Festivalminne

2009-10-12 | 00:00:13 | Direktlänk | Glädje | 1 Kommentarer
Jag kommer aldrig glömma då jag och Carro på fyllan i arvika. Jag var nog lite för full. För jag lät en kille som nog hade bröstfetisch rita ett hjärta på mitt bröst. Då är man för full. Det är inte direkt så jag flashar brösten i vanliga fall. Men i sommar på mina för fulla fyllor har det råkat hänt. Den där killen satt nämligen med ett plakat. Det stod något. Jag minns inte och ritade på en massa tjejers bröst. Fattar inte hur jag lät honom göra det. Jävla äckliga kille. Men är det festival så gör man väl alltid någon knasig sak, haha.

Sen kom jag ju på hur jag kunde bli så full då mitt glas rymde en halv liter vin. Festival är det bästa jag vet på tal om ingenting. Man får vara hur galen som helst. Fast jag gör väl inga speciellt galna saker förutom det där då och går runt i bikinibh för att det är så varmt och där behöver man inte skämmas över att man känner sig tjock för det finns de som är tjockare än en. Hehe.




Också kan man trycka i sig riskakor. Nästa års festivaldiet ska nog bli riskakor och knäckebröd med tonfisk. Billig diet i alla fall. Slipper man köpa dyr fettig festivalmat. Som inte ens är god. Bara ibland. Fast man äter ju knappt något på festival. Man blir inte hungrig eller så är man snål.

Bild från årets arvika.

Susanne - Mamma till Roky

sv; Ja, vi ska ju försöka hinna åka upp innan jul så vi kanske kan köra på en julklappsbyte då. ^^

2009-10-12    16:15:27    http://ultrapid.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback