Tisdag

2009-03-31 | 11:16:28 | Direktlänk | Dagens outfit | 3 Kommentarer
Inatt sov jag himla dåligt, jag la mig halv tolv , somnade vid halv tre eller så jag tog "sovmorgon" och ska snart till skolan,  Åt bara havregrynsgröt och kommer typ hungra i hjäl senare, men jag har i alla fall en apelsin. Från och med idag, ska jag ta mig upp ur sängen resten utav veckan!

Det är tur att när allt är jobbigt, så kan man prata med fina personer och bli lite glad igen. I går kväll pratade jag massa med en himla fin person och han sa fina saker. Det var fint.

Ha en bra dag ni i solskenet och i blåsten!
Jag ska försöka göra det bästa.

Håhåhjaja! Nu har jag gjort det där och håhåhjaja, nu hoppas jag på det bästa håhåhjaja. I dag bjöd fina mark oss på fika det var sött och ÖA kom på besök, våran ortstidning, så våran klass kommer synas i tidningen någon dag, trevligt,trevligt. Sen gick provet inte så bra,så får göra om det någon dag, antar att jag inte ens fick G, för jag svarade inte ens på alla frågor, konstiga frågor ju buhu.

Promenerade hem i solskenet och lyssnade på fin musik, gjorde pannkakssmet och har nyss smält i mig lite pannkakor, det var gött som fan, pannkaka är så lätt och gott! Promenerat med hunden och nu sitter jag bara här och lever här och nu istället för att tänka på allt eller göra en massa saker. Ska titta på lite utbildningar och så på internet tänkte jag.


Dagens klädsel och vi har fortfarande julgardiner men vi ska byta i helgen och jag är röd i ansiktet för att jag gick hem, då blir man röd och mysig.

Så såg man framemot en god smoothie och den var inte god alls, men om man inte testar nått nytt så kan man inte lära sig nått heller eller nått. Jag har haft en trevlig dag. Nu är jag tröttast i hela världen ,men vill inte gå och lägga mig ändå. För det är trist ibland. Jag är nyduschad och sånt är alltid trevligt, använt ansiktscreme och mousse, bodybutter och hårinpackning så nu är man fräsch igen! Trevligt,trevligt!

Sassy

jag sov också dåligt i natt, jag kunde inte koppla av ordentligt och min ena katt lät mig inte ligga som jag ville...



Hoppas din dag inte blev alltför tokig!



kram

2009-03-31    16:40:13    http://eurotrash.blogg.se/
A. Hörnfeldt

Men söt klänning! :)

2009-03-31    17:58:01    http://antonhornfeldt.blogg.se/
ingela

fin klänning och det är bra att leva här och nu, inte ofta man gör det tyvärr :/

2009-03-31    19:39:07    http://nogg.se/inkii


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback