Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.

2009-05-28 | 19:35:56 | Direktlänk | Tips | 1 Kommentarer

Fick hem en bok som lyder så här idag: Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.

Har redan läst ut. Den var helt underbar! Helt fantastisk åh, jag bara älskar den, kommer läsa den fler gånger.

Så här lyder baksidan:

"Morris och Betty" Han sätter händerna för hennes ögon och berättar. "Vi är på film nu, det här är historien om oss, där kärleksparet får varandra i den första scenen. Alla andra människor färgas grå och vi blir röda som körsbär. I en scen som visas på trailern säger han att det hör i hop som Hennes & Mauritz" Hon tar bort händerna från ögonen. "Det måste hända något sorgligt också,annars vill ingen se filmen. "Okej, hans pappa är manodepressiv och mamman är en komplett fruktkaka"."Inte sånt tråkigt, det ska finnas något att gråta åt, annars är det ingen riktig kärlekshistoria. Slutet ska vara sorgligt"
"Nej de lever lyckliga i alla sina dagar"


Här är några sidor ifrån boken:
--------------
En papperslapp ramlar ur hans jackficka,skrynklig och gammal. Hon tar upp den från marken, försöker läsa ett par ord. De är skrivna med blyerts, otydliga och rafsigt nedtäcknade. När han ser lappen stelnar han i ansiktet och räcker ut handen efter den.

--------
Hon vaknar av att hon skrattar i sömnen. Det är ljust ute och solsken. Det strålar på hans ansikte som ser lite yngre ut när han sover;öppnare och mer avslappnat. Hans mun är tryckt mot kudden där det ligger en liten salivfläck. Formad som en litet hjärta,tänker hon. Under täcket är det varmt och det luktar av deras kroppar. Hon gnider sig mot honom tills han vaknar.

---
Det första han ser när han vaknar är kläderna utspridda i svarta fläckar över golvet. Han går ner för trapporna och ut i vardagsrummet invirad i en filt. Soffbordet är fullt av ölburkar och i en fåtölj har någon krupit ihop till en liten boll. Med försiktiga steg går han upp för trapporna igen. Det röda i rummet är blekare i morgonljuset. Mjukt skakar han om henne tills hon vaknar.
"Vad var det du hette egentligen?"
"Betty."
"Jag heter Morris. Kan vi träffas någon mer gång."


Boken består utav tre delar eller kapitel och varje sida, står det inte mycket alls på och man vill bara fortsätta läsa. Det är en jättefin och söt kärleksroman.


Yrla Virvla VirvelFlicka

fin blogg :) hoppas du får en trevlig helg!

2009-05-28    21:42:25    http://iirla.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback