Pappa kallar mig för slashas när jag har på mig ett par mjukisbyxor som är superduperstora, för de vill bara åka ned hela tiden.

2011-04-17 | 00:51:33 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer
Stora mjukisbyxor är grejen när man bara är hemma! Så himla bekvämt men minus för att de vill åka ned lite då och då haha. Ja, jag sitter verkligen inte ergonomiskt vid datorn får skylla mig själv när jag får lite ont i kroppen ibland och gosiga varma sockar är det bästa för kalla fötter. Jag som skrev i orienteringskursen hur man skulle sitta och så. Men inte gör jag det haha. Orienteringskursen för att lära sig hur mirois hemsida fungerar+ att man skulle göra en liten inlämning som var den första lilla kursen jag läste där. Pappa kallar mig för slashas när jag
har stora mjukisbrallor på mig, det är ganska gulligt tycker jag. Jag är ju lite av en slashas i slappa kläder, men jag brukar vara väldans produktiv så på det andra sättet med att vara lat, stämmer det inte in, men har inte gjort så mycket den här veckan men det beror på den här himlans förkylningen, blir jag förkyld blir det ordentligt alltså. Tur det är på bättringsväg åtminstone.
Gosig kofta och nytvättat hår och jag tappade en piercingkula igen och har inte orkat köpa någon ny. Tror att jag ska vara piercinglös alltså. Saknar inte piercingen så mycket, kan ju alltid sätta in den igen. Får se hur det blir :). Den har ju inte växt igen än i alla fall.
Kolla stackars näsan :/, för att jag snytit mig så mycket, idag har verkligen jag nyst typ tusen gånger och hostat som tusan, men en massa äckliga slemgubbar har kommit ut ur halsen och en massa snor. Då är det ju snart över alltså! :)
Nu blir det nog snart sängen och igår kikade jag på en film som heter "Änglavakt" sjukt bra film, den borde ni se! Idag var jag och pappa på soptippen med min gamla säng det var bara brädor, det kändes bra, nu är mitt rum mycket finare, ni får se någon dag! Den sängen var ju  bara skrot och sjukt sliten så det var på tiden, sover ju i en sjukt bra säng i ett annat rum så!
Ps: här har ni vad slashas betyder haha; http://www.slangopedia.se/ordlista/?ord=slashas
Puss!:*

hannah

tack! och ja, det är den klänningen jag köpte på myrornaaaaaaaaaa. :-) the catch!

2011-04-17    06:38:58    http://farmorsskafferi.blogg.se/
jennifer,

svar; skorna kommer från nelly.se & går på fina lilla siffran 199:-

2011-04-17    08:24:28    http://hellobenjamin.blogg.se/
Matilda

usch, min näsa är lika röd den... nu har den till och med blivit så torr av allt snytande att den börjar flaga. inte så trevligt!

jaa, schampot måste du bara testa, urbra! bevarar färgat hår också :D

2011-04-17    10:19:48    http://quietland.blogg.se/
Erika

Skönt med slashaskläder ;p

2011-04-17    19:02:07    http://morgondimma.blogg.se/
Sofia

Mjukisbyxor är så underbara! :)



Puss, söta du!

2011-04-19    16:30:21    http://www.implodanter.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback