Söndag

2010-05-16 | 22:58:02 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Sov för länge, men så kan det gå, ibland är sängen himla skön helt enkelt, klev upp och åt en god frukost,äggmackor och oboy, satt ute i den underbara solen, åkte med pappa till saltmagasinet, där han fyndade krukor till mamma och en radio, hämtade Elin. Satt ännu mera ute i den underbara solen, skulle hjälpa till med maten men behövde inte det hehe, åt chili qourn carne till middag och sen en dundergod glass, plopp strut som mamma hade köpt igår. Sen har jag städat upp lite ute och duschat. Slapp söndag. Så som det ska vara. Nu ösregnar det ute och jag har paketerat ett paket, är sur över att personen aldrig skickar mig mejl med kontouppgifter så jag kan betala shortsen jag vann på tradera,drygt. Orkar inte logga in på msn, men jag borde för jag saknar dig som tusan. Mår sisådär. Kan inte gå och lägga mig nu, för klockan är bara elva och jag klev upp för sent. Ska nog dricka te och se någon film eller så. Ser framemot imorgon då jag ska fika med en bloggvän, jag aldrig träffat, fast jag har sett henne på en buss, en gång hehe. Nu ska jag läsa klart bloggisarna och i morgon blir det nog lika fint väder med, hoppas jag och jag borde göra något utav mitt liv och jag blir less på att mina föräldrar är så negativa. Fast det är ju jag med ibland, typ att jag inte får flytta härifrån, visserligen måste jag ju ha ett jobb först eller plugga, men det känns som att de vill att jag ska bo kvar här hur länge som helst. De får vara glada så länge jag bor hemma, så de kan få hjälp med allt möjligt heh. Fast det är ju dem med. Funderar på att gå och lägga mig i sängen och läsa, eller titta på något tv-program på datorn och jag önskar att du saknar mig med, fast det kan jag ju inte veta.



Bjuder på en spexig bild från hamnfesten förra året, fast här var klockan väl 4-5 på natten och vi skulle promenera hem till Robert och var hyfsat fulla. Fin min gör jag också haha.

Fotograf:Robert

Puss.


Jenny

Svar: Åh, tack! :) Strumpbyxorna är från Lindex. Men ett tips, köp större än vad du tänkt dig, för jag köpte min vanliga storlek och de var verkligen svåra att få på sig, och så sprack de när jag satte mig på huk... haha. Men visst är den fina åtminstone :)

2010-05-17    00:28:58    http://abstraktioner.blogg.se/
alex

svar: Ja det är nog tur att människor är olika faktiskt! =)

2010-05-17    00:39:16    http://stockholmshetaste.se
Marcus Å

Händer idag då?

2010-05-17    07:38:14    http://slipsens.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

sängen är allt bra. nu ligger jag och väntar på att min vän ska vakna, så jag har datorn i sängen! Hoppas hon vaknar av mitt tangentbordstryckande ;)



Kram från London

2010-05-17    08:06:35    http://emmasays.blogg.se/
Daniel

Söööta!

2010-05-17    11:05:34    http://danielfagerholm.webblogg.se/
nicolina

vilken söt kofta du har på bilden.. hoppas fikan med bloggvännen blir trevlig :)

2010-05-17    16:50:54    http://somettbrevutanslut.wordpress.com
Evelina

sv: Jag tycker verkligen om den jättemycket. Läs den!

2010-05-17    17:31:39    http://evelinamaria.devote.se
Kalle

va många verkar sitta i solen nu.. blir avis. vi har ju kallt än!

2010-05-17    19:09:38    http://kallenilsson.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback