Onsdag

2009-03-04 | 14:45:58 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer

Halva lovet har gått kan vi säga, strax ska jag intill stan och titta på en kompis utställning i våran lilla retrobutik, sen ska jag handla till en kaka jag ska göra i kväll. Hoppas den blir bra och att min dag blir bra, ni ska få se mer collage senare som ska sitta på min vägg. Mina tapeter är så fula, därför vill jag ha collage på hela dom.

UUHHHHH, jag är så klantig! Nu har jag glömt min kod till min internetdosa, för jag hade nog samma som till mitt bankkort, ingen aning. Så nu måste jag gå till banken. Jag tycker banken är lite läskigt, men det brukar ju alltid gå bra ändå. Så det går nog bra idag med. Dessutom kommer jag bli ruinerad för frakten för teerna är 59 spänn, visst det skulle säkert kosta det om jag skulle skicka två såna där tepåsar också (löste) alltså, men det känns dyrt iaf, men beställt är beställt, tyvärr. Jag skulle tänkt lite innan jag beställde, nu får jag hoppas att teerna är gooooda!

Men nu ska jag ta mig intill stan och göra det tråkiga besöket på banken och sen träffa min vän en stund. Fin dag idag, men jag hatar pengar, nu hoppas jag att jag inte hittar något på monki i sundsvall bara för att, då slipper jag bli ledsen om jag inte kan köpa det ungefär. För jag fick pengar för miiiindre än en vecka sen och jag är en spenderare, sämst på att spara pengar, när man köper mat och sånt så går ju pengar åt och  jag var ju så dum och beställde teet, som frakten gick på massa pengar. Man skulle haft ett extra jobb alltså. Vill gå på konsert i morgon också, fast jag har aldrig hört dom och det kostar ju och allt kostar, jag får sluta spendera pengar och bli rik istället, men det vore ju så tråkigt. Hej, dagens dilemma mina pengar.

Min fina vän Isabelle ritar fina händer.

Vackert.

Gillar händerna hon ritar. 

Sen träffade jag Carro, vi gick och åt middag på UH.

Jag tog en räkbaugette fast det var för mycket räkor och en chokladdrink med grädde och smaksatt med irish cream, den satt fint i min mage.

Nyss bakade jag morotsrutor, dom blev goda!

 

Fast det är ju tur att ens föräldrar är skyldig en pengar, så jag kan visst gå på konsert i morgon och att ens föräldrar betalar för en när man ska klippa sig, för att jag klipper mig så sällan. Jag har minsann bra föräldrar. Snart blir det hundpromenad, myspys och sen ska jag baka något mums!

 

Puss!

 


Linda

Oj vad svårt att säga... man behöver ju bara jättelite av varje. Men ca tre femtedelar honung, en femtedel olivolja och en femtedel citron. För mycket olja och citron gör att det bara rinner, vilket inte är så mysigt :P

2009-03-04    14:54:58    http://taggtroden.blogg.se/
linnea

hej! tack för den fina kommentaren. min utik ligger i haga, på östra skansgatan 3, i butiken drömmas lokaler.

2009-03-04    15:57:59    http://ilestmoncheri.blogg.se/
marie

jag gillar inte heller banker, det är så mycket papper nummer och koder man ska ha koll på och har man inte de får dom ringa runt för att få reda på de. Sen måste man alltid sitta och vänta i en evighet :/

2009-03-04    18:52:37    http://lillbrun.blogg.se/
Markus

Kram på dig!

2009-03-05    00:04:29   
carro

vi hade det riktigt trevligt <3<3



puss

2009-03-05    14:23:05   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback