Glädje och jag är så jävla bra på att skriva utav mig och skriva alldeles för långt. Tänker inte. Skriver bara. Börjar skriva ett ord också plötsligt kommer alla tankar ut. Därför har jag en blogg, så jag kan skriva utav mig. Det är fint det. :*

2010-07-10 | 14:27:07 | Direktlänk | Glädje | 0 Kommentarer
Sitter här i trosor och linne, klev typ upp halv två idag, konstigt somnade sex haha, är lite trött eller ja,jag vet inte. Var hemma hos Robert på fest igår och vi hade så himla roligt, så vi pratade bort en massa timmar och vips var klockan fem och det är ju så ljust ute så man blir inte riktigt trött heller. Christian gav mig en massa komplimanger och sa fina saker. Min fina vän! Som att jag skulle säkert kunna få någon på fall om jag gick ut på krogen. Att jag är rak, ärlig och härlig. Men ibland säger jag saker jag inte borde ha sagt. För jag har en dum ovana att prata innan jag tänkt klart ibland.

Sen blir jag så glad över att se Christian glad och nykär! Så gulligt är det. Men jag blev avundsjuk också och lite less, när båda kärleksparen gullegullade. Man känner sig lite utanför då och önskar att man hade någon att pussa på och hålla i handen. Nästa gång jag träffar någon har jag lovat mig. Det ska inte vara distans. Högst 10 mil. För jag vill kunna träffa personen när jag vill, gå på fester med den, ha picknick och allt möjligt. Utan att behöva åka 10 timmar för att träffa den personen eller så och man vet ju aldrig om den personen kommer upp och hälsar på heller. För det gjorde ju aldrig han.  För mina tre senaste har vart distans och hur många gånger träffades vi? 2 gånger med båda förhållanden. Det kallar jag inte ett förhållande. Första distans, han kom aldrig ens upp hit heller. Nej, jag har träffat fel killar som jag haft för lite gemensamt med och mina förhållanden har inte vart dem allra bästa.

Jag är lite ledsen över att jag och en vän inte träffats på ett tag, det känns lite konstigt emellan oss. Men när hon kommer hem, ska jag erbjuda henne en fika om hon inte hittar på något annat. Eller vad som helst. Om hon vill hitta på något. För jag har blivit dålig på att skicka ett sms och fråga om hon vill hitta på något. Det måste jag bli bättre på.

Men nästa gång kanske det blir hur bra som helst. För då ska jag inte bli blind åtminstone. Man ska kunna prata om allt. Skoja. Hitta på saker och allt sånt där. Dessutom ska den personen inte säga saker som en själv, undrar varför den personen sa.  Äh, finns så mkt jag vill skriva. Ska inte skriva allt här. Borde inte. Så ska inte göra det.

Dessutom ska man kunna träffas när man vill och distans går oftast åt helvete i slutändan. Ja, om man inte är riktigt kär och det känns rätt och har en massa pengar. Om det är långdistans. Jag vill hitta någon i samma stad. Vem vet. Nästa kärlek kanske finns här? Men nu skulle jag bli glad bara jag fick hångla med någon fin människa. För hångla är det finaste som finns.

Medan när jag var med mitt ex, tänkte jag på en massa saker men jag sa dem aldrig. Så jag mådde bara sämre inuti, men så kunde jag ju inte riktigt vara mig själv med honom. Säga allt jag tänkte, vi pratade inte så mycket och som jag har sagt förut, är jag glad över att det är över. Mest är jag på bra humör! Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och sjunger med en massa, äter en hallonbrownie innan frukost, borde äta upp den snart innan den smälter haha. Men ska äta frukost snart också. Ibland är man lite onyttig, men äsch.

Nu kanske man ska fortsätta svara på lite kommentarer och sjunga. Sen kanske läsa lite bloggar eller äta lite frukost. Förresten så svarar jag på frågorna från frågestunden någon dag, så ni kan ju alltid fortsätta ställa frågor där, frågestunden hittar ni om ni kikar i frågestunds kategorin. Oj,vad långt det blev. Så kan det gå!

Bajstråkig dag och jag är hungrig men vet inte vad jag ska äta. Men jaja, finns dåliga tråkiga dagar med. Förstår ju om Robert vill umgås med sin Mamma idag (som är och hälsar på.) Men elakt att min syster inte svarar i telefon tycker jag! Fast det värsta vore om de grillade och spelade Kubb utan mig, men då får de väl göra det då. Om de vill missa mitt roliga sällskap liksom. Hoppas de inte gör det, bara därför. Hoppas att de ringer också men de tror jag inte. Så jag får sitta hemma här och ha dödstråkigt. Ifall jag inte hittar på något.  Fast fick veta nu att hon inte hade mobilen med sig. Men jag har surat här hemma, sovit och bara tagit det lugnt idag. Skönt det  också. Gråtit och ätit alldeles för lite. Vissa dagar är inte bra helt enkelt och jag har så mycket där inne som behöver komma ut ibland.


Puss och Kram!




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback