Fredag och dagens outfit hemma hos min syster.

2010-07-17 | 01:24:27 | Direktlänk | Dagens outfit | 2 Kommentarer


Jag vet att jag bara kollar ned hela tiden på mina bilder, men det ska jag sluta med! Jag ser ju för fan bra ut, varför ska jag fjanta och bara kolla ned hela tiden? Borde börja kolla in i kameran då och då istället. För det är ju lite emo att bara kolla in i kameran hela tiden haha.

Idag har jag haft en jättefin dag. Dagen började med att jag och pappa var på en loppisrunda, först på 2 loppisar i Bjästa och 2 i Bergom (där var det gårdsloppis och himla billigt! Fast var billigt på en i Bjästa också, på deras hembygdsgård eller i kanske. Där var det en mysig liten loppis.

Pappa fyndade en radio, han är en liten radiobög haha, men en fin gammal sådan och sen köpte vi fina billiga glas och muggar till min syster som behövde flera, hon hade knappt några, men 2 som vi köpt som var jättefina fick vi behålla woho! :) Sen en skrivmaskin för 5 kr, den var egentligen dyrare, den är jättefin och jag har velat ha en jättelänge, så glad i magen blev jag, men den är ju fin som prydnad i alla fall och det borde ju gå att köpa någonting så den funkar, för bokstäverna åker bara ned och sen inte upp igen, jaja, hoppas det går att fixa på något sätt i alla fall! Sen fann jag tre klädesplagg för 50 kr på en loppis, så det blev några fynd idag! Sen åt vi sallad till middag, det är så himla gott att äta sallad när det är varmt ute!

Sen hos Sanna slappade jag bara och åt mig lite tjockis, en mars och en snickers glass, choklad, lakrits och drack en kopp te, ur hennes gottisburk fniss. Fast åt Bigarråer också eller de borde väl heta körsbär, är väl typ samma sak, så gott! Cyklade hem och nu svettas jag som fan, det är 27 grader inomhus, har fönstret öppet i alla fall.

Får se vad som händer i morgon, hoppas det blir något trevligt i alla fall :). Nu ska jag dricka upp mitt glas vatten, äta upp yoghurten och äta lite russin.

Puss på er finaste ni!

elin-alice

men åh vad fint att fynda radior och skrivmaskiner. särskilt skrivmaskin är så himla vackert att ha en, även om den kanske inte funkar (min är lite hackig och jobbig den med, även om man fortfarande kan skriva brev lite då och då på den). och så där i allmänhet är det ju supertrevligt med loppisar :)

2010-07-17    02:14:49    http://medmiranda.blogg.se/
Angeliqa

Vad roligt med en skrivmaskin! Min var också lite sliten och trasig när jag fick den, men jag satt och luftskrev på den ett bra tag och pappa pillade lite på stängerna och nu fungerar den hur bra som helst!

2010-07-17    07:21:20    http://sopnedkast.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback