Del 3, HÖJDPUNKTEN TILL ATT VI ÅKTE TILL GATUFESTEN I SUNDSVALL, MITT ÄLSKLINGSBAND KENT, ÅH, MINA SÖTA GUBBAR! SPECIELLT SAMI, MUMS KILLEN! Vet att det blev helt stört många bilder, men Kent är mitt favoritband och det var 5:e gången jag såg dem!

2010-07-10 | 15:42:38 | Direktlänk | Blandat | 8 Kommentarer


Jocke Berg! Jag stod i mitten och trängdes, svetten rann och jag var alldeles blöt haha. Det bara klibbade. Alla kroppar for emot varandra och man försökte ta sig ur trängseln. Flyttade på mig då och då. Men det gick bra och jag njöt som tusan!



Fina killar.



Älskar deras ljusshow!




























Hej jag heter Sami och jag är söt.



Åh, jag hoppade, dansade,sjöng och svettades. De spelade dock inte så många nya låtar. Hoppas de gör det nästa gång de har någon turne. Men de var helt magiska som vanligt, mina små älsklingar eller stora kanske.



I slutet var det deras magiska konfetti, svalor med textrader på som förra gången jag såg dem. Det var en jättefin kille där i publiken som fick en massa svalor på sig, men det fick alla, så jag plockade svalor ifrån han. Tur att han inte såg mig. Där på Gatufesten fanns det en massa gott ögongodis att titta på. Helt otroligt fina killar fanns det där. Jag bara mums,mums.

Såg även Jenny och Linnea som bor i Härnösand, åh de var så fina i verkligheten. Tänkte gå fram och hälsa men jag vågade inte.  Sen träffade jag Sanna och Pappa igen efter konserten, vi åt lite, jag åt Strips och köpte godisremmar. Åkte hem och jag fick underhålla Pappa hela resan hem så han inte skulle somna. Det gick ganska bra. Kom hem och stupade i säng. Nu borde jag ta tag i den här dagen. Men tog ju en stund att lägga upp alla inlägg. Nu ska jag äta lite, klä på mig och rasta hunden. Sen ta in tvätt, hänga upp tvätt och en massa saker! Klockan är alldeles för mycket och jag har slappat för mycket.

Men min Torsdag var helt underbar och jag såg Tville också, ett gammalt ragg. Som jag träffade i Sundsvall förra året och sov hos. Jag bara, tänk om han ser mig, men han såg mig inte och vi hejade inte. Men hoppas det gick bra för Tvivelfront att spela i Fredags eller går bra att spela för dem idag.

FOTOGRAF:SANNA



Anonym

Så lite så:)

2010-07-10    15:48:37    http://ellinorjustmeandmyself.blogg.se/
l

vilken trevli konsertdag det ser ut att ha varit. bilderna på kent blev bra tycker jag :) så himla fint med svalorna, om du fick med dig några hem borde du sätta upp dem på vägen.

2010-07-10    16:34:56   
Lenita

kommentaren var från mig. blev knäppo. hehe :*

2010-07-10    16:35:29    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com
/C'

åh vad nice att se kent live! är dom lika bra irl? :-) tom bättre kanske? :D

snygga bilder också,

2010-07-10    18:25:56    http://differentways.blogg.se/
Angeliqa

Vad roligt att du fick se ditt favoritband!

2010-07-10    19:32:25    http://sopnedkast.blogspot.com
Erika

åh, kent är bäst!!

2010-07-11    18:49:41    http://sparvel.blogspot.com
Erika

Kul att det blev en bra resa ner till sundsvall!



Japp, när jag får semester ska vi ut och åka på loppis =)



Men nu ska jag gå och lägga mig snart. Tidigt men har man knappt sovit något så känner man sig ganska mosig i bollen, hehe!

2010-07-11    20:03:08    http://morgondimma.blogg.se/
w

fina fina kent!

2010-07-11    20:26:47    http://wasteofpaint.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback