jag inte klarade det. Jaja. Inget att göra åt nu. Bara hålla tummarna på det bästa.
-------
UPPDATERING:
HAHA. gud vad jag har beställt hem studentkataloger nu. Än fast det är senast den 14 april man får söka in. Typ snart! Men jag vet ju inte ens vad jag vill läsa för kurs, om jag söker in till något.  Eller jo, det finns 2 kurser jag vill läsa. Så därför har jag nu beställt typ hur många kataloger som helst som jag får hem någon dag snart och nu ska jag bara beställa tid hos någon syo på komvux och prata om konditoriutbildningar. Bara så jag vet vad jag behöver för något. Jag är ju inte ens säker på att jag vill bli det heller. Men först ska jag söka en massa jobb på cafe eller praktik. Efter jag har pluggat färdigt nu då. Fast sen har jag ett annat problem. Eftersom jag håller på att plugga till ett slutbetyg nu och inte har något ännu. Kan jag komplettera med det senare när jag är klar då eller? Fast det är ju svårt det där också. För har man sånt betyg, så hamnar man ju i någon annan vad det nu heter. Ibland så känns det faktiskt som man inte har någon framtid. Än fast det har jag nog förhoppningsvis hoppas jag.
Påminnelse till mig själv också:
- ringa ett samtal som måste ringas.
- skriva ett bra cv, börja i morgon!
- sen gå med det och lämna på en massa ställen för sommarjobb,extrajobb. Innan det är försent så att säga. Det är ju det snart och skicka in en ansökan till ett jobb.
Kan tillägga också: att jag ska kolla upp vad man behöver för kurser för att läsa konditoriutbildning, för är det något mer jag behöver så måste jag ju läsa det i höst också hehe.

Erika

sv; tack desamma! :D

och tack för alla fina kommentarer :)

2011-03-23    00:17:39    http://sparvel.blogspot.com
marie

håller tummarna

När får du veta hur det gick?

2011-03-23    00:47:40    http://lillbrun.blogg.se/
Lenita

ja, du kan komplettera det senare beroende på om urvalet gjorts eller inte ännu. när får du dit slutbetyg? vad är det för två kurser du vill läsa? :)



svar: åh, jag trodde du fick det på tisdagen för det stod 22:a som datum på kommentaren. därför jag tyckte att det tog så lång tid. gillar snabba svar! :)

2011-03-23    12:09:38    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com/
catarina

sv. aw tack fini

2011-03-23    13:21:16    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Sarah

Åh! Jag vill också plugga, läsa, studera- mera! Jag har förbrukat allt mitt CSN, pluggat 5-årig utbildning och strökurser. Men jag vill mer! Jag älskar att plugga och vinner jag pengar någon gång så vill jag plugga mer! :) Hoppas du hittar något riktigt kul i katalogerna! Kram

2011-03-23    13:53:41    http://pellasparlor.blogspot.com
pelle

Vad är det för kurser du tänker på då, Lisa?

2011-03-23    14:27:39    http://pellespersonliga.se
Erika

Härligt att du fått tillbaka blogginspirationen =)

Jag håller tummarna för att du klarade provet!

2011-03-23    18:21:43    http://morgondimma.blogg.se/
catarina

åh allt i detta inlägg låter så motiverande och fint! kul! verkligen. håller tummarna. & undrar som någon här ovan; när får du reda på hur det gick på provet? ;*

2011-03-24    05:46:23    http://dailydoseofimagery.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback