Jag fick nyss höra av en annan bloggare att jag är lik pixie geldof!+ en massa annat svammel om allt och inget.

2010-07-11 | 15:52:25 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer


Har kollat en massa bilder på henne och fan vad snygg hon är. Så jag kan med gott samvete känna mig snygg alltså!


Idag sov jag bort hela dagen, borde ha följt med till min faster och sett hur de bor. Men kommer väl fler tillfällen.  Såg bilder nu från kubben och grillningen igår, men jag ska inte bli avundsjuk eller arg. För jag har ju fått vara med dem så himla många gånger och kan förstå om Sanna är less på mig eller vad som helst. Men nästa gång de spelar så ska jag äga ut dem i alla fall. Nu kom solen fram igen. Jag borde äta något och rasta hunden. Jag mår inte så bra i dag heller. Men det kommer gå över. Som det alltid gör. Ska skriva brev, hänga upp tvätt, ta in tvätt, läsa i någon tidning och försöka inte tänka på allt. Inatt drömde jag sjukt konstiga drömmar. Men man kan ju inte planera sina drömmar. Jag känner mig ensam som tusan och ibland undrar jag varför jag bor kvar här. Fast jag hinner ju flytta ännu. Det är ju ingen brådska. Dessutom är ju Susanne här hela sommaren och Anna har ju flyttat hem igen. Men jag har blivit så jävla dålig på att fråga om de vill ses. Jag vet inte varför. Eller de gäller väl vem som helst. Men jag ska träffa dem massor i Sommar i alla fall. Åtminstone Susanne.

Det är jobbigt att känna sig sådär ensam. När man vet att man egentligen inte är det. För jag har ju några vänner här i Ö-vik, än om det inte är många längre. Jag har några vänner i sthlm, varav min bästa vän som jag nästan aldrig träffar och i September flyttar han till Miami, då kommer vi träffas ännu mer sällan. En annan vän där som jag träffar kanske en gång om året och Lenita, som jag träffat 2 gånger. Hoppas jag får träffa henne snart igen. Men som tur är, så glider vi aldrig ifrån varandra som jag känner att jag gjort lite med en vän som bor här, men jag hoppas det ska lösa sig.

Nu ska jag sluta skriva meningslösa långa deppiga texter. För det är ju faktiskt sommar. Men jag kan inte råför hur jag mår. Att den här sommaren är dålig. Ja, dåligare än andra somrar i alla fall. Den hade ju kunnat vart mycket bättre men vet inte hur. Fast till veckan ska nog jag och pappa på loppisrundor kanske och jag ska ta mitt första dopp för året tror jag, i närheten där min äldsta syster bor och ikväll ska jag kanske ta en välbehövande skogspromenad.

Nu ska jag läsa klart alla bloggar som uppdaterat och sen äta något och göra något.

Puss.

Angelica

Det finns miljarder människor i världen, ändå så kan man känna sig som den ensammaste i världen..

Känner igen mig i det du skriver, hoppas att du mår bättre snart kära du <3

Jessica

vad kul! hon är supersnygg ju!

2010-07-13    14:27:50    http://ohsweetmother.blogg.se/
/C'

ja, du är faktiskt lite lik henne ja! haha, vad kul :-)

2010-07-19    12:59:22    http://differentways.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback