Onsdag

2010-12-29 | 23:17:06 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Gick på Biblioteket först,sen vid 14.00 träffade jag Carro, vi promenerade på stan, fikade på Blåbär, typ hundra år sen jag fikade där sist, det blev kaffe och en smaskig macka med skagenröra, promenerade mer på stan och när jag kom hem vid halv sex, åt jag pannkaka, idag köpte jag tandborstar skitspännande, för pappa skulle ha en ny, vårtmedel för mina jäkla vårtor, nu har jag äntligen tagit tag i det! Måste bara komma ihåg att smörja på det också varje kväll ett tag nu. Jordgubbsvin och lite annat smask till Nyår, får se vad som händer då,kanske åker till Bjästa eller så hittar jag på något annat, får hoppas det jag köpte är gott också, köpte en långklänning på Second Hand som är himla fin och funderar på att beställa en annan klänning. Fått hem fint nagellack. Köpte även underkläder på rea hehe. Nu får jag inte handla mer, har klänningar jag väntar på att få hem också.

Var och handlade på Coop med mina föräldrar för de fick presentkort i julklapp där av min granne och jag såg snygga coop killen, han betjänades vi dock inte utav. Promenerade hund. Pluggat tills nu. Missade Bonde söker fru sista delen men det är ju repris på Söndag och finns ju på tv4 play. I morgon ska jag plugga och hoppas på att jag får hem lite paket. Nu ska jag dricka upp teet och äta min macka, fortsätta lyssna på trevlig musik=detta :) lite The Plan och annan go musik fast sen blir det nog nått annat när listan är slut.

Läsa bloggar ska jag såklart göra nu med. Ha en fortsatt trevlig kväll fina ni!
Det var min ytterst spännande dag som var trevlig och bra.
Innan jag avslutar detta inlägget så bjuder jag på 2 gamla bilder från 2007! :)
Jag och Sanna under en foto session med finaste Anna, fotograf och redigering Anna!



Jag glad innan min första konsert någonsin med Kent 2007 i Stockholm, nu har jag sett dem fem gånger eller så tror jag nog! :) Klänningen ser kortis ut också för jag sitter ned.

Fotograf:Sanna

josse

så fint rosa hår.

2010-12-29    23:46:23    http://vinfylla.blogspot.com/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback