Om den konstiga kvällen.

2010-04-26 | 15:36:59 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Alltså jag kan inte smälta att jag blev sådär jävla konstig i lördags. Det måste ju vara ett bevis på att alkohol är ett gift. Jag drack för snabbt, jag blandade, det ska man ju inte göra, men hur kunde jag börja prata sådär konstigt? Hur kunde jag se massa konstiga saker, tro att jag skulle dö, att jag spydde det kan väl vem som helst göra i fyllan, jag hade ju druckit för mycket, men nu är det bara glömma den kvällen och hoppas att det aldrig mer inträffar såna här konstiga kvällar igen, från och med nu ska jag bara dricka öl eller cider, vin och sprit blir man bara konstig utav.  Minnesluckor har jag också, som jag aldrig brukar få, eller inte riktigt minnesluckor, men jag minns ju inte vad jag smsade, vad jag sa eller någonting där på slutet och att jag sen upprepade mig tusen gånger förstår jag inget utav heller. Nä, nu blir det 2,25 cider nästa gång jag dricker. Ska inte bli full på länge nu. Läskigt att jag kunde bli sådär liksom.  Klankade ju ned på mig själv hela kvällen också, det var en jäkligt konstig kväll med andra ord... Fast jag har ju ungefär blivit sådär en gång förut, för snart ett år sedan, det var nog mest att jag drack för snabbt och hade för mycket tankar som snurrade omkring och då gick allt bara utför eller något. Nä, inget mer supa på länge nu.

Nåväl nog om det. I dag har jag promenerat med hunden, suttit ute i solskenet över en timme och druckit saft, skrivit ett långt brev, hängt upp tvätt och lagt tvätt i torktumlaren, ska väl ta bort disk och sånt sedan, se någon film kanske och promenera hunden igen, måla naglarna i någon fin färg och baka morotskaka som vi ska bjuda farmor och farfar på i morgon, då farfar blir 80 år, gottigt och sen hoppas jag det blir någon smaskens middag idag också.

Uppdatering:
Fast morotskakan blev misslyckad. Sitter och tittar på 500 days of summer nu. Ska fortsätta kika nu och dricka hallonsoda och äta choklad,mumsmums. Eller m&m som dom heter, som var asgoda som jag köpte billigt på rusta idag, smarrsmarr.
Puss.

/C'

"skrivit ett långt brev" - till MEEJ! hah,

hoppas din måndag också varit bra, min blev sådär faktiskt men ajaaa. alla dagar kan inte vara de mest lyckade, allra minst din lördag kanske, heh :<

2010-04-26    18:27:54    http://differentways.blogg.se/
/C'

ohjuste! teét var ju från dig kom jag på :D tack du! smakade gottgott heeeheee

2010-04-26    18:29:58    http://differentways.blogg.se/
Erika

Promenad på onsdag och fika på fredag? Låter det bra? =)

Nu ska jag sussa.

Nattis.

2010-04-26    22:16:43    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback