02.03

2010-06-20 | 02:07:20 | Direktlänk | Tankar | 16 Kommentarer
Här i Norrland är det ljust hela nätterna på sommaren och man känner liksom inte för att sova. Pratar med en vän på msn och lyssnar på trevlig musik. Ska nog lägga mig om ett litet tag och läsa. Men sommarnätterna är underbara och man känner inte för att sova för att det liksom är så ljust ute liksom. Men jag ska snart. Puss på livet. I morgon ska jag städa och sånt där, vara lite duktig. Betala en auktion på tradera och sånt trevligt. Så jävla skönt att inte vara ledsen över att det är slut.

Så jävla härligt. Mm, livet är allt bra härligt. Än fast kärlek är svårt, så är jag glad över att inte ha blivit dumpad och ja, det har tagit slut emellan oss, känslorna försvann helt enkelt för oss båda och vi slutade prata med varandra. Men jag är inte ledsen över det, jag är snarare glad, nu slipper jag ha ångest och ha en massa tankar. Vad jag skrev att jag borde göra igår, var att göra slut och det hände nu ikväll, ikväll tog den där kärlekshistorian slut och det är skönt. Jag är ung och har hela livet på mig att hitta någon. Långdistans funkar inte heller, då man inte kan ses och inte heller pratar med varandra så ofta.

Det där med att vi inte kunde ses var att ingen av oss hade pengar och ja, då förstår ni, då funkar det helt enkelt inte och han var inte den rätte för mig heller, känns dumt att säga, men jag kunde inte säga allt jag ville till honom, öppna mig och sådär, säga vad som helst, än fast jag kunde vara mig själv litegrann men inte fullt ut och så ska det ju inte vara. Men ja, nu är det över som sagt. Så att ni vet. Om ni undrat varför jag inte skrivit om kärlek på ett bra tag. Är för att det vart dåligt emellan oss och så.

Det där ni sa om att jag skulle flytta till Göteborg, funkade inte heller, jag hade inga pengar att ta mig dit för och jag var inte redo för att flytta så långt bort, jag kanske inte ens hade fått jobb på en gång heller. Men nu är kärlekshistorian slut och jag har en liten framtidsplan i alla fall kanske. Ska åtminstone plugga upp betygen i höst. Det viktigaste är trots allt att jag börjat må bättre på insidan det här året, det är det allra viktigaste. Att jag inte har så mycket psykiska problem längre. Förutom att jag mår dåligt då och då eller att jag har sömnproblem. Men jag skadar inte mig själv längre, okej, det var flera år sedan jag gjorde det. Jag har inga dumma, hej jag är tjock tankar, bara ibland, men jag skulle aldrig kunna få ätstörningar igen.

Min rädsla för döden dyker inte upp lika ofta, jag är säker i mig själv, jag har kanske en bit kvar till att bli lycklig, men jag mår sjukt mycket bättre nu än förut. Nu har jag skrivit utav mig, det här behövde jag. Tack bloggen att jag har dig, så jag kan skriva utav mig, fina blogg och tack för alla fina kommentarer. Ni är guldvärda. Känns galet att jag skrev detta, men vadå ni hade väl fått reda på förr eller senare att det hade tagit slut och resten så. Just nu känner jag för att radera detta inlägget, men samtidigt känner jag. Varför ska jag radera? Man måste ju kunna få skriva utav sig i sin blogg.

Puss.

Emma says style, love & rock and roll.

våra fina nätter!

2010-06-20    11:49:16    http://emmasays.blogg.se/
Erika

Finaste Lisa. Du är en erfarenhet rikare och av erfarenheter blir man starkare och du har hela livet framför dig! Det blir ett spännande äventyr =)



Kramar!

2010-06-20    14:50:01    http://morgondimma.blogg.se/
anna

jag känner igen det du skrive rom distansförhållanden. jag har varit med om det vid två tillfällen. ena gången varade i fyra år fram och tillbaka och det är det bästa och det värsta jag varit med om på en och samma gång. det är jobbigt som fan när det tar slut, men man tar sig igenom det. fast det inte känns så. ta hand om dig bara!

2010-06-20    17:44:02    http://addspirit.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

sv; jo eftersom att jag jobbar på en högstadieskola och ungdomsgård i vanliga fall men de stänger på sommaren så hittar vi lite andra arbetsuppgifter ;) (det är ett kommunalt havsbad jag jobbar på alltså )

2010-06-20    17:44:26    http://emmasays.blogg.se/
Angelica

Fint att höra att det känns bättre kära du!

<3

2010-06-20    18:35:42    http://liillasyster.blogspot.com
Anonym

fin blogg <3

2010-06-20    18:57:14    http://wedontlie.blogg.se/
Lenita

vad bra att du mår bra över att det har tagit slut. man skall inte vara i ett förhållande om det bara ger en ångest och man inte känner att det är den rätta för en, även om det först kan ha känts så. en dag kommer den som är rätt på riktigt för dig, lisa :)



att bara flytta hur som helt är klurigt (om man inte pluggar eller får ett jobb innan man drar. men det är fint att du fått dig själv att må bättre, det är ingen liten sak.

2010-06-20    20:04:42    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com
Rebecka

Vad skönt att det känns bra, då var det säkert rätt att göra slut. Och tack för dina fina kommentarer, jag har blivit lite dålig på att svara på dem men jag blir alltid lika glad. Puss!

2010-06-20    20:13:37    http://stormsvala.blogspot.com
anna

bra! ha en fin kväll!

2010-06-20    20:36:00    http://addspirit.blogg.se/
Peg

Gumman! Vad duktig du är som tog tag i det tillslut! Skönt att du mår bra och så.



Kanske dags för en sommarflirt? ;) Finns så många andra söta pojkar att hångla med vettu! Och du är som sagt ung och har hela livet framför dig.

2010-06-20    21:09:19    http://polkadotparadise.blogg.se/
Mimmi Kristina

vad skönt att det känns bra ändå, trots att det är slut :)

2010-06-20    22:12:30    http://mimmikristina.blogspot.com
marie

ojdå.. ja men det låter som att du tar det bra. Det kan ju ändå gett något positivt, även fast det inte räckte livet ut. Om du förstår vad jag menar?

2010-06-20    23:18:37    http://lillbrun.blogg.se/
Kalle

har varit i sundsvall som högst men antar att det inte är tillräckligt högt upp för att det ska va ljust dygnet om, inget jag tänkte på då iaf. men vore koolt på nåt vis. här är det helt svart nu. men däremot vintern.. fy, aldrig. jag skulle gå under med ständigt mörker!

2010-06-20    23:56:24    http://kallenilsson.com
kim

vilket fint inlägg, varenda ord kändes liksom.

2010-06-21    13:55:51    http://diaryandherself.blogspot.com
Emma

Allt kommer bli så sjukt fint nu. Och vi ska ses i sommar och det kommer bli dunderfint :)

2010-06-21    18:53:46    http://niofemtio.blogg.se/
/C'

radera aldrig nånsin det här inlägget. det var så djupt & ärligt skrivet - och verkligen något att se tillbaka på! du när du är som starkast skulle jag vilja kalla det, <3

2010-06-27    19:21:05    http://differentways.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback