Från och med nu typ hatar jag högtider hehehe.

2011-06-24 | 00:56:02 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Det är ingenting som händer i Ö-vik. Först tänkte jag bara sitta hemma med pappa och mamma och tänkte det är väl okej. sen tänkte jag dra hem till sanna men så ska hon dra till umeå. hade jag gjort med om jag hade haft pengar. det är festival där. Jaja. Men det känns så himla meningslöst och tråkigt att bara sitta hemma på midsommarafton och typ göra ingenting. Nog för att mina föräldrar är fina och sådär. Men ni fattar hur jag känner. Men jaja, jag ska inte deppa över det. Vad som helst kan väl dyka upp i morgon. Än fast jag tror inget gör det. Bara göra det bästa utav det. Nu ska jag nog sova. Puss!
------

Uppdatering:
Det känns bättre idag. Jag kan nog ha det fint med pappa och mamma ändå. Ifall inget dyker upp idag men det tror jag väl inte. Skönt att ha det lugnt också :).
-
Update 2: Min syster ska inte till Umeå nånting. Så jag får se vad som händer. Men blir nog lugnt vilket som :).

marie

Samma här! Lullen och Erik brukar ju alltid ha fest på midsommar, men nu har dom åkt på romantisk weekend till Dalarna :(

Ungen ska till Anna. Så blev man ensam! nu ska jag i och för sig jobba imorn så allt för festligt kan man inte ha det. Men ändå!

2011-06-24    09:11:40    http://lillbrun.blogg.se/
Anna T

Jo vet va du menar, jag har inte gjort någonting de senaste 3-4 midsommrarna, har bara suttit hemmaa och kolla på film. Det är inte så farligt egentligen, midsommar kommer ju nästa år med :)

2011-06-24    10:32:04    http://annatjernstroms.blogg.se/
Erika

Här blir det också lugnt, ungefär som alla andra midsommrar som jag o Mats firat ihop. Vi grillar lite, dricker några öl/cider (inte jag i år naturligtvis) och så käkar någon smarrig efterrätt som jag rört ihop. I år blir det jordgubbspannacotta eftersom det är så enkelt att göra =)

2011-06-24    10:35:06    http://morgondimma.blogg.se/
Mikaela

Awh. Synd att du bor så långt bort, annars hade du kunnat komma hit och leka midsommarfirande med oss. :)))

2011-06-24    12:13:18    http://lobotomi.wordpress.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback