When I Sing For Him

2011-01-14 | 22:47:39 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Jag har haft en bra fredag och idag på Second hand, jag brukar inte så ofta hitta kläder på Second Hand eller Röda Korset men det händer ju då och då, men man ska nog kolla ordentligt igenom alltihopa. Hittade en jättefin klänning för 30 kr och blev gladis, pappa hade prick 100 kr och han hittade två saker, en telefon med stora knappar på till farmor och farfar och en burk som han ska ha mackor i hehe.
Borde egentligen fota, mer spännande då. Men det orkar jag inte. Det bästa med den här veckan har vart att jag blivit godkänd i Religion B, vilken befrielse alltså. Nu är det bara hoppas att jag klarar Etik och livsfrågor också och att jag klarar slutprovet. Det var ju inget slutprov i Religion B, men det är nog bara att öva som tusan till det sedan, jag ska klara det här, så är det bara. Men just nu är jag grymt nervös om jag kommer bli godkänd på första uppgiften i Etik och livsfrågor. Fyfan för sån här prestationsångest och varför jag har den? För att jag verkligen vill klara det här och ska kämpa för att göra det med!

Ikväll tittade jag på Skavlan, så himla mysig serie, åt lite godis, drack trocadero, har druckit grönt mangote med och ätit lite naturgodis, idag till middag blev det hemgjord pizza men med pizzamix, så det var lite fusk och sen kanelbulle och kaffe i efterrätt, på en fredag får man vara lite onyttig. Nu lyssnar jag på Dolly Parton och ska nog läsa lite bloggar.
Den här tjejen skulle ut på en skogspromenad en höstdag 2007, hej gammal men mysig bild och som en avslutning så tycker jag ni ska kika in på min tradera ;) http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=927136&listtype=Auction, borde hitta ännu mer att lägga upp snart med.

Rosettpojken

jag kanske inte har varit inne på din blogg på jättelänge, men åh vilken fin layout du har! <3



och tack för alla fina kommentarer <3

2011-01-15    10:26:16    http://livsillusioner.blogg.se/
Erika

Kul att du fyndat på second hand =)

2011-01-15    17:30:46    http://morgondimma.blogg.se/
Madeleine

vad jättefin design du har gått och skaffat dig!

2011-01-16    00:26:43    http://maddemodig.blogg.se/
Lisa

Vilken härlig bild!

2011-01-16    11:16:12    http://flortunn.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback