Julklappar

2009-12-24 | 23:06:21 | Direktlänk | Fina små saker | 2 Kommentarer


Fint inslagna :). Fast det är en julklapp som fattas där som jag också fick idag.



De två böckerna fick jag utav min fina syster Sanna, julteet och det fina skrivblocket utav en fin brevvän och de två andra sakerna fick jag utav pappa och mamma.



Tändsticksasken och det fina ljuset som inte ger sig rättvisa på bilden utav min äldsta syster Elin och sammetsleggings,sockar och mumsiga biljetter till Göteborg i Januari för att hälsa på några fina personer fick jag utav mammi och pappi <3. Fast biljetterna beställde jag i november, så har vetat hela tiden att jag skulle få dem,fniss!



En mysig box med tre filmer fick jag utav Robert :).

Sen på Lördag ska jag träffa Finis Jonas så då ska han och jag byta julklappar :). Ska pyssla ihop hans julklapp i morgon. På lördag ska jag även hem till Farmor och Farfar och byta julklappar ;D.

Sen till veckan när jag får brev utav Lenita så ska jag skicka hennes julklappar.

Nu är julafton slut för i år och jag är mycket nöjd med den här fina dagen och alla fina julklappar jag fått! Jag blir alltid nöjd med julklapparna iofs. Det är tanken som räknas alltid tycker jag. Förstår inte folk som önskar sig värsta dyra sakerna typ en systemkamera tex och får det utav sina föräldrar. Hur rika kan dem vara egentligen? Man ska ju vara glad över det man får! För vissa får ju inga julklappar, vissa får inte fira julafton med dem de älskar, för att någon nära och kära har dött. Det finns vissa personer jag tänker på nu. Jag tycker det är så tråkigt. Nästa år ska jag nog köpa mer såna där julklappar på second hand eller på någon sida på internet, där man vet att om man köper något därifrån så bidrar man till med något bra med pengarna eller sådär. Fast hempysslade julklappar har jag ju gjort endel i år och de har blivit uppskattade :).

Puss på er och hoppas ni haft en fin julafton.

panda

ååååååååååh. adjö herr muffin är ju världens bästa! gråter alltid i den!

2009-12-24    23:41:46    http://pandawhore.blogspot.com
Hanna

Vilka bra julklappar! Filmer är alltid himla uppskattat. <3

2009-12-25    12:19:42    http://helh.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback