När jag tittade på Så Mycket Bättre ikväll med mina föräldrar hade vi gosiga ljus tända och hej en tomte som pappa köpt på Röda Korset haha, den är rolig den.

2010-12-12 | 00:24:38 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer
En naken tomte hahahahah. Den poserar och ser ganska fridfull ut med livet! haha.
Tända ljus som luktar mumsmums från Ikea. <3
Dom här fyra ljuslyktorna eller lyktor är det ju inte men ändå, fick Farmor gratis när hon hade beställt kläder från Klingel. Så då tog vi dom eftersom dom inte har någon användning för dom där dom bor nu. Himla fina är dom i alla fall.
Den här fina ljusstaken fick mamma i julklapp kanske av Sanna nån gång. :) Jag blev även förvånad att jag lyckades ta så pass bra bilder utan blixt! Hej många bilder på ljus men det är ju så himla mysigt med ljus. Vi drack upp det sista av Hjortronglöggen också, det blir mycket glögg såhär i juletider, åt godis och sådär. Men sen blev det en hundpromenad.:).



Jag kan inte sluta ta bilder på finaste hunden i världen, ja, hon ser lite tjock ut, men hon är bastant och muskulös och har hängmage sen hon fick valpar för flera år sedan hehe. Här ligger hon och sover. Hon tycker om att sova i soffan :). Hej omorganisation också, för pappa flyttade på soffan idag och tv:n och alltihopa, himla bra blev det!





Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback