Fredag

2011-04-08 | 13:26:25 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Skickat in min andra inlämning och i helgen ska jag nog vara ledig från pluggandet, det får jag faktiskt, för jag har hela nästa vecka på mig att plugga och då blir det nog sånt där gosigt biblioteketspluggande, det bästa! För då kan man läsa trevliga tidningar samtidigt. Inatt sov jag jättemycket och drömde inget dåligt. Nu ska jag snart göra mig en stor tekopp och skriva ett litet brev. Ikväll ska jag baka, efter jag och pappa har vart och handlat lite. Ser framemot middagen idag också, pasta och champinjonsås så himla gott! Jag har blivit förkyld, bara hostar och har ont i halsen. Så därför blir det mycket tedrickande. I helgen ska jag försöka formulera ihop ett bra mejl, håll tummarna för mig? För mejlet är väldigt viktigt. Skulle kunna ringa också, men kul att ringa när jag lika gärna skulle kunna få värsta hostattacken i telefon haha!

Måste skicka ett traderapaket och lite fina brev idag också. Ska blogga om förra helgen senare, men jag kan säga som såhär? Förra helgen var den mest underbara, galnaste och finaste på länge. Träffade min brevvän Hannah, som var hur fin som helst, gick på några Second Hand butiker och gjorde lite fina fynd, träffade en internetvän jag hade haft i flera år och han var hur go och fin som helst. Sjukt snygg också. Var på galna förfester och efterfester. Såg Bob Hund, Håkan Hellström,Säkert,Doktor Kosmos,Daniel Adams Ray och lite Those Dancing Days. Min helg i Umeå var fantastisk och jag hoppas jag får hamna i umeå i höst, därav det viktiga mejlet jag ska skicka i helgen.

.Det är bara hålla tummarna på att mina drömmar går vägen.
Men nu lite,lite bloggläsning och sen en macka och te, gosig musik och brevskrivning. Idag blir det nog en rätt så lugn dag förutom bakandet senare då. Det ska bli superbröd och en fryst cheesecake hade jag tänkt mig, bara jag kommer ihåg att handla allt senare :). I morgon kanske jag bakar en sockerkaka också. Åh, jag har bara sånt sug efter att skapa en massa goda bakverk! Jag har insett att jag älskar alla fina mat-bak bloggar jag läser också. Tror nästan jag måste börja läsa fler!



Ska gosa med min älsklingshund massor idag också, för hon är den bästa som finns också ska vi gå ut på promenad och mysa, fast bara det slutar snöa så! Hej superduper gammal bild också, 2006 när jag var lite smalis.....

Puss ni är för underbara och jag ska komma i kapp med all underbar bloggläsning någon dag.




Mikaela

Vi borde brevväxla! :O

2011-04-08    14:48:06    http://moodfortotalwar.blogspot.com
Hanna

Din helg låter helt fantastisk. Och jag håller tummarna för din framtid.

2011-04-10    19:55:24    http://helh.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback