Fint är att

2010-03-10 | 01:41:57 | Direktlänk | Fina små saker | 2 Kommentarer
Sitta här i natten och läsa fina bloggar, lyssna på trevlig musik och äta en skål med vanilj yoghurt som är helt sjukt god med bananer och hallon i.

Att jag pratade i telefon med min pojk ikväll, det var mysigt.

Jag hämtade ut paketet ifrån H&M idag och allting passade, längtar tills jag får de andra två klädesplaggen sen också någon gång. Körsbärscardiganen var så himla fin!

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar.

Puss.

Totally

jag blir lite halft galen på dig Lisa - F.L.Y.T.T.A T.I.L.L G.Ö.T.E.B.O.R.G! Okej, jag överdrev nu men jag förstår faktiskt inte varför du inte bara drar till din älskade? Du har inget jobb (nu säger jag bara ren fakta och inte för att klanka ner på dig, hoppas att du inte missförstår nu) och det är inte direkt något speciellt viktigt här hemma (vad jag vet!) som gör att du måste stanna kvar. Älskar du honom, åk dit! Gör något galet - flytta dit! Sök caféjobb i Göteborg, för de borde väl finnas fleeeera caféen i Göteborg som letar efter någon riktig arbetare. Jag kan inte säga "gör så, gör si" till dig för det kan sitta mycket hos ditt inre som gör att du inte tar steget eller som gör att du inte vill, men försök att våga! För om du inte vågar nu, kanske du ångrar dig när du blir äldre. Hoppas att du mår bra och så och hoppas verkligen att du inte tar denna text fel. Jag vill bara uppmuntra dig till att göra något galet och flytta till Levi som du verkar tycka om så mycket. ;)

2010-03-10    03:02:29    http://totally.webblogg.se/
/C'

oj, nu råkade jag tjuvläsa kommentaren lite här; är du i ett distansförhållande alltså? :o (du behöver absolut inte svara om det är för personligt)

sen en grej, kan inte du tipsa om några bloggar du läser (a)

2010-03-10    07:12:16    http://differentways.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback