Utmaning

2010-03-06 | 01:31:11 | Direktlänk | Blandat | 8 Kommentarer
Har redan blivit utmanad förut och gjort en liknande utmaning men eftersom jag har nyss blivit utmanad av fina cocaineblues så tänker jag svara för hon är så himla fin ju!

Så sju saker om mig själv kommer här!


1. Jag gick i Karate en termin när jag gick i sjuan eller om det var sexan, minns inte. med 2 som gick i min skola, det var roligt, fast eftersom jag fick sämre än dem på provet, så jag fick ett märke mindre än dem, så blev jag så besviken på mig själv och vi alla tre slutade i Karate efter en termin. Det var nog inte riktigt våran grej det där och jag tänkte inte på att sporten var enskild. Nä, det tänkte jag inte på. Men det var en rolig sport i alla fall.

2. Jag spelade i ett band när jag gick i sjuan, men fick inte spela det jag ville, så blev förbannad, vi hade nämligen en lärare som var med oss på den lektionen och hjälpte oss. Jag spelade först trummor, det var det jag ville spela och tyckte jag var bra på,men sen så tyckte hon inte jag passade för det, så då spelade jag piano ett tag och sen bas och det var inte ett dugg kul och vi spelade bara skitlåtar för att vi alla fyra i bandet, hade helt olika musiksmak, så det gick som inte riktigt ihop.

3.
Jag var hemligt förälskad i elevassistenterna som en kille hade när jag gick i mellanstadiet, för de var alltid så jäkla snygga tyckte jag. I alla fall två utav dem och jag fick en skiva utav en som han hade gjort, fast det var inte alls nått bra, för det var hiphop haha.

4. Dessutom har jag aldrig åkt flyg och det brukar folk häpnas över ibland och jag känner också att jag vill inte åka flyg själv första gången.

5. När jag var 14 så trodde jag inte att jag skulle få bli tillsammans med någon när jag mådde sådär dåligt, men så plötsligt dök min första kärlek upp och fick mig att inse att jag inte behövde gå ned mer i vikt, att jag var fin och allt sånt där. Jag fann honom när jag var mitt inne i min ätstörning och han räddade mig. Hade redan gått ned en massa kilon då och vägde mycket mindre än vad jag gör nu. Men som sagt, jag är bra som jag är! :) och det är ni alla andra där ute med!

6. Jag var på min första festival när jag var 14 och det hände något tråkigt på storsjöyran så sen ville jag aldrig mer åka dit och mina föräldrar fick aldrig reda på det för då skulle jag inte fått åka dit igen. Det var en kille som tog på mig och sånt än fast jag inte ville och sa nej, men som tur var så gick han därifrån tillslut och han våldtog mig inte som tur var, det var jag så rädd för, för jag hade drömt att jag blev våldtagen en natt när jag var 14. Ja, då var inget speciellt lätt.

7. När vi skrev noveller i högstadiet så skrev jag alltid mörka noveller om tjejer som mådde dåligt, skadade sig själva,blev mobbade,hade ätstörningar och det var nog just för att jag mådde så jävla dåligt just då och skrev sånt som jag kände igen mig själv i. Sen i gymnasiet skrev jag istället om en tjej som var precis som mig, blev kär i en kille och hade tagit sig ur allt som gjorde ont och den novellen fick jag mvg på av min kreativt skrivande lärare och då blev jag glad i själen.

Jag väljer att inte utmana någon, alla som vill får göra utmaningen helt enkelt och sen säga till mig!

/C'

men åh, tack själv. du gör MIG glad.

sen vill jag tillägga lite grejer, såhär närmare;

- du skriver bra, din blogg är fin & du verkar vara en himla bra tjej.

kramar till dig alltså!

2010-03-06    02:05:50    http://differentways.blogg.se/
Sofia

SV: åh, jag är så glad! Hur gick det till egentligen..? Joo.. jag var inne på en väns facebooksida, där skrev han att han ville kramas, det var flera som hade kommenterat, och så frågade jag om jag också kunde få en kram, då svarade felicia,frågade om det var henne jag ville ha en kram utav. Sedan pratade vi hela kvällen. Efter ett par dagar träffades vi, och klickade direkt. Sedan skulle hon vara med i en talangtävling, och ville att jag skulle komma, så det gjorde jag, och där var det säkert minst tio urfina personer som bara kramades jämt och drack te, och helt plötsligt så var jag bara med dem, och träffar nya hela tiden.. det är bara så bra!



Vad menar du med upp och ner? Hur mår du? Jag har inte läst bloggen på många dagar (inte läst någon blogg alls på många dagar), så jag hänger inte med.. får läsa ikapp!PUSS



2010-03-06    08:46:52    http://www.implodanter.blogspot.com
/C'

tack för kommentaren om bilderna, it makes me happy <3

2010-03-06    11:35:52    http://differentways.blogg.se/
Smaragdalena

Bor du i Övik? Har själv bott i Ume en kort tid och i Lycksele i 15år.. men flyttade ner till gästrikland för ca två år sedan.. :)

2010-03-06    12:04:09    http://smaragdalenas-smaragder.blogspot.com
karin

när jag gick i högstadiet så skrev jag en sådan novell, om en tjej som mådde dåligt, skadade sig själv coh så vidare. sedan gjorde jag inte om det utan gömde alla mina tankar.



idag blir jag lldsen för att ingen lärare tänkte steget längre än att det var en novell.

2010-03-06    12:09:47    http://intesjutton.blogg.se/
Madeleine

sv:

sådan fin liten historia. jag hoppas också att ni får många fina dagar och minnen tillsammans!



åh, tack. det var snällt sagt!

2010-03-06    13:58:55    http://sisterdisco.blogg.se/
Isabella

Åh så kul att lära sig mer om dig sötnos! men hemskt att läsa om det du blev utsatt för under Yran. Det är vidrigt och hemskt och ingen tjej eller kvinna ska någonsin behöva upprepa ett nej.

Puss:*

2010-03-06    15:24:26    http://cocaineblues.devote.se
Little Peaché

sv: ja på med rosa!

2010-03-09    07:56:52    http://littlepeache.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback