Tankar.

2010-06-08 | 00:45:15 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Ångest. Varför pratar vi inte? Men jag orkar inte tänka nu. Det känns redan som allt är över, fast man måste ju prata för att något ska lösa sig. Men när det gått en tid, så blir man feg och vågar inte. När man inte ens vågar skicka ett ynka sms eller får ett ynka litet sms. När man inte loggar in på msn, när allt bara känns hopplöst, jag har slutat tänka, jag orkar inte tänka, jag drömmer om dig ofta, allt möjligt och jag vet ingenting längre.  När man inte pratar så blir ju allt bara ännu mer jobbigt och sen skjuter man upp det, allt är bra konstigt här i livet.

Eller vissa saker är konstiga. Nåväl nog om det, man ska inte vara alltför privat i bloggen och skriva en massa privata tankar, men jag kan inte låta bli att vara personlig då och då. Att skriva sånt som jag egentligen inte borde skriva. Nu ska jag nog sova eller se på film, lär nog bli det sista, då jag inte är så himla trött ännu och kanske dricka ännu en kopp te. Fast sova vore ju bra också, men det känns så jobbigt ibland. Tråkigt att jag bara har filmer jag har sett dock, kanske hittar något kul på någon play kanal på internet, men det tror jag inte heller haha. Hittade Mitt i Nyllet som är rätt roligt, som gick för några år sedan, men snart blir det nog sängen ändå för nu är klockan halv två och läsa lite innan sömnen faller in. Fast nu hittade jag Rocky och Drago avsnitt, så får bli ett sånt först.

Puss.

/C'

du är för söt <3 & du ska få svar på dina tankar i brevet, jag vill inte heller bli alltför personlig varken i min eller någon annans blogg. <3

2010-06-08    07:05:49    http://differentways.blogg.se/
Emily

Men det är ju bra att ha någonstans att skriva av sig! :)



SV:

Tack för dina kommentarer!

Just nu nöjer jag mig med att jag får pengar från SOC så att jag klarar mig, men visst hade det varit smarrigt med lite extra pengar. Jag fick ett erbjudande att sommarjobba, men det innebar att jag var tvungen att fixa jobbet själv, jobba åtta timmar om dagen (mån-fre) i tre veckor och dessutom var det inte ens säkert att jag fick behålla pengarna, eftersom det är många oklarheter över vad jag får ut av försäkringskassan i höst, och då kanske jag måste söka bistånd på soc och då måste jag använda de pengarna jag tjänat. Lite komplicerat jag vet.

Men jag trivs på röda korset, var där förra sommaren också, känner de flesta där. :)



Tack så jättemycket och detsamma!

Gillar vintage-stuket i din design ^^



Okej jag kan väl gå med i din rosattbrochtävling! :)



Ha det bra!

2010-06-08    11:48:23    http://shatteredbutliving.blogg.se/
Rebecka

Sv: Strumpbyxorna är från Monki.



Åhnej, hoppas att det löser sig!

2010-06-08    14:01:05    http://stormsvala.blogspot.com
Emma

sv: tack så mycket <3

Du får gärna lägga till min nya blogg på bloglovin, vet nämligen inte hur man flyttar prenumeranter och jag kommer nog bara att uppdatera på min nya blogg nu!

2010-06-08    14:16:05    http://vitsippa.devote.se
korven

äsch, jag förstår mig inte på folk som säger att man inte får vara privat i bloggen, man lägger väl ribban själv för hur mkt man vill prata om det privata?

2010-06-08    14:24:55    http://enlitenkorv.blogg.se/
Catrin Garderobstankar

Jag hoppas att det ska lösa sig.



Jaa, Monki är en av mina favoritbutiker som inte är second hand. Me like!

2010-06-08    15:41:18    http://garderobstankar.blogspot.com/
Sofia

SV: Puss, du gör mig så jäkla glad, fina flicka! <3



Åh, jag hoppas verkligen att det löser sig! Jag har inte kikat in nu på ett tag (Du kanske har märkt att jag har varit himla oaktiv..?), jag vet inte riktigt vad jag missat. Men jag hoppas att det löser sig mellan er två! Puss!

2010-06-08    17:04:29    http://www.implodanter.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback