Tisdag

2009-12-01 | 23:22:30 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Promenerat i dagssolen och det var himlarns skönt, kan alltid hoppas att solen skiner imorgon med. Surat över min jäkla sårmun, måste köpa försvarets hudsalva någon dag!!, städat, renbäddat,tittat på Andra Avenyn, Duschat och gjort hårinpackning så håret är alldeles lent nu och man ska alltid vara nyduschad när man har renbäddat för det är det skönaste! Tänkt en herrans massa och imorgon eller på torsdag ska jag ta mig i kragen och ringa, då hon aldrig svarar på mitt mejl.. Ringa är ju det effektivaste också så. Läst fina bloggar som vanligt. Ätit en massa pepparkakor. Ätit choklad än fast det inte är helg ännu, men ibland får man fuska litegrann. Längtat. Lagat en supergod broccolipaj med soltorkade tomater, blev faktiskt lite stolt över mig själv över att den blev så bra! Brukar nämligen nästan aldrig laga paj. Tittat på tradera och blivit arg, jag hoppas det löser sig, det står nämligen att jag inte betalat en faktura där som jag har betalat. Aja, jag hoppas det löser sig. WOOOOOOHO! Tittade nu och det står att den är betalad!!!!!! Glad Lisa! Nu lyssnar jag på El Perro Del Mar och imorgon ska jag kliva upp tidigare än resten utav den här veckan, för jag hatar att sova bort dagarna. Ska vara duktig och ta ur diskmaskinen,promenera, baka bröd och sånt trevligt.

Helt okej tisdag helt enkelt, man ska njuta utav det lilla fina i livet också. Som en liten solskens promenad i vintersolen.



Nu drömmer vi oss tillbaka till April 2007 då jag var lycklig och njöt utav solen och luktar på en tussilago. Jag var kär men vi träffades aldrig. Men det var fint att vara förälskad i alla fall.

anna

puss puss puss gullet! <3

2009-12-02    00:04:25    http://splashingthewine.blogspot.com
Em

Blir lika glad varje gång jag är inne på din färgglada blogg.

2009-12-03    18:02:49    http://otherfilthystories.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback