Utkast: Dec. 6 och lite text den 7 december med. Ganska tokigt mycket text, men NI behöver INTE läsa om ni inte vill!

2010-12-06 | 22:43:30 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag  fick plötsligt lite sån där konstig känsla. Det är då man borde sova tror jag. Men allt är inte så jävla lätt jämt och man ska vara glad de stunder man mår bra. Nu mår jag ju bra ofta. Men det är ju jobbigt när såna där dumma jobbiga tankar dyker upp. I morgon börjar en kurs som jag ska plugga. Så jag måste kolla igenom allt och verkligen plugga järnet så att jag blir färdigt med första uppgiften i tid när den ska in. Jag är samtidigt så himla rädd. Tänk om jag inte skulle klara det. Jag sätter press på mig själv att jag verkligen måste klara det här. Men jag ska läsa massor i boken och kliva upp i tid på dagarna och plugga så mycket jag bara kan och ta pauser också såklart. Jag ska klara det här. Så jag får mitt slutbetyg till våren. Jag ska peppa mig själv med massor och hitta på andra saker så jag blir peppad. Jag ska klara slutprovet. Jag ska klara det här. Jag kommer klara det här. För jag är så himla bra och jag har klarat gymnasiekurser förut. Men nu är jag bara så rädd. Vill inte misslyckas igen. Men jag ska tänka positivt! (Det var ju lite andra förutsättningar i slutet på gymnasiet också. när jag mådde skit,skit,skit så mycket skit man bara kunde må, nu mår jag ganska mycket bättre och får sitta hemma och plugga, så det ska nog gå bra hoppas jag!) Ser framemot kurserna jag ska läsa nästa år också, dom blir nog roligare än Religon B, typ Etik och Livsfrågor och Människan socialt och kulturellt ska jag läsa. Dom kurserna ser jag framemot massor!

Som i morgon, då ska jag bara vara hemma så då kan jag ju plugga. Sen på tisdag ska jag nog gå på stan med min syster och fixa julklappar. Samtidigt känner jag mig dålig.  Jag vill inte känna mig dålig. Dålig för saker som jag inte tänker skriva om här. Men jag har haft en fin helg i alla fall. Snart ska jag lägga mig och läsa. Sen somna till en mysig liten lista. I morgon ska jag nog ta en långpromenad det vore fint. Jag önskar jag kunde skriva utav mig här och lägga upp allt jag skriver.

UPPDATERING: Det blev dock inte så mycket pluggande idag, men jag har gjort en uppgift i alla fall och på onsdag ska jag vara hemma hela dagen och få massor gjort.  Imorgon ska jag till tandläkaren och jag hoppas jag inte har så mycket tandsten,fast jag vet att jag har lite, det har jag sett, dumma tänder, eller dumt att ha för trångt i munnen kanske? Men det ska nog gå bra hos tandläkaren i morgon. Sen på dagen ska jag bli fattigast då jag ska köpa 2 julklappar, sen har jag bara 2 kvar, härligt!

Jag har slagit in julklappar idag, det var himla fint. Jag har fått ett jättefint brev idag. Finaste Hannah. Du och jag ska träffas någon gång i Umeå, det kommer nog bli en himla fin dag då, för du verkar vara sån himla fin människa. Jag känner mig grå på insidan och dålig, det är så jävla mycket tankar som snurrar omkring. Det var himla trevligt att titta på "Våra Vänners Liv" <3 och "Pensionärsjävlar" ikväll. Mysigt värre. Med tända ljus och drack lite mer äpple glögg, nu finns det lite,lite kvar och till helgen ska nog jag och min kära syster Sanna baka Saffransbullar och Lussebullar. Blir nog himla mysigt. Hon är så fin hon, vi ska umgås i morgon också. Men det blir att plugga som tusan den här veckan och nästa också förstås (ifall jag inte blir klar med allt den här veckan.). Ska skicka in första uppgiften nästa vecka, då jag bara pluggar halvtid, så man får mer tid på sig, men jag ska vara så effektiv jag bara kan. Det här kommer gå bra. Hoppas jag! Annars blir jag ledsen. Men jag ska göra mitt bästa och det går nog superfint.

Men jag raderar bara istället. Jag önskar min blogg kunde bli lite roligare. Men det går inte om man inte har inspiration. Men det ska nog kunna gå. Jag önskar ganska mycket ibland. Min blogg blir nog roligare snart någon gång. Men ni vet att ni mer än gärna får önska inlägg? Jag borde också fixa en grej, jag borde fixa massor, men det tar jag tag i sedan, nu är det pluggandet som står först. Men det är ju bara en kurs.  Jag önskar jag kunde skriva allt jag ville här. Men jag raderar bara. Hela tiden. Jag skriver något, sen raderar jag. Kanske blir så med det här inlägget med. Men orka att inte skriva utav sig. Orka känna att man aldrig kommer någon vart. Jobbigt med vissa känslor ibland och alla dumma tankar. Alla krav. Men allt löser sig någon gång och nu har jag ju tagit tag i en sak och jag kanske ska skaffa en privat blogg som jag lösenordsskyddar och där jag skriver utav mig? Det vore himla skönt. Men jobbigt ändå. Jag skriver ju ändå av mig här någon gång ibland eller i brev.

Hejrå och puss! Snart kommer pappa hem då blir det kvällsfika och i morgon ska jag upp tidigt för att åka intill stan till tandläkaren, sen hem igen och sen tillbaka för att shoppa klappisar och umgås med finaste systern. Ursäkta för lång text också. Skulle vilja skriva mer också. Men någon annan dag. Den här veckan ska jag vara effektiv och komma ihåg att skicka ett mejl om det är något jag undrar till läraren alltså, för som min kontaktperson sa det är bättre att fråga för mycket än för lite!

Anna T

sv: Tack :D fick ett samtal iaf :P haha 30 min :).



Bra inlägg och lycka till med pluggandet söto :).

Träffade föresten regissören till ''Sanninge eller konsekvens'' jättesnäll :D vi måste se den snart igen! Vi kan tvinga Robert med xD hahahaha

2010-12-06    23:01:04    http://annatjernstroms.blogg.se/
catarina

du Lisa. oroa dig inte för mycket. du kommer greja det här, det vet jag. du är stark, och behöver inte alls sätta press på dig. det kan vara farligt vet du. du kommer klra av studierna genom att bara göra ditt bästa vet du, mer än så kan man inte göra/ingen begära av en heller.

intressanta kurser du ska läsa! dom får du berätta mer om sen när dom kommit igång.

härligt att julklapparna nästan är fixade. jag funderade lite på om jag skulle skicka något litet till dig kanske? men båda är väl panka snart/bid det här laget, haha.

<3

2010-12-06    23:22:42    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Lenita

du kommer klara kurserna du skall läsa galant och få ditt slutbetyg till våren, lisa! bara tänk på allt roligt du kan göra sen när det är fixat, då står hela världen öppen. det peppar!

2010-12-06    23:45:52    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback