Dansa fastän hjärtat brister.

2011-12-20 | 19:55:26 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Just nu känner jag mig minsann inte pepp på livet alls. Mejlade fel person också angående omtenta. Ska mejla den rätta personen ikväll eller i morgon. Åh blir bara så opepp. Varför skulle det gå så dåligt för? Varför kunde jag inte klara tentan på en gång? Varför skulle jag få hjärnsläpp och svara fel på vissa frågor som jag egentligen kunde och inte komma på svaren på vissa saker som jag egentligen visste. Blir så jäkla arg och sur på mig själv för att jag är så dålig när jag kunde egentligen... Fast ibland får man väl bara totalt hjärnsläpp och jag hade nog inte pluggat tillräckligt ändå. . Men jag vet ju att jag kommer få göra om eftersom jag vet att jag svarade en massa fel och inte ens svarade på vissa saker, men nästa gång ska gå bra. Tänk positivt Lisa. Alla misslyckas någon gång.  Men ska läsa igenom allt i morgon så jag lär mig det och får in det i huvudet allting som jag hade fel på också ska jag mejla den där personen också. Men känner mig minst sagt eländig... Varför kunde jag inte bara klara det på en gång? Dålig start på jullovet alltså... Känns inte som det är jullov då det skulle gå sådär dåligt..

Men jag hoppas att omtentan ska gå finemang och att jag ska klara det, hoppas att jag får göra den i början på Januari eller så. Ska mejla när jag orkar, ikväll eller i morgon.

Var i alla fall på Ica och hämtade ut paket, lite saker från H&M, fast två grejor hade inte kommit än, men snart så+ ett fint påslakan uggleset men de visar jag sen när jag renbäddat. I morgon ska jag åtminstone klippa mig och tona håret, blir skönt att klippa håret igen och hitta nån fin färg att tona det i måste jag också. Sen ska jag nog baka lite kakor. Ska försöka att inte deppa ned  mig totalt. Tjänar ingenting till liksom. Bättre att ta nya tag och plugga massor tills nästa gång och verkligen klara det då. Det måste jag.

catarina

upp med humöret nu finis! :( det är inte hela världen att du inte klarade tentan, det gör inte DIG sämre på nåt sätt :/ du är fortfarande lika duktig & bra <3



sv. dricker teet just nu tihi, det var jätteeegottt!!

2011-12-20    20:59:13    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Anna T

Alla får göra omtenta ibland och det är ju vanligt att få hjärnsläpp <3 går nog bättre nästa gång <3

2011-12-20    22:49:14    http://annatjernstroms.blogg.se/
ingrid

jag måste nog vara den personen som är bäst på de hära med hjärnsläpp, fick alltid det på högstadiet, kom ihåg vilken sida och allting de stod på min kom inte på svaret så jag försöker förknippa saker och ting med varandra så då kommer jag lättare ihåg de även fast jag är så nervös så jag nästan skiter på mej :)

och alla får bakslag någon gång, de här grejjar du! lycka till fina du <3

2011-12-21    14:32:23    http://ingridoberg.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback