Söndag

2010-07-25 | 23:06:31 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Ska nog göra om bland mina kategorier någon dag tänkte jag, märkte jag nu, får se vad några utav dem ska heta istället. Har sovit länge idag, slappat som tusan, handlat mat med mamma, ätit glass, plättar, frukt och tittat på Hälsoresan som pappa och jag köpte igår för 5 kr, men det var dålig bild på slutet i filmen eller det var inte så bra kvalitet på filmen överhuvudtaget, så vi ska slänga bort den, ingen mening att skänka bort något som man knappt ser något på, de sista fem minuterna, men betalar man 5 kr, så spelar det ingen roll.
Ska nog se någon fler film av alla "nya" filmerna pappa och jag har köpt. Han köpte några i torsdags också hehe. Om jag orkar, ska jag nog se en till ikväll. Dricker te, lyssnar på fin musik, kollar runt på internet, läser lite bloggar just nu och vill ha värmen tillbaka. Men den kanske kommer i veckan. Idag har det vart tolv grader ute och 20 grader inne. Kallt och kyligt. Har på mig tjocktröja,filt och dricker te. Jag är ju himla frusen utav mig också ibland hehe. Får se vad som händer i morgon, kanske skriver ett långt brev eller så till en vän. Har lite ångest och sånt också över vissa saker. Men jag hoppas det löser sig. Ja, en sak eller två kommer ju lösa sig, när jag väl tagit tag i det.

Men nä, jag har inte så mycket att skriva alltså. Ni får gärna komma med förslag om blogginlägg och önska eller så. Fast det kommer ni nog inte göra. För det har aldrig hänt haha. Det här fina lyssnar jag på just nu Emmylou Harris with Gram Parsons – In My Hour Of Darkness. Fast min syster sa såhär till mig när jag hade blivit dumpad första gången som den här låten Emmylou Harris with Gram Parsons – Love Hurts. För kärlek gör ju faktiskt ont då och då. Jävligt ofta. Än fast det är himla fint med då och då.
Det borde bli värme igen, så jag får bada någon gång! Har inte badat någon gång i år. Men jag hoppas jag får bada på ett undanskymt ställe då där knappt ingen ser mig. För jag gillar inte att visa mig i badkläder. Känner mig tjock och sånt töntigt. Haha.
Nu ska jag läsa vidare bland bloggarna.
Bjuder på en bild också, för man kan ju inte ha bildlösa blogginlägg! Än fast jag har det då och då, men oftast ska det var en bild med också. Fniss.
Bild från Juli 2007, jag och min syster satt och åt middag utomhus och jag var 16 år hihi.
Puss

LIN

Har också funderat på att fixa lite fler kategorier. Men orkar inte..

2010-07-26    00:29:48    http://shutuplisten.blogg.se/
Anonym

Glass är aldrig fel. :P

2010-07-27    12:49:37    http://tvminnen.blogg.se/
Candy

vad fint hår du hade!

2010-07-27    22:41:53    http://www.eye-candy.se
amilia

tycker det är sällan man hittar nått på loppis. testa second hand stores, dem har bra utbud.

2010-07-28    02:35:49    http://miilliisens.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback