En massa bilder ur min kära systers braiga kamera från turen till Gävle, fotograf min syster alltså! Puss!

2010-03-05 | 23:06:43 | Direktlänk | Glädje | 7 Kommentarer


Jag leker med ballerinakexen och bananen hehehehhe.



Slickar på bananen och ser knasknasig ut och jag måste väl meddela att jag är rätt knasig också men jag är bara en sån där tjej som bjuder på sig själv! :)



Bara för att jag har världens snyggaste syster och egentligen borde den här bilden vara först eftersom den här vara på resan till Sundsvall där vi bytte till tåg.



Carro och jag inne på Subway och jag skulle smaka ett chips fast det passade inte riktigt mig, smaken var barbeque och jag var så himla mätt så jag sparade min kaka tills vi stod och väntade på Kent och min macka på subway var lika smarrig som vanligt, den där vegetariska med biffen mmmmm!



Sen efter lång tid väntan så kom Kent äntligen och de var så fantastiska åh som vanligt med andra ord, först var det en tjej som var förband och spelade några låtar, hon var mysig.



ÅHHHH, Sami han är så himla fin. Helt klart finast i hela Kent! Jag spanade in honom hela konserten och kändes som jag fick ögonkontakt med honom, fast det drömde jag nog bara att jag fick, vore väldigt knasigt om jag fick det, med tanke på alla människor som var där hahaha. Fast jag vet vem som är snyggast i hela världen, nämligen min pojk fniss.



Jocke Berg!



Så himla fin bild! Min syster stod typ nästan längst fram, medans jag stod typ i mitten någonstans, orkade inte stå så långt fram och trängas, stod rätt långt fram från början, men gick längst in i mitten sen, lite längre bak och såg hur bra som helst.



Jocke och Martin, den killen som var svettigast fniss.



Oj, nu hamnade den här bilden lite fel, men här är bild på förbandet i alla fall! :)



Markus :).



Mysiga män dom där alltså. Kent <3



Finisar.



Min fina syster som ser lite tröttis ut, det var hon nog med inne på krogen, man kom in på ett ställe gratis om man hade Kent biljett, så vi drog dit och fördrev tiden tills vi skulle åka tåget hem, eftersom tågstationen stängde klockan tolv, så vi slapp frysa ihjäl utomhus.



Trötta tjejen med sitt glas vatten så festlig var jag! :) Iskallt vatten med isbitar så jävla gött och gratis självklart med!:)



Det är lite utav min grej att göra fula miner.



Carro vill inte vara med och jag gör en ful min igen bara för att jag inte kände mig så snygg, då måste man göra fula miner hahahahaha.



Carro ser tröttis ut och det var hon nog med, vi alla var trötta som tuuuusan och jag gör en ful min igen.

Det var en finfin Onsdag i Gävle och jag lyckades faktiskt sova på vägen hem och det var minst lika fantastiskt. Gävle är större stad än Örnsköldsvik och en myspysig stad! Jag träffade även Malin som jag pratat med i snart ett år, gav henne en stor varm kram och pratade lite, det var mysigt och sen kom popluggen fram till mig och frågade om det inte var jag som var popflickan efter Kent och det var ju jag, så det var lite roligt och igår skrev en tjej till mig här på bloggen att hon såg mig på Kent, men vågade inte gå fram och säga hej, nästa gång får du allt gå fram och säga hej rara du! :) Jag är oftast sprallig,glad,snäll och sånt, mig behöver man inte vara rädd för!

johanna

åh, kent!

2010-03-05    23:08:49    http://johannaohre.blogg.se/
Candy

bananporr alltså >_<

2010-03-06    03:11:18    http://www.eye-candy.se
Hannan

världens finaste typ. i gbg träffar jag dem!

2010-03-06    08:09:46    http://musikpolis.blogg.se/
ROXANNE

word up! kan säga dig att jag känner mustonens kusin, har är lika gammal som mig och vi är goda vänner. er färdkost såg smarrig ut :)

2010-03-06    16:31:43    http://kissamiss.blogg.se/
Julia

De var så jädrans bra!

2010-03-06    20:21:30    http://disarmmynightmares.blogg.se/
Hannan

neeej, jag ska gå och se kent i gbg förstås <3

2010-03-07    13:14:30    http://musikpolis.blogg.se/
Little Peaché

sv: catherine baba är verkligen stencool!

2010-03-09    07:38:39    http://littlepeache.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback