Torsdagskväll.

2011-12-01 | 22:17:51 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Torsdagskväll, jag sitter och dricker mitt rooiboste med smak av lime och kanel, fast smakar mest lime också har jag i lite citron, hur gott te som helst, äter smaskiga clementiner och ska äta en god banan också, frukt är mumsigt värre. Idag har jag gjort fint i köket, fast nu har det hunnit bli endel disk igen,hängt upp tvätt,pluggat, fast har inte blivit så mycket pluggande, har i alla fall läst sidorna som vi ska läsa i morgon, ska se på lite föreläsningar snart när pappa inte ser på hockey längre, kan inte direkt koncentrera mig om jag ska höra hockeyn på tvn heh. Fast nu tog precis hockeyn slut, modo vann! :D Måste försöka få lite fler frågor gjorda än fast jag gjort rätt många, men vill ha motivation också, speciellt för en annan uppgift, men det kommer, det kommer, har ju hela helgen på mig också som tur är. Dum man är som alltid börjar i sista sekunden men så är det väl ibland. Man brukar ju alltid hinna alltid ändå, renbäddat min säng, duschat och hårinpackat+ansiktsmaskat mig så nu är man himla fräsch, ansiktsmaskerna jag fick i present var himla bra, har en kvar nu, sen blir det hemgjord honumgsansiktsmask igen eller den med choklad :).
Nu blir det lite bloggläsning, sen ska jag som sagt försöka plugga lite, se på lite webb tv och dagens halv åtta hos mig. Fast först se Sunes Jul hihi! Jag har sett dagens avsnitt av julkalendern också som började idag, den verkar bra! Lyckades få några frågor gjorda, nu har jag bara de som jag inte hittat svaret på kvar, men de hittar jag nog i morgon eller så! :)
Puss.
Flux låg i sängen medan pappa låg och sov i sängen hehe i lördags ;P. Han går ofta upp på den där sängen men han är så smart så han kliver upp på stolen som är bredvid,smart kille!

catarina

sv. tack! <3

2011-12-01    22:30:10    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Becca

Men ååå vad mysigt det låter!! Med renbäddat och hårinpackning o ansiktsmask! Ååå jag vill också! :D

Så himla mysig vovve alltså! Man vill ju bara krama honom!



sv. Jaa jonathan johansson är sååå bra! :D

Tack så mycket fina du!!

KRAAAAAAm

2011-12-01    23:09:08    http://beccatroll.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback