Något lite mysigt en natt som denna.

2010-07-24 | 02:31:01 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Var nyss på fest och cyklade hem. Snabbt gick det. Kallt var det. Jag huttrade som tusan och var klädd som att det var varmt eller åtminstone inte kallt ute. Var barfota i skorna alltså heh.  Borde ha haft sockar och sjal på mig i alla fall, men jag tänker ju att det är sommar och varmt ju haha. Fast nätterna är mindre varma. Men ljusa och fina. När jag kom hem är mina ben röda och jag kollar hur varmt det var ute och det var 6 grader ute. Så jag tänker. Nu kommer jag säkert bli sjuk. Så för att förebygga det, så virade jag in mig i täcke och tog på mig en varm flanellskjorta och ska nu dricka en kopp te och äta banan.

Lyssnar på Eldkvarn och ikväll hade mina bröst ständigt bröststånd (mitt egna påhittade ord) haha. Bara för att man såg igenom klänningen, så var mina bröst extra elaka. Men så kan det gå. Var en sjukt trevlig kväll i alla fall. Hur mysigt som helst! Med jättefina vänner <3. Sen sa jag ständigt att jag är så himla rolig. Men jag är ju rolig också och bara mig själv. Det är ju så det ska vara liksom. Jag hoppas jag får hångla snart också. Har vart hångelsugen jättelänge, men snart när jag minst anar det, kanske en fin pojk eller flicka dyker upp som jag får hångla med. Man ska ju inte hoppas på något eller så. Det är då det händer. När man minst anar det.

Imorgon blir det loppisrunda med pappa tror jag. Loppisrundor is the shit. Om han inte ångrat sig tills i morgon och ifall jag kommer upp i tid hehe.

Puss på er raringar.

/C'

sv; åh, tacktack. :*



& vet du vaaad, jag drömde att vi träffades inatt igen :o :o det börjar nästan bli creepy det här, haha! denna gång var vi på en krog & du ville få mig att prova nån drink, och du var typ skitlugn & jag var skitnervös (är alltid blyg i början när jag träffar människor) haha.

2010-07-24    09:11:18    http://differentways.blogg.se/
Anna Röd

Du är jätterolig ^^ å jättefin

2010-07-24    11:44:52    http://www.annatjernstrom.webb.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback