Hjärtats ensamma slag

2011-01-04 | 01:03:16 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Fy. Jag är så rädd just nu och det är alldeles för mycket tankar som snurrar omkring och det händer ingenting. Jag vill ut och resa. Bara en tur till Umeå skulle sitta fint. Fast mest av allt vill jag åka till Uppsala snart. Det vore så fint. Men nån gång så. Jag vill göra roliga saker. Umgås med fina personer. Inte känna att alla dagar är likadana. Visst finns det massor man kan göra. Jag ska klara det här också. Jag är sur på mig själv också för att jag råkat köpt lite mycket kläder på senast, ska nog ha köpstopp snart, men jag hoppas jag kan ha de fina klänningarna som jag väntar på. Fast egentligen har jag inte köpt så mycket kläder. Men man får vara deppig då och då. Det är okej. Jag vill bara träffa dig. Det vore fint. Eller dig eller dig. Åh, finns så många man vill träffa och saknar och vissa människor som bor i den här staden träffar man alldeles för sällan. Men när man väl träffas är det himla fint. Nu ska jag krypa ned under täcket och se ett avsnitt av The L Word. Jag önskar man kunde skriva allt man tänkte här också. Men man får skriva av sig i brev istället. I morgon ska jag plugga och kanske ta lite fina bilder och sen får jag se vad som mer händer.
Puss.

Lenita

ja, men åh vad fint det skulle vara om du kom hit och hälsade på mig. vi kanske kunde titta upp något datum som du skulle komma hit? om man planerar i förväg blir det mycket billigare och så har man ju något fint att se fram emot också. saknar dig massor!



vad fint namn rubriken hade föresten!

2011-01-04    03:05:25    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com/
Fanny

Fin blogg:)

2011-01-04    08:34:41    http://blanchett.devote.se
Mimi

Du borde komma till stockholm nån gång också så kan vi fika. :)

2011-01-04    14:20:56    http://lobotomimi.blogg.se/
Hanna

Livet alltså. Det kan vara skräckinjagande när det bara verkar trampa på samma ställe.



Vad har du för planer, för nutiden och för framtiden? Jag tror att om man känner sig rädd för att vara fångad i sin livssituation kan man mota bort det lite med att komma på något man verkligen vill och sedan försöka jobba för det, lite eller mycket, men i alla fall ha det som framtidsdröm.

2011-01-04    22:23:14    http://helh.blogspot.com
Malin;

Om du åker till uppsala så lär du svänga förbi gävle & hämta upp mig (eller hälsa på) tycker jag :* puss <3

2011-01-05    23:03:58    http://hallonte.blogg.se/
Jennifer

Mår likadant just nu. Dagarna bara passerar och mitt brustna hjärta vill aldrig läka. Önskar bara att jag kunde lämna Örnsköldsvik.

2011-01-06    14:07:21   
danni. blåmärken i mitt huvud.

Uppsala är en fin stad. Och Sundsvall. Känns som om allt äventyr finns där. Det finns nog äventyr i Göteborg med tror jag, men det gömmer sig förbaskat fint.

2011-01-09    12:50:29    http://expectopatronum.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback