Drömmar och annat

2009-03-09 | 15:20:04 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer

De senaste nätterna har jag drömt himla konstigt. Lördagnatt drömde jag att det var en massa människor som dödade unga, jag blev så klart jätterädd, jag hörde en pistol trodde jag, men det var ett flygplan, jag var jätterädd för att jag också skulle bli dödad, då jättemånga blev dödad. Det är ju tur att unga inte blir dödade,just för att man är ung, i verkligheten, mina drömmar är inte alls trevliga.

 

Inatt drömde jag en massa konstigt med och fredagnatt drömde jag att jag tog hasch, inatt drömde jag att jag svimmade och var helt borta, sen drömde jag en massa annat konstigt med. Det är tur att drömmar inte är verklighet, att det bara är drömmar, vore lite jobbigt annars. 

 

Det sämsta med idag är att jag har glömt bort en faktura på tradera, jag tänkte betala den senare, när jag såg att den var där, men tjoff så glömde jag bort det, så nu en summa som var på 17 kronor, har blivit till en påminnelseavgift på 50 kronor till sextio sju kronor, hurra, men att glömma bort nått sånt, kan väl även hända den, som alltid brukar vara noga med att betala avgifter och räkningar, så jag ska betala den nu, så jag inte får mitt konto på tradera avstängt, hurra,hurra vad jag är glömsk ibland. Men nu har jag lärt mig något, att jag ska vara nogrannare med att titta på min mejl, så jag inte glömmer bort det eller på min tradera då. Kul att man är fattig och har 66,32 kronor också, men tur att man har en pappa som kan betala det, så kan jag ge han pengar sen, huhu dagens ilandsproblem! 

 

I morse vaknade jag och inatt sov jag jättedåligt, så jag stannade hemma, jag orkade inte gå till skolan med ögon som knappt orkar vara öppna för att man är så himla trött, det kändes faktiskt så. Så, jag sov ett tag till och drömde mer konstiga drömmar.

 

Har läst en massa i underbar och älskad av alla, som ska vara utläst på torsdag, har typ 30 sidor kvar, så det är ju lugnt. Nu sitter jag bara här och gör ingenting, när jag borde göra någonting, men ska gå och fortsätta läsa boken snart, så jag kan ta tag i psykologiuppgiften  sedan och ha fått en sak bortgjort iaf. Boken har jag läst två gånger förut, så läser den mest för att färska minnet och kunna föra boklogg osv.

 

Jag vet inte hur jag mår idag, men jag tror det är okej iaf. Nu piper det i mitt öra och det är irriterande må jag säga.

Jag hoppas jag kan somna inatt. Jag skiter i om jag sover lite inatt, för jag ska upp i morgon, nu är det nya tag, för imorgon eftermiddag ska jag träffa Susanne och hennes pojkvän, det blir trevligt! På kvällen ska jag på Lidl och handla mat med pappa, sedan så efter jag haft första lektionen så kan jag åka hem, göra någon lätt lunch, slappa i två timmar, innan jag måste tillbaka till skolan igen.

Nu ska jag hoppa ned i soffan med en kopp björnbärste och äta en kiwi samtidigt som jag ser på sexuellt, hanna friden är ju emd som gäst i kväll och katrin zytomerska som programledare, det blir spännande!

Puss!




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback